Terra
Moderátor: DYK
Re: Terra
Vari-Terra může vykazovat zvíšené vybrace, obzvlášť, když se v tom někdo rýpe. To je jedna věc. Druhá věc jen v tom, čemu kdo říká zvíšené vibrace, to má chobotek pravdu. Záměrně nepíšu kdy, co a proč může stroj vibrovat, protože je to zatím velice předčasné. No a co na to strejda? Taky se mu zdají vibrace velké-nepřiměřené? Jaký máš řídítka, Terra nebo Jičín (ty těžký)? A vůbec, kurva vyfoť to a nebudeš ani muset řešit, jestli máš Terru nebo Vari.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
strejda nemněl čas si to skusit podržet protože neš em s tím objel dvur já tak došel benzín tera byla jen podvozek a motor žádné poříslušenství
v teře sem se nerejpal protože vym co dokážou udělat lidská neskušenost
sněhová radlice není ani tera ani vari je to mf stejně jako ta fréza na sních
řidítka ma nevim jaky je mezi nimi rozdíl ale mám ty s tou tyčí u prostřed jinak to nedokážu lip posat
jinak foto mi sem nejde nahrát
na dalí dotazy rá zotpovím
v teře sem se nerejpal protože vym co dokážou udělat lidská neskušenost
sněhová radlice není ani tera ani vari je to mf stejně jako ta fréza na sních
řidítka ma nevim jaky je mezi nimi rozdíl ale mám ty s tou tyčí u prostřed jinak to nedokážu lip posat
jinak foto mi sem nejde nahrát
na dalí dotazy rá zotpovím
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...
No vidíš a už je problém. S jakou tyčí uprostřed proboha? Jak se nastavuje víška řidítek, každá strana zvlášť, nebo obě naráz kličkou ve středu? Ty fotky se nauč vkládat, pokud se chceš něco dozvědět. Chápeš, já na tvůj stroj nějak zvědavej nejsem, ale chceš-li poradit je lepší to vidět. Jo a zlepši psaní. Na pravopisné chyby seru, ale ať je to slovo aspoň kompletní. Někdy musím luštit oč jde a taky mě to může přestat bavit.
-
Ahoj můžete mi prosím poradit, mám terru z roku 1975, z bloku motoru vedou dva drátky jeden černý (ten při spojení s kostrou chcípne teru a druhý žlutý a ten nevím k čemu je?? díky moc.
A jestli to náhodou nebude přímo souviset s mým dotazem, jak bych si mohl vytvořit přední světlo na teřře které tu má i někdo na fotce, vypadá to suprově díky.
A jestli to náhodou nebude přímo souviset s mým dotazem, jak bych si mohl vytvořit přední světlo na teřře které tu má i někdo na fotce, vypadá to suprově díky.
Ano, to je fázový vývod světelné cívky. Druhý konec je spojen s kostrou stroje.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Tomu žlutýmu se říká fáze? To jsem nevěděl. A Proč je jeho druhý konec spojen s kostrou? Mě to nedává smysl. Já ho pamatuju vždy druhým koncem "v luftě" a upraven tak, aby se té kostry nedotýkal.
- quidospacek
Myslím, že to chobotek myslel tak, že je to fáze a že druhý "drátek" spotřebiče /žárovky/ má být spojen s kostrou.
Zkusím to napsat lépe (quidospacek: díky)
Vzhledem k tomu, že jde o alternátor (byť buzený permanentním magnetem) je označení "fázový vodič" na místě. Druhý konec cívky je spojen s kostrou stroje. Spotřebič (žárovka) se tedy připojuje mezi žlutý vodič a kostru.
Vzhledem k tomu, že jde o alternátor (byť buzený permanentním magnetem) je označení "fázový vodič" na místě. Druhý konec cívky je spojen s kostrou stroje. Spotřebič (žárovka) se tedy připojuje mezi žlutý vodič a kostru.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
-
supr to jsem si myslel diky moc
- quidospacek
lukas258 píše:(...) řidítka ma nevim jaky je mezi nimi rozdíl ale mám ty s tou tyčí u prostřed jinak to nedokážu lip posat (...)
Že se ještě vkládám do debaty... Dyku, myslím, že lukas258 myslel klasický jikovácký kleče, protože jinou "tyč uprostřed" než tu kulatinku spojující levý řidítko s pravým si nedokážu představit.DYK píše:S jakou tyčí uprostřed proboha? Jak se nastavuje víška řidítek, každá strana zvlášť, nebo obě naráz kličkou ve středu? (...) Jo a zlepši psaní. Na pravopisné chyby seru, ale ať je to slovo aspoň kompletní. Někdy musím luštit oč jde a taky mě to může přestat bavit.
A taky něco pro lukase258, prosímtě vezmi si k srdci Dykovo napomenutí. To je vážně horor to po tobě luštit. Nemohl by sis každou zprávu před odeslním přečíst?
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
k srdci si rady beru dyku a quidospacek už mi to říkal i vizovjan s téma pásové zts sem dyzlexi a dysgrafie ale co mám dělat když ty chyby nevidím nebo to neumím správně napsat to je potom těžký ale už to píšu ve wordu což mi opraví většinu chyb
- quidospacek
Omlouvám se, to jsem nevěděl Beru to na vědomí.lukas258 píše:k srdci si rady beru dyku a quidospacek už mi to říkal i vizovjan s téma pásové zts sem dyzlexi a dysgrafie ale co mám dělat když ty chyby nevidím nebo to neumím správně napsat to je potom těžký ale už to píšu ve wordu což mi opraví většinu chyb
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
dobrý jsme jen lidi a nikdo to nemůže tušitquidospacek píše:Omlouvám se, to jsem nevěděl Beru to na vědomí.lukas258 píše:k srdci si rady beru dyku a quidospacek už mi to říkal i vizovjan s téma pásové zts sem dyzlexi a dysgrafie ale co mám dělat když ty chyby nevidím nebo to neumím správně napsat to je potom těžký ale už to píšu ve wordu což mi opraví většinu chyb
Zdravim, neni tu nekdo kdo mel rozdelanou prevodovku T19 ? Prestal mi vypinat nahon kol, prevodovku uz mam celou rozebranou , posledni co tam zbylo je snekove kolo s temi sestihrany na kola po bokach, a nevim jak to dostat ven, ani za boha to nejde povolit. Diky