Motor Honda GSV, GCV
Moderátor: DYK
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor Honda GSV, GCV
nieje ten ventil ohnuty ? Inak zobrat vystruznik a prejst voditko ventilu aby bolo v tolerancii.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Ohnutý není, i vůle je snad v pořádku.
Vždycky když ho rozhýbu, tak chodí krásně volně, ale za čas je prostě tak zalepenej že se ani nehne.
Vždycky když ho rozhýbu, tak chodí krásně volně, ale za čas je prostě tak zalepenej že se ani nehne.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
TAk neviem nezere ten motor olej ? DAl by som tam naspet ten simering na voditko ventilu ako ma byt, nemoze si prisavat olejove pary s skrine. Navyse ked tam nieje simerin moze dochadzak na savaniu oleja okolo drieku. Inak vyfukovy ventil a vyfuk vyzara dobre ? Neleje tam majitel benzin z olejom ?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Benzin s olejem určitě nedává a výfukový zavírá dobře. Olej se taky neztrácí, ani nekouří tak že ho nežere. Ten simering jsem tam vrátil už včera, posekal zahradu tak uvidím dneska, jestli to nastartuju nebo ne. Stavoval jsem se v servisu vari tak mi bylo řečeno že je to jednoznačně špatným benzínem. Mám prej ventil pořádně očistit, nastříkat WDčkem a do benzínu přidat aditiva. V patek si pro ně mám přijít, je prej to přímo od hondy, tak vyzkoušíme a uvidíme.
No soused má mulčovač od VARI taky s tímto motorem a ventil se mu zadřel hned po koupi při prvním sekání.Na reklamačce mu to spravily a do dneška to šlape.
Jak ti říkaj, že je vadnej benzín, nevím nevím. Zkus natankovat jinde a uvidíš.
Jak ti říkaj, že je vadnej benzín, nevím nevím. Zkus natankovat jinde a uvidíš.
Kdo maže ten jede
Motor Honda GSV, GCV
Dobrý deň.
Hľadám dielensku priručku / návod na opravy na motory HONDA GSV / HONDA GCV. (na Agzat).
Najlepšie vo forme PDF a po Česky alebo po Slovensky
Ďakujem
Hľadám dielensku priručku / návod na opravy na motory HONDA GSV / HONDA GCV. (na Agzat).
Najlepšie vo forme PDF a po Česky alebo po Slovensky
Ďakujem
Mám rád traktory pre radosť, radosť keď niečo utobia a radosť keď nemusím ísť z poľa domov peši...
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No na cz alebo sk zabudni.
Na strankavh hondy tie motory niesu?
Tam boli rychlomanuali, aj rozkresy na jednotlive diely, pripadne aj servisne manualy.
Na strankavh hondy tie motory niesu?
Tam boli rychlomanuali, aj rozkresy na jednotlive diely, pripadne aj servisne manualy.
Kde konkrétne?
Mám rád traktory pre radosť, radosť keď niečo utobia a radosť keď nemusím ísť z poľa domov peši...
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
http://www.honda-engines-eu.com/shop-ma ... =all&t=all
V sk a cz budu len uzivatelske priricky cca 15 stran, v ang bude prirucka s servisnym manualom, nic moc sice ale.... Cca 30 stran
http://www.honda-engines-eu.com/spare-parts-page
V sk a cz budu len uzivatelske priricky cca 15 stran, v ang bude prirucka s servisnym manualom, nic moc sice ale.... Cca 30 stran
http://www.honda-engines-eu.com/spare-parts-page