Fortschritt E930/931
Moderátor: DYK
Re: Fortschritt E930/931
já sem se s tím trápil loni, když jsem nabral kanďák obyč 95ky u nás na benzince, páč nejbližší Vervu 100 mám 25km od baráku v Brně. Je pravda, že v pile a v křoviňáku to nebylo tak zlý - tam jsou plastový nádrže a gumový hadičky. Ale ve Ferdovi to bylo peklo. Na podzim, když j sem oral jsem tam už zas dal tu Vervu a teďka po zimě start uplně v pohodě a to tam mám taky nádrž původní bez vylití. Jawa mi tak nějak sežere všechno, ale taky na ní mám oddělený mazání až za karbecem, takže tam je ten benzín čistej i v karbecu.
Mimochodem, teďka jsem se díval na VARI a příslušenství... A kdybych to všechno, co mám k Ferdovi měl koupit nový VARI, tak to je sto litrů jak vyšitých... Asi ještě koupím něco do zásoby na bazošu :-D
Vážení Ferďáci, když tak procházím toto vlákno,( taky jsem tu už jednou přispěl ) zjišťuji, že mnoho z vás si koupilo druhý stroj převážně na náhradní díly a to především motor a převody.. Proto se ptám, zda nemá někdo na prodej řídítka, moje jsou dost poničená, spadla na ně paleta s motorem a převodovkou z Avie. Díky za případné nabídky.
Krátký dotaz. Pomůžou 12" kola v rychlosti u třírychlostního nějak markantně? Našel jsem inzerát ne až tak daleko a pán tam má kola z Terry/Vari předělaný na Fortschrittí na prodej, tak nad tím přemýšlím, páč často jezdím do sběrňáku nebo ke tchyni na druhej konec dědiny jí tam něco pořezat, posekat a tak a než s těma origo kolama dojedu... Kolikrát mě lidí s velmi svěží chůzí předběhnou
Ano kľudne tam tie 12 nahod, len treba počítať ze klesne potom aj výkon v ťahu.
http://www.youtube.com/watch?v=5MrUadSy ... re=related
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.
Dobrý deň, potreboval by som radu, či sú zhodné brzdové bubny zetor super50 a zetor25A, potrebujem na 25ku nové a všade len na supra, vďaka ak niekto viete poradiť
- Killer Koly
Brano254: v tomhle vlakne ti tezko nekdo poradi, zkus to ve vlakne zetor 25... ale shodne budou asi tezko
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
Ahoj tak to jsme dva taky mi tam nejde zpátečka a rád bych to opravil tak snad někdo napíše
-
Kola 12 " jsou výborné.deyva píše: ↑pon dub 19, 2021 11:48 am Krátký dotaz. Pomůžou 12" kola v rychlosti u třírychlostního nějak markantně? Našel jsem inzerát ne až tak daleko a pán tam má kola z Terry/Vari předělaný na Fortschrittí na prodej, tak nad tím přemýšlím, páč často jezdím do sběrňáku nebo ke tchyni na druhej konec dědiny jí tam něco pořezat, posekat a tak a než s těma origo kolama dojedu... Kolikrát mě lidí s velmi svěží chůzí předběhnou
Nevěř všemu co si myslíš
Bohuzel, inzerat jsem prosvihl a uz byly zarezervovany
- Killer Koly
jestli to byly ty od malotraktora, tak ty uz mam doma
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
nevim, to bylo na bazosu myslim Kyjov
http://www.youtube.com/watch?v=5MrUadSy ... re=related