Vari System
Moderátor: DYK
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vari System
Taky nežiju na horách že dvora odhrnuju radlicí. Tohle používám na prohnutí k ovcam a k seníku. Maká to slušně i na trávě.
Dobrej kartáč a solidní otáčky se mi osvědčilo jako nejlepší na tu běžnou sněhovou pokrývku. Největší záběr a nejčistější výsledek. Když teda není třeba odhazovat někam dál a není toho po kolena.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Dúfam že sa na mňa nenahnevate, ale neviem nájsť tie príspevky kde sa riešilo polenie prevodovky DSK 317. Mohli by ste ma navigovať kde to bolo alebo znova popísať ako na to. Mám taký pocit že v tomto vlákne ale neviem to nájsť. Mám doma 2T pastorok aj ozubené koleso na spomalenie prevodovky tak by som to rád poriešil pred zimou. Ak sa podarí tak by som nafotil polenie aj výmenu a dal to do nejakého samostatného vlákna. A postupne by sa tam mohli popridavavat foto a video návody aj napr. výmenu oleja, nastavovania motora atď. Vďaka za rady...
Čím stáhneš bubínek spojky?
Usposobim si stahovak tak aby mi vosiel pod kos spojky.
Uvědomujš si, že vnější dno spojky není kolmé na válcovou stěnu. Za co ten stahovák chytíš když je to tam do kuželu?
Re: prosim radu
Tak plán mám takýto:Ares1985 píše:Chcem si kupit VAri, používal by som ho na bubnovú kosačku ,obracačku sena,tahanie vozíka...viete mi poradit akú prevodovku a motor mam zvoliť....dakujem
Motor Honda GSV 190
Pasový obracač sena OP 1.1
Sekačka Samson 56 alebo je lepsia VARI BDR 650 A?
Neviem ako to bude lepšie s prevodovkami,kedže mám obmedzený rozpočet cca 2000eur.
Kúpiť novú DSK 316 alebo 317 ? Druhú by som kupil použitú.
DAkujem
a nie su nahodou na dne kosa 2 diery? Vzivote som rozobral a nasledne poskladal zlozitejsie veci . Ak treba tak si vyrobim nastroj na mieru ... proste len mi porad ak vies ako to rozpolit . Ak nechces ja si poradim aj sam len to bude dlhsie trvat . Chcem si usetrit cas a patalie preto sa opytam skor nez zacnem robotu.
Jo díry jsou. Tak ať ti koš nepukne, neštípne. Je to litina!!! A bacha na kuličku!!! Ať ti nezdrhne!!! A ať se daří!!
Prosím vas a pasuje obracacka na seno aj na tieto staré prevodovky 316?Alebo to musia byt iba tie nove s gumenými kolesami..
https://dom.bazos.sk/inzerat/78201105/DSK316.php
https://dom.bazos.sk/inzerat/78201105/DSK316.php
Na převodovky DSK 316 pasovat budou, nebudou pasovat na všechny T19 a na ty, které mají v té díře šestidrážku. No ale nezapomeň, že by jsi měl shánět převodovku pro čtyřtakt, aby byla jistota, že budou všechny aktivní věci správně fungovat!!!!! A u těch převodovek to pak bude pasovat na připojení určitě. A abys to neměl úplně jednoduchý je vícero pojezdových rychlostí převodovek, ale spíše pro dvoutaktní motory. Sem tam se ale najde i pro čtyřtakt. Pak je třeba si zvolit, co se bude hodit víc. Trend je snižování pojezdové rychlosti, což je plus pro sněhovou frézu nebo zametací kartáč, ale je to vopruz s bubnovkou - třeba. Tak to je a je to daň jednorychlostní převodovky s aktivním vývodem pro všemožné adaptéry. Já bych třeba více uvítal možnost dvou dopředných rychlostíjež jedné vpřed a jedné zpátečce u převodovek DSK 316 všech provedení.
Dik za odpoveď...tak teraz už fakt neviem..co idemDYK píše:Na převodovky DSK 316 pasovat budou, nebudou pasovat na všechny T19 a na ty, které mají v té díře šestidrážku. No ale nezapomeň, že by jsi měl shánět převodovku pro čtyřtakt, aby byla jistota, že budou všechny aktivní věci správně fungovat!!!!! A u těch převodovek to pak bude pasovat na připojení určitě. A abys to neměl úplně jednoduchý je vícero pojezdových rychlostí převodovek, ale spíše pro dvoutaktní motory. Sem tam se ale najde i pro čtyřtakt. Pak je třeba si zvolit, co se bude hodit víc. Trend je snižování pojezdové rychlosti, což je plus pro sněhovou frézu nebo zametací kartáč, ale je to vopruz s bubnovkou - třeba. Tak to je a je to daň jednorychlostní převodovky s aktivním vývodem pro všemožné adaptéry. Já bych třeba více uvítal možnost dvou dopředných rychlostíjež jedné vpřed a jedné zpátečce u převodovek DSK 316 všech provedení.
-
DYKu, to zpomalení třistašestnáctky mi zas takovej vopruz nepřijde. S Tajfunem to je dobrý a když na to připojíš bubnovku, prosekáš se prakticky čímkoliv. A u frézy, když jedeš na plnej bunkr, jako jsem to měl v zimě já, tak ti nepomůže nic jinýho než vždycky po chvilce jízdy vypnout pojezd a vyházet ty mraky sněhu z komory pryč, aby se to nezahltilo.
Mám obě převodovky. A sněhová fréza? Frézoval jsi maximální výrobcem doporučenou vrstvu? Na to asi nikdo nehledí. Každý frézuje tolik, kolik napadne, takže je někdy potřeba pozastavit pojezd i u stokoňové frézy. Ale bubnovka s pojezdem 3.2 km seče bezproblémů.
Transplantácia prebehla úspešne.... pacient prežil a má krásne nové 2T čreva.