MF 70 4 takt motor

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
DYK

Re: MF 70 4 takt motor

#256 Nový příspěvek od DYK »

other-side píše:Dyku, nejsem na světě abych nasíral lidi. Takže jestli jsem tě nasral, tak to pak není můj problém, protože to nebyl můj cíl.
Mě jsi nenasral, to bych už musel být dávno v blázinci a prosím tě, přečti si to ještě jednou. Obecně - jestli nekontroluješ co vypouštíš z huby, což JE jen a pouze tvůj problém pak zcela nekontroluješ sám sebe bez ohledu co je nebo není tvým cílem.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

other-side

#257 Nový příspěvek od other-side »

těší mě tvá starost o mou hubu

mastnacek

#258 Nový příspěvek od mastnacek »

Sakrys uvazuju ze bych zainvestoval a predelal na ctyrtakt. Ale trapi me kvlita tech chinskejch moturku. Ale nez se peklovat vecne s gugerama na klice, starty po ohrati atd atd atd.

other-side

#259 Nový příspěvek od other-side »

http://www.garteko.cz/motor-honda-gp-200/

já dospívám k názoru, že to risknu s MF-70, když to nebude fungovat tak to vždy nějak prodám s daleko menší ztrátou než když koupím novou BCS a ta fungovat nebude a když to bude s MF fungovat tak není problém přesedlat na BCS

ty čínský motory mě taky nelákají

mastnacek

#260 Nový příspěvek od mastnacek »

Neivim u ty hondy typ mazani. Pro mfku by to chtelo neco s tlakovym kvuli svahum. Ja s tim sekaval fakt krpaly, i kolmo kam me sipaky dovezly. Pak couvacka a znovu a znovu a zbytek jsem vzal rucne kosou. Sekat bokem uz v tech misto neslo.

DYK

#261 Nový příspěvek od DYK »

Co konkrétně koho trápí na kvalitě čínských motorů? No a to tzv. tlakové mazání by si představoval jak? Tento motor, jako snad všechny motory v této třídě mají mazání rozstřikem. Při provozu takových strojů s těmito motory je třeba zohlednit náklony, to se prostě nedá nic dělat. Není to motorová pila aby jela ve všech polohách. Náklony mají vliv na mazání motorů, na hladinu paliva v karburátoru a tím i chod motoru až může začít vytékat palivo. Jde o to jaký náklon, kam, jak dlouho a v jakém režimu k němu dojde. K čemu by pak bylo tlakové mazání, když motor nemá oddělenou olejovou vanu a olej nasávaný z prostoru klikové skříně se může od místa sání oleje odlít při náklonu a v tu ránu není co sát a nemaže.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#262 Nový příspěvek od Atlan »

Cinsky naftacik ma tusim tlakove mazanie, problem s haldunou v karbeci nebude. Ale ta olejovava vana co spomina Dyk. Bude problem tak ci tak.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

LukasPF

#263 Nový příspěvek od LukasPF »

Ohľadom kvality motorov si netreba robiť starosti. V bývalej práci sme mali elektrocentralu jednu značkovú Honda s GX 200 a vkuse bol problém s motorom. Počas jedného roka bol motor vymenený 2x a po druhej výmene motora to šéf už nezvládol a predal ju. A druhú sme mali nejakú No Name ktorá už bola kúpená ako použitá. Motor tam bol len nejaký klon Hondy a tá išla v kuse bez poruchy len trebalo dolievat benzín. Dokonca raz aj spadla z asi 3m na betón a bez problémov.

mastnacek

#264 Nový příspěvek od mastnacek »

jsem zpatky u myslenek na ctyrtakt, nejaka koruny by i byla tak uvazuju o
http://www.motorylifan.cz/Prestavba-MF- ... HP-d58.htm

Jak jsem psal, ze se bojim kvality motoru, tak si rikam jak je na tom po letech pouzivani treba ovladni plynu? Tyhle moturky to maj takovy vachrlaty. Neni nad karbos a soupe na pruzine.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#265 Nový příspěvek od Atlan »

A ako urobis zatazovy regulator ty soupie na pruzine.
A ten plyn co tam je by som sa bal najmenej.
Prakticky ovladas plechovy vylisok. na ktory je zacvaknuta pruzina. a ta posobi na odstredivy regulator plynu, Ten je zase pripojenycez spruzinu na klapku v karburatore. Karburator stoji cca 10E tak ze by som zavadu na nom ani neriesil.

Skor ide o to aky kus motora dostanes, toz zavisi aky den mal cinan a aka bola vystupna kontrola. Sem tam sa nieco najde.

inak ten motor z odkazu vyzera ako wiltec. A motory sttoja 100E co je mnej ako mobil, tak asi aku to ma zivotnost ze :) spotrebka 4 roky a novy, ak vydrzi viac tak potesi. nahradne diely sa daju zohnat drhae nie su tak ze problem by nemal byt.

Aj keby si kazde 2 roky kupil novy motor z ciny stale lacnejsie ako origo honda. (navyse honda uz ma rozvodove kolesa z plastu cakam kedy to opajcuju aj cinania a zacnu to robit tiez)
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

DYK

#266 Nový příspěvek od DYK »

No trošku nefér, protože plastová kola už má každý motor. Čínský, "Japonský", I Americký

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#267 Nový příspěvek od Atlan »

DYK píše:No trošku nefér, protože plastová kola už má každý motor. Čínský, "Japonský", I Americký
Tak berlany nemali......

DYK

#268 Nový příspěvek od DYK »

A teď? Ty plasty ale nejsou ta největší hrozba.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#269 Nový příspěvek od Atlan »

Nemam v plane koli tomu rozoberat motor navyše taky co ma 2 roky.
Pozri technologia je zvladnuta, tak ze jedini problem je vyrobna kazen a materiali.

DYK

#270 Nový příspěvek od DYK »

No právě.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“