Vari System

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
DYK

Re: Vari System

#2431 Nový příspěvek od DYK »

Cože? :shock: Si ten inzerát prohlédni. Na co asi jsou ta okna dole která se jmenují "Kontaktovat inzerenta"?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

LukasPF

#2432 Nový příspěvek od LukasPF »

Zle si ma pochopil, myslel som moju hlavu :evil: že občas nefunguje. Kontaktný formulár funguje.

DYK

#2433 Nový příspěvek od DYK »

Jsem si říkal. Prosím tě, reaguješ-li na poslední příspěvek klikej na "odpověď" už mě nebaví mazat "citace".

Soptik101

#2434 Nový příspěvek od Soptik101 »

Tak jsem v Kroměřížina Florii prohlídl Tlakovou myčku VARI W3000V.

Tady je ukázka od Hondy se stejnýma parametrama

https://www.youtube.com/watch?v=xppUwnmb0nw&t=180s
Vari XP200

Pavel

#2435 Nový příspěvek od Pavel »

jaji dneska taky prohlizel u prodejce

Soptik101

#2436 Nový příspěvek od Soptik101 »

Má to dobré parametry a jak je vidět na videu jede to super.
Asi to vemu i s motorem.Stejně to levněji neseženu a cena stejně za motor půjde do budoucna nahoru.
Vari XP200

LukasPF

#2437 Nový příspěvek od LukasPF »

8) takže náhon objednaný od pána Krátkeho za cca1200czk :friends: ďakujem vám za radu. Ak zajtra všetko klapne ako by som chcel tak možno pribudne do rodiny kompletná zostava PJXP200+DSK317+ANV400 všetko fungel nové :ano: ale to budem ešte musieť zapracovať na manzelke :-/

mraveneček

#2438 Nový příspěvek od mraveneček »

Manželce můžeš slíbit, že ji potom vyvezeš.. :)

A k sestavě si řekni o velký a malý techničák.
Družstva. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69747
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882

První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander

DYK

#2439 Nový příspěvek od DYK »

Na Slovensku?

LukasPF

#2440 Nový příspěvek od LukasPF »

TP zatial netreba :) ale podla mna to pride od vas k nam tie voloviny s tp :vztek:

LukasPF

#2441 Nový příspěvek od LukasPF »

Ak by ste si mohli vybrať medzi ANV400 alebo Vares IT500 aký vozík by ste si vybrali? A prečo? :friends: ďakujem

Pepa248

#2442 Nový příspěvek od Pepa248 »

Mám IT 500. Raději bych nyní koupil HV500. IT má moc vysoký posez, malá kola jsou taky nanic, celkově moc úzký a vysoký, už jsem ji převrátil. Bočnice pro sezení u HV také nejsou k zahození. Vyklápění pomocí zpátečky funguje nanejvýš při vožení sena nebo slámy, prakticky to nepoužívám. ANV detailně neznám, jen podle náčrtku má nejspíš menší kola a drobnější brzdy, menší hmotnost=menší robustnost, ale je to můj názor nepodepřený praxí. Řekl bych že cena obou vozíků (ANV400 a HV500) odpovídá jejich užitným vlastnostem.

Proximák

#2443 Nový příspěvek od Proximák »

LukasPF: Já osobně jsem měl do teď doma dělaný vozík a teď mám HV-350. Kupovat si nový, šel bych do ANV-400. Nevím tedy jak si to představuješ, kolik toho chceš vozit, ale největším limitem bude stejně malotraktor. Taky nevím jaké tam máte či nemáte kopce, sice naložit na vozík 700kg je fajn, ale jedna věc je to rozjet a druhá ubrzdit a v neposlední řadě jak se to bude líbit Varíkovi. Vari vozíky mají lepší sedačku a náboje kol jsou odlitky. ANV-400 má kola 5,00-12, takže stejně velké jako má Vari na tažné nápravě. Vares má zas větší nosnost(otázka jestli ji využiješ) a tebou zmiňovaný i větší sklopný úhel, zase na druhou stranu se musí vysoko nakládat. Ani s jedním z vozíků jsem nedělal takže jen teorie a to co jsem okoukal na prodejnách :)

Dnes jsme se pustili do přípravy políček pro jarní výsadbu :) Alespoň se těch 6,5koně zase pořádně projelo. Jen aby se to počasí udobřilo :-/ Nové nastavovací těleso je pecka 8) hned jde vše krásně seřídit. Ještě koupím nový čep do závěsu a uvažuju že nechám díru v BZN vyvařit Tvrdkovem a prostružit. Přeci jen po těch 32letech je už díra v něm trochu vychozená. Přidávám pár fotek a i něco pohyblivého. A na závěr něco, "když se sazeč zeptá" :D
Obrázek Obrázek Obrázek
upload photos

LukasPF

#2444 Nový příspěvek od LukasPF »

Zdar Proximaku, vozík plánujem využívať na 90% len ako sulku so stalim nákladom . Stály náklad bude materiál na elektrický oplotok čiže pásky, stĺpiky a nejaké drobnosti izolatory, spojky atď ďalej autobateria k oplotku kladivo, sekera s času na čas motorová píla + príslušenstvo a samozrejme nejaké drobné náradie a PHM. Určite neplánujem voziť viac než 400kg. Čo ma ešte napadá asi ako najťažší náklad tak by to bol sud s vodou pre kravy, lebo mám jeden oplotok kde nemajú prístup k vode a tam im musím vodu nosiť. Ale dostal som prísľub že im môžem tohto roku urobiť koridor k vode čiže ten sud s vodou je len v teoretickej rovine. Ďalej má napadá prevoz DSK 316 + LSE120 na asi 2km vzdialenú lúku. Takže ANV400 bude len na ľahké náklady. Na ťažšie veci mám ťažného koňa a na najťažšie Majorika 40. Ešte jedna vec ma napadla že fakt najťažšia vec ktorú budem varinou voziť bude seno v okrúhlych balíkoch, ale na to idem robiť jednoucelovy vozík čiže ANV400 s tým nebude mať aj tak nič spoločné. Čo sa terénu týka tak kopce tu máme fakt pekné :)
Naposledy upravil(a) LukasPF dne čtv kvě 04, 2017 5:08 am, celkem upraveno 1 x.

DYK

#2445 Nový příspěvek od DYK »

"Velká" kola jsou na vozíku vždy nenahraditelné plus. A za mě - jestli dát za vozík 16 tisíc korun, to si raději koupím vlek za auto.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“