Vari System
Moderátor: DYK
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vari System
takže podle fotky a sekačky bych to tipoval, že se docela nachodíš .....
Tak mně ještě napadlo ono z té variny se dá udělat takovej malej zahradní dempr, je to ve velikosti kolečka ale obšlehnout to a udělat to větší tak by to možná s těma zahradníma kolama fungovalo, na dřevo potom samozřejmě asi klasickou vlečku.......
podívej tady
Tak mně ještě napadlo ono z té variny se dá udělat takovej malej zahradní dempr, je to ve velikosti kolečka ale obšlehnout to a udělat to větší tak by to možná s těma zahradníma kolama fungovalo, na dřevo potom samozřejmě asi klasickou vlečku.......
podívej tady
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.
No svarit si muzu cokoli,zivim se tim,nejakej matros bych poshanel. Uz jsem o necem takovem uvazoval,kdyz jsem stavel.
Protože XPčko dlouho nejelo tak jsem ho dneska vyzkoušel s čerpadlem, které si taky za celé léto nenasálo ani kapku vody. Prostě nebylo potřeba.
Přídávám kratší video ale nechápu proč jsem blbec natáčel takhle debilně Snad alespoň něco bude vidět. Příště se polepším slibuju
Přídávám kratší video ale nechápu proč jsem blbec natáčel takhle debilně Snad alespoň něco bude vidět. Příště se polepším slibuju
-
Ahoj. je tam jenom černé okno.
Družstva. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69747
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
Nejseš sám s těmadle problémama - řeš je. Tady se na to můžeš podívat https://www.youtube.com/watch?v=ulgx1XC19sg Těch černých oken zde budou mít vícero lidí. Jsem zvědavej, co s tím bude. Když se podíváš třeba sem http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... start=1320 no prostě nádhera.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Chlapi omlouvám se pokud to někomu nešlo, nevím co to je. Mě to doma i v práci šlo vidět normálně ponaučení pro příště, dám náhled a i odkaz
To neřeš, to je otázka YT asi nějak něco předělávají a přestává fungovat díravý flash player nebo co.
-
Tak jsem si zajezdil s Tajfunem. A docela překvápko, pokosí všechno, co se postaví do cesty :-) Je pravda, že 190 ccm motor nebo víc je ideál. Moje XPčko si s tím teda poradilo na jedničku :-)
Až teda na ty vstupní žebra. Jak to ježí kolmo ke směru jízdy, funguje to jako řídký hřeben a vázne a hromadí se tam to, co by mělo jít k noži. Na předepsanou a stojící kolmo vzhůru travičku asi bez problémů.
-
Taky netuším, proč je tam hoši z Libice umístili. Připadalo mi to jako pro oddělování trsů trávy při sečení, ale při hodně vysoký trávě se to nezacpe, protože to tlačící se hmota prostě odhrne k noži a ten to odhodí. Ale mydlí to tu trávu solidně, to se musí uznat.
V té trávě se to asi nějak porovná, ale sečení brambor před sklizní je s tím nemožný. Vytahuje to hlízy za polehlou nať a ta leží vždy kolmo ke směru jízdy a ryje to v kopci. A to si myslím je škoda i když to není na to určený. Je to na trávu.
...už i já jsem si všiml oslavného blogu přímo na VARI.cz.......zdá se, že jsou to dokonalé stroje.....ovšem "co mi dalo práce" příjít na to, že na naší F-550 není pružina pojezdu.....ani servis...AT servis Plzeň nepomohl....prý to je vlastnost....že se mi stroj samovolně rozjížděl....o chybějící pružině neměli ani šajna.....občas se nám ty "moderní" výrobky vymknou z rukou
-
Já tu pružinu dodělával taky - docela se to vyplatilo. Teď pojezd už vypíná krásně. Přišel jsm na ni tak, že jsem ji viděl někde v rozkresu, takže jsem si jí hnedka pořídil. Dnešní mašiny jí maj montovanou standartně.
Já teď s F 550 seču tři dny po sobě a tyto problémy nemám. Na rychlejší pojezd pustím páku pojezdu a stojí.
-
DYKu, vratný péro pojezdu je montovaný na všechny F-550 počínaje r.2014 včetně otvoru pro uchycení v šasi. Ale jinak nemůžu říct jedno křivý slovo, posekalo mi to opravdu hodně a stále slouží bez problémů.