Vari System

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
boyten
Kontaktovat uživatele:

Re: Vari System

#1831 Nový příspěvek od boyten »

8) takže podle fotky a sekačky bych to tipoval, že se docela nachodíš .....
Tak mně ještě napadlo ono z té variny se dá udělat takovej malej zahradní dempr, je to ve velikosti kolečka ale obšlehnout to a udělat to větší tak by to možná s těma zahradníma kolama fungovalo, na dřevo potom samozřejmě asi klasickou vlečku.......
podívej tady
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.

petr611

#1832 Nový příspěvek od petr611 »

No svarit si muzu cokoli,zivim se tim,nejakej matros bych poshanel. Uz jsem o necem takovem uvazoval,kdyz jsem stavel.

Proximák

#1833 Nový příspěvek od Proximák »

Protože XPčko dlouho nejelo tak jsem ho dneska vyzkoušel s čerpadlem, které si taky za celé léto nenasálo ani kapku vody. Prostě nebylo potřeba.
Přídávám kratší video ale nechápu proč jsem blbec natáčel takhle debilně :vztek: :pohlavek: Snad alespoň něco bude vidět. Příště se polepším slibuju

mraveneček

#1834 Nový příspěvek od mraveneček »

Ahoj. je tam jenom černé okno. :'(
Družstva. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69747
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882

První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander

DYK

#1835 Nový příspěvek od DYK »

Nejseš sám s těmadle problémama - řeš je. Tady se na to můžeš podívat https://www.youtube.com/watch?v=ulgx1XC19sg Těch černých oken zde budou mít vícero lidí. Jsem zvědavej, co s tím bude. Když se podíváš třeba sem http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... start=1320 no prostě nádhera.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Proximák

#1836 Nový příspěvek od Proximák »

Chlapi omlouvám se pokud to někomu nešlo, nevím co to je. Mě to doma i v práci šlo vidět normálně :-/ ponaučení pro příště, dám náhled a i odkaz :)

DYK

#1837 Nový příspěvek od DYK »

To neřeš, to je otázka YT asi nějak něco předělávají a přestává fungovat díravý flash player nebo co.

Jarda Malich

#1838 Nový příspěvek od Jarda Malich »

Tak jsem si zajezdil s Tajfunem. A docela překvápko, pokosí všechno, co se postaví do cesty :-) Je pravda, že 190 ccm motor nebo víc je ideál. Moje XPčko si s tím teda poradilo na jedničku :-)

DYK

#1839 Nový příspěvek od DYK »

Až teda na ty vstupní žebra. Jak to ježí kolmo ke směru jízdy, funguje to jako řídký hřeben a vázne a hromadí se tam to, co by mělo jít k noži. Na předepsanou a stojící kolmo vzhůru travičku asi bez problémů.

Jarda Malich

#1840 Nový příspěvek od Jarda Malich »

Taky netuším, proč je tam hoši z Libice umístili. Připadalo mi to jako pro oddělování trsů trávy při sečení, ale při hodně vysoký trávě se to nezacpe, protože to tlačící se hmota prostě odhrne k noži a ten to odhodí. Ale mydlí to tu trávu solidně, to se musí uznat.

DYK

#1841 Nový příspěvek od DYK »

V té trávě se to asi nějak porovná, ale sečení brambor před sklizní je s tím nemožný. Vytahuje to hlízy za polehlou nať a ta leží vždy kolmo ke směru jízdy a ryje to v kopci. A to si myslím je škoda i když to není na to určený. Je to na trávu.

other-side

#1842 Nový příspěvek od other-side »

...už i já jsem si všiml oslavného blogu přímo na VARI.cz.......zdá se, že jsou to dokonalé stroje.....ovšem "co mi dalo práce" příjít na to, že na naší F-550 není pružina pojezdu.....ani servis...AT servis Plzeň nepomohl....prý to je vlastnost....že se mi stroj samovolně rozjížděl....o chybějící pružině neměli ani šajna.....občas se nám ty "moderní" výrobky vymknou z rukou :)

Jarda Malich

#1843 Nový příspěvek od Jarda Malich »

Já tu pružinu dodělával taky - docela se to vyplatilo. Teď pojezd už vypíná krásně. Přišel jsm na ni tak, že jsem ji viděl někde v rozkresu, takže jsem si jí hnedka pořídil. Dnešní mašiny jí maj montovanou standartně.

DYK

#1844 Nový příspěvek od DYK »

Já teď s F 550 seču tři dny po sobě a tyto problémy nemám. Na rychlejší pojezd pustím páku pojezdu a stojí.

Jarda Malich

#1845 Nový příspěvek od Jarda Malich »

DYKu, vratný péro pojezdu je montovaný na všechny F-550 počínaje r.2014 včetně otvoru pro uchycení v šasi. Ale jinak nemůžu říct jedno křivý slovo, posekalo mi to opravdu hodně a stále slouží bez problémů.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“