Já se omlouvám, že jsem se zde do toho přimotal. Pokaždé je to trošku jinak a to není nic pro mne.maca2175 píše:Ale ten problém asi není v pojezdu stroje. Při sečení dojedu k překážce (stromu) dám zpátečku a stroje se nerozjede, ani lišta nekmitá, prostě si myslím, že prokluzuje spojka. Jen vyřadím náhon kosy (s pákou pro jízdu vpřed nebo vzad nic nedělám, stále je zařazená zpátečka) pustím spojku a stroj začne normálně couvat.
BCS
Moderátor: DYK
Re: BCS
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Jen doufám, že v tom nemá prsty ten slovenskej špión v rámci férového konkurenčního boje a jak to umí nejen on ale umí to tak, že by to mohl přednášet. Sorry áko to sem nepatří. Před lety jsem byl před koupí BCS 740 myslím - z polska. Nabídka výhodná, neb byl i s rotavátorem a uni adaptérem připojení, což se jinak doplácí - dokupuje. Byl jsem smířený že risknu záruku díly jsou dostupné v ČR a tak bych to hold zaplatil, kdyby něco. Můj blbej rozum mě řekl, že díky mému provozu se něco může pokazit až po záruce jestli teda se má něco pokazit. Já když vím, že je po ruce zázemí a možnost ND jsem ochoten vynechat záruku, pak je to už jen otázka, za jakou cenu. Pokud je pravda, že jsi se dopočítal 200 tisíc investic pak jsem měl pravdu - jsi masochista
jj, poláci mají dobrý ceny nosičů, ceny nářadí tak nějak normální
jsem masochista, měl bych se léčit
jdu poptat sestavu Nosič + rotavátor 80cm + sekací lišta 135 cm + obracák nejširší, na mulčer a rotační pluh už mi asi nezbyde
na Bazošu je jedno BCS ještě před power safe tj s vyšší pojezdovou rychlostí cca 11km/h....Kyklopem tahám na vozejku nesmysly cca polovinou jeho motohodin...
jsem masochista, měl bych se léčit
jdu poptat sestavu Nosič + rotavátor 80cm + sekací lišta 135 cm + obracák nejširší, na mulčer a rotační pluh už mi asi nezbyde
na Bazošu je jedno BCS ještě před power safe tj s vyšší pojezdovou rychlostí cca 11km/h....Kyklopem tahám na vozejku nesmysly cca polovinou jeho motohodin...
Já jsem ten inzerát taky zahlédl a čoveče já ti nevím? Používat ten strojek v dopravě? Vykašlal bych se na to - asi. Vůbec by mě POWER SAFE nevadil. má to svoje výhody a pro práci je to vhodnější. Rotavátor 80cm jo jasně a motor?
potřebuju něčím jezdit po sadu 3ha...vozit "matriál", ale dá se to udělat bez vození zbytečností, přesun věcí je nejdražší položka
motor je pro mě jasná volba GX 340/390, u dízlu jsem našel omezení u sekačky (rotač se sběrem), ale nechám si poradit
taky je otázkou za kolik prodám ty svoje různý vehementy
motor je pro mě jasná volba GX 340/390, u dízlu jsem našel omezení u sekačky (rotač se sběrem), ale nechám si poradit
taky je otázkou za kolik prodám ty svoje různý vehementy
akorát jsem teda nenašel kdo je oficielní dovozce, když SOME v Hradci není, různých prodejců jsem pár našel, kupodivu všechny daleko
za sebe hlasuju pro stroj nový, případně lehce jetý se zárukou
asi mi to příjde lepší než dělat další experimenty s MF 70 byť po servisu ale bez diferáku
za sebe hlasuju pro stroj nový, případně lehce jetý se zárukou
asi mi to příjde lepší než dělat další experimenty s MF 70 byť po servisu ale bez diferáku
Ale tak to zastoupení snad vykomunikuješ, ne? Je třeba někde začít a uvidí se. Je fakt, že tvým směrem zrovna nikdo moc není. Rožnov p. R. je daleko. Jsi mladý perspektivní - napiš Taliánům na koho se obrátit? O SOME musejí vědět!!!
To je právě ono. Všichni prodejci brali přes oficiálního zástupce - všechno se to sešlo v SOME. Teď asi ne, no. A je třeba najít někoho nového, kdo to je, protože tím pádem bude i přístup k ND.
Some se rozprchlo do jiných podobných firem...i do dealera Ferrari.....mám 2 CN z ČR a 1 z PL....porovnáme uvidíme....
Za týden je u Mimoně lesnický den kde bude Ferrari k vidění, tož zajdu.
Měl jsem tohle řešit dřív než jsem začal utrácet za nesmysle....tak příště.
V Roudnici je ZV Agro - Ferrari, kupodivu....jejich stroj ještě BCS z předchozí doby jezdí u "mě" v Kravařích pod obcí, jiný zase kolem Plzně....pronásleduje mě to....za sebe bych si vybral BCS, pač modrá, modrá je moje barva...modrá M jako Martin....
MF-70 ve Zlíně je připravená, tak jsem ji zatím odmítl.
BCS předpokládám je jiná liga a pro moje komerční potřeby ideální, že? Nemá smysl to řešit MF.....
Ještě musím odvolat ten nahrabovák co mám zamluvenej v "Prodeji".
Za týden je u Mimoně lesnický den kde bude Ferrari k vidění, tož zajdu.
Měl jsem tohle řešit dřív než jsem začal utrácet za nesmysle....tak příště.
V Roudnici je ZV Agro - Ferrari, kupodivu....jejich stroj ještě BCS z předchozí doby jezdí u "mě" v Kravařích pod obcí, jiný zase kolem Plzně....pronásleduje mě to....za sebe bych si vybral BCS, pač modrá, modrá je moje barva...modrá M jako Martin....
MF-70 ve Zlíně je připravená, tak jsem ji zatím odmítl.
BCS předpokládám je jiná liga a pro moje komerční potřeby ideální, že? Nemá smysl to řešit MF.....
Ještě musím odvolat ten nahrabovák co mám zamluvenej v "Prodeji".