Něco k napravě, když na ni koukám portály jsou mastný tak je zralá na generálku.
U samodomo ti něco uniká lidi co to stavěli měli to do šroubku rozebraný, v praci si to nechali opravit nebo si to udělali sami.
Proto některé stroje jsou takový držáci.
Samodomo freza - z ceho a jak postavit
Moderátor: DYK
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samodomo freza - z ceho a jak postavit
Lenze ty chc3s nejaky tazky 1osak.
Ja som uvazoval pouzit prevodovku z felicie, natvrdo zavarit diferak, pouzit konce z naparavy lada, skratit a strcit do prevodovky. Na 12 kolesach by to slo otacat aj pri trvalej uzavierke ale bol by to boj. Len som narazil na problem ze by to malo 5 spiatociek, tak ze by trebalo vyrieit jedennprevod pre zmenu smeru otacania cinskeho jednovaleca.
Spojka by bola len napinanim 13mm remena.
Ja som uvazoval pouzit prevodovku z felicie, natvrdo zavarit diferak, pouzit konce z naparavy lada, skratit a strcit do prevodovky. Na 12 kolesach by to slo otacat aj pri trvalej uzavierke ale bol by to boj. Len som narazil na problem ze by to malo 5 spiatociek, tak ze by trebalo vyrieit jedennprevod pre zmenu smeru otacania cinskeho jednovaleca.
Spojka by bola len napinanim 13mm remena.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Atlan - pozri moju odpoveď na začiatku. Mal som to , s rapkacími spojkami Vari to fungovalo fajn , a nebolo to až také lahké - cca 250kg , podla závaží.
Thovte co ze me to unika?
Atlan, presne tak, tezkej. Vahove neco jako Tjcko. Orba s PFkou je navykova, ale clovek nikdy nevi, prece jen to je stroj z davny minulosti.
Len námatkou https://stroje.bazos.cz/inzerat/1121112 ... vyroby.php za tú sumu sa to fakt neoplatí vyrábať.