Minitraktory SCOUT
Moderátor: DYK
Re: Minitraktory SCOUT
S cenou máš samozřejmě pravdu, je to levné ( relativně), vypadá to na pohled akčně, jenže ono to je dneska těžké, nechá se koupit třeba motorová pilka s obsahem 50 za 2500 a nebo i za 25 000. A najdou se lidi kteří si tu levnou koupí, budou s ní spokojený, vydrží jim a budou jí i hlasitě chválit, protože s ní uříznou jednou za rok pár polínek do krbu a 2 větve na zahradě a stačí jim bohatě.
Hele já měl tu čest to vidět - bez předku sice - a přesně jak píšeš - plechy a navíc mizerně svařené, záleží na co to kdo potřebuje a bude používat a jak často.
Hele já měl tu čest to vidět - bez předku sice - a přesně jak píšeš - plechy a navíc mizerně svařené, záleží na co to kdo potřebuje a bude používat a jak často.
Pohon rotavátoru je docela zajímavě řešený. Rozhodně si nepůjčí nářadí od jiného stroje.
https://www.youtube.com/watch?v=P4_QxvSvh4U
S tím jednoválcem se to celé klepe jako drahej pes.
https://www.youtube.com/watch?v=P4_QxvSvh4U
S tím jednoválcem se to celé klepe jako drahej pes.
video boží, vydržel jsem to do půlky
tak na nějaký rozvojový trhy dobrý, anebo pro nějakýho magora
vibrace taky stojej za to
tak na nějaký rozvojový trhy dobrý, anebo pro nějakýho magora
vibrace taky stojej za to
- Veteranista!
To radši jetý TKčko, když vidím to video.
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Už můj úvodní odkaz je na druhou generaci strojů SCOUT, tak buďte natolik korektní a hledejte videa a tímto typem. Nebo se nechce? Nehodí se?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Killer Koly
other-side: stary lanz-buldog vibruje mnohem vic
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
DYK:
Hele já ti to nekritizuju ale váhu tomu píšou prakticky stejnou jako tý první generaci, je to skoro stejně těžký jako nějakej ten japonec který je velikostí ale tak poloviční
Hele já ti to nekritizuju ale váhu tomu píšou prakticky stejnou jako tý první generaci, je to skoro stejně těžký jako nějakej ten japonec který je velikostí ale tak poloviční
akorát že Lanz má super hodnotu v dnešní době
takže leda toho scouta koupit a dát na 100let do stodoly, pravnuci ocení
takže leda toho scouta koupit a dát na 100let do stodoly, pravnuci ocení