Čau jak ti šlape PF jezdíš často?Toms píše:Čau tak závěs jsem řešil takto přikladam fotky, motor mam složený a hotový pfka je připravená na sezonu. Motor startuji na volnoběh ikdyž je motr studený nebo zahřáty, předstih a odtrh jsem nastavil tak jak ma byt. pokusím se v neděli dat video na youtube. tak zatím zduř Tomáš
Fréza PF-62 ze Žebráku
Moderátor: DYK
Re: Fréza PF-62 ze Žebráku
-
- Kontaktovat uživatele:
Zatím docela ano, akorát jak jsem dělal go motoru tak jsem nasadil špatné gufera momentálně mám rozkopaný motor je to otázka pár dnu musím koupit červené gufera a budu zase jezdit. Na tenhle stroj nedám dopustit je to nezmar všude vyjede sílu má za dva a hlavně všechno uveze.
To naprosto z tebou souhlasím,taky jsem dával gufera nová,já zatím jsem jenom oral a povozil se ze zapřaženou vlečkou ale co nevidět pojedu do lesa na dříví tak jsem sám zvědav jak bude tahat až bude foto vložím ho,přeji ať se motor povedeToms píše:Zatím docela ano, akorát jak jsem dělal go motoru tak jsem nasadil špatné gufera momentálně mám rozkopaný motor je to otázka pár dnu musím koupit červené gufera a budu zase jezdit. Na tenhle stroj nedám dopustit je to nezmar všude vyjede sílu má za dva a hlavně všechno uveze.
- Ladislav Bém
Prosím tě,jak ti šli sundat bubny?? Šlo by to stahovákem na bubny jako u škody -120,nevim jaký jsou rozteče,nebo jestli se to dá jen lehce srazit,DíkŽebrák píše:Chemie na čištění motorů a horká voda.Jemný drátěný kartáč na vrtačku,nebo hrubší do rozbrusky na doleštění.
Ahoj,my jsme to stahovákem nedělali,poklepali jsme a už to šlo.Po stažení byla hřídel mastná,tak to nepřirezlo.Ale stahovákem to určitě taky půjde.Dan
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
Ahoj,stahovák na 120-tku Ti bude pasovat. Spravoval jsem jednu kamarádovi a bubny jsme museli nahřát autogenem ale dostali jsme je dolů.Větší palice na "poklepání" na středovej šroub byla nutností. Ať se Ti to podaří.zajícLadislav Bém píše:Prosím tě,jak ti šli sundat bubny?? Šlo by to stahovákem na bubny jako u škody -120,nevim jaký jsou rozteče,nebo jestli se to dá jen lehce srazit,DíkŽebrák píše:Chemie na čištění motorů a horká voda.Jemný drátěný kartáč na vrtačku,nebo hrubší do rozbrusky na doleštění.
- Ladislav Bém
Tak je to v poho,dík . Na tý D-63 vypadaj jestě od výroby nesundanýŽebrák píše:Ahoj,my jsme to stahovákem nedělali,poklepali jsme a už to šlo.Po stažení byla hřídel mastná,tak to nepřirezlo.Ale stahovákem to určitě taky půjde.Dan