PF-62
Moderátor: DYK
Re: PF-62
Čímž bylo elegantně dokurveno vyplachování spalovacího prostoru. Nebo to výrobce udělal blbě?petr-tom píše:... Výfuk jsem upravil přidáním tlumiče z požární stříkačky...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
S tímto typem zkušenost nemám, takže pokud je to jak píšeš, musím Ti věřit :-). Dvoudobé motory co jsem měl na brzdě (Trabant 601, Jawa 250/559) byly při úpravách výfuku jiného názoru. Vždycky to bylo něco za něco a nakonec se ukázalo, že ten původní je nejvhodnější.
ja brzdu nemám, ale pf měla originál výfuk takovou splesklou koncovku takž už z fabriky to bylo trochu přidušený.Když jsemm tam zkoušel tenhle výfuk měl jsem ho tam jenom tak nastrčenej takže kolikrát upadnul a to i v tahu a výkon měla pf pořád stejnej .A je to opravdu o dost tiší .
PF 62, brzdy na valníku
Ahoj, potřebuju poradit kde sehnat pakny na valník k PF 62. Na jedne straně nejsou: Díky za rady
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
a ještě bych měl jeden dotaz, jaký otáčky má motorově závislej vývoďák při otáčkách motoru 2300ot/min a jaký má pojezdovej vývoďák poměr v závislosti na otáčkách kol? Nějak to nemůžu najít
-
Dobrý večer chtěl jsem se zeptat nevite nekdo jakou ma met tloustku oblozeni paken na prednich brzdach? Kdyz je uplne nove. A kolik tak moze stat nove oblozeni u vsech 4 paken. Dik Pf-62
Nemáte někdo obracák ZP-130? Potřeboval bych detailní fotky, zvláště aretace. Mám tu jeden na opravu (bude orat, nikoliv do sbírky) a někdo se v tom hrabal svářečkou a kladivem a už z toho není poznat jak to má být. Zítra to nafotím. Díky.