Vari System
Moderátor: DYK
Re: Vari System
Ved prave s tym svahom mam problem. Je to riadny kopec a trava asi pol metra vysoka. Tak preto som tam chcel ten B&S. A na kolesa budem aj tak musiet spravit nejake navleky, aby to nesmykalo.
Naposledy upravil(a) Kukino dne sob říj 18, 2014 9:36 pm, celkem upraveno 1 x.
Rozdiel medzi chlapcom a mužom je len v cene hračiek, s ktorými sa hrajú.
Já mulčovač používám akorát, když se dělá z nějakého bordelu louka nebo pole. Takže do suchého a vysokého, kopřivy, ostružiny a podobně. Něco jako má Sniper vedle ve vlákně: http://nasetraktory.eu/forum/viewtopic. ... 5&start=30
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Zase zmatky a nepochopení. Chobotek měl zřejmě na mysli "svahovou dostupnost" čtyřtaktního motoru, kde do velkých náklonů je vhodnější dvoutakt.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
No ja tam mam to iste, len vacsi svah nadhera
Viem, ze do kopca by bol kvoli mazaniu lepsi dvojtakt, ale ten ma oproti Inteku 6,5HP polovicny vykon. To by som asi radsej kosil s krovinorezom ako doteraz.
Viem, ze do kopca by bol kvoli mazaniu lepsi dvojtakt, ale ten ma oproti Inteku 6,5HP polovicny vykon. To by som asi radsej kosil s krovinorezom ako doteraz.
Vari System
Zdravím všechny.
Prosím o radu.
Dneska jsem si všiml, že u na mé nápravě Vari je nějaká vůle. Po sundání kola jsem zjistil, že vůle je v náboji, který je zasunutý do ráfku a zajištěný segrovkou. Jen si nejsem jistý, co je vychozené?
Prosím o radu.
Dneska jsem si všiml, že u na mé nápravě Vari je nějaká vůle. Po sundání kola jsem zjistil, že vůle je v náboji, který je zasunutý do ráfku a zajištěný segrovkou. Jen si nejsem jistý, co je vychozené?
Žduchni tam párkrát mazacím lisem a je na chvíli po vůli. Myslím, že není nikdo, kdo tu vůli nemá.
až by to niekoho zaujímalo
Zbastlil jsem něco podobného, ale s řízením. Jinak se to na svahu nedá udržet.
Dobrý nápad potiahnuť tú riadiacu páku ponad motor. Chcel som ju ťahať popri prevodovke, ale je tam veľmi málo miesta.
Nik mi nepomoze v inej teme tak sa trosku spytam aj tu.Motor BS675 mam novy chcem si postupne poskladat Vari prevodovka DSK 317 Na ten motor mi treba aj nejaka priruba ta neviem ci bude pasovat , kedze vsade pisu ze je vhodna pre motory Honda.Moj motor ma 3 diery na sroby.Dalej samotna spojka neviem ci pojde uchytit o hriadel motora.Chcem s tym rotavatorovat a orat hlavne.Mate skusenosti niekto ja sa do toho vobec nevyznam nemal som nikdy Vari ani agzat .Diky
Když tomu nerozumíš, jak sám píšeš, nakupuj jen "originální" věci. Já se ti nesměju a asi tě připravuju o "vlastní" zkušenosti, ale snažím se dobře poradit aby tě to ve finále nestálo víc, než ty originály. Není totiž motor B&S a nebo i Honda jako B&S a Honda. Ne každý motor ve svém konkrétním provedení se hodí jako motorová jednotka pro Vari nebo agzat. Třeba motor Honda GCV160 ze skačky nejde po přidělání příruby, spojky a řidítek použít na Vari. Naštěstí. Tak jednoduchý to není. Každý motor má za tím názvem GCV 160 ještě pěknou řadu čísel a písmen -kód který vypovídá o použitých dílech, délce a průměru kliky. Například.
no ja by som to chcel aspon vyskusat ci to bobec bude pasovat.Jediny rozdiel napr v Honde GCV 190 co viem je krutiaci moment ten ma vyssi o volaco zbysok neviem rozdiely.Tento moj je 6HP som ho kupil cisto novy pre KF system ako som pisal, tak moc som druhy nechcel kupovat kedze ked by som ho chcel predat kupil som za 239€ a ked ho predam tak sotva za 200€ hadam
Přečti si tuhle diskuzi,třeba ti to pomůže. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 22&t=65353
zaujimave no inak co ja mam kosacku tam tam je motor SV150 vyrobca kosacky je mounfield ale to je nejak len 3,5Hp.Tie roztece ako som aj cital su normalizovane cize by mali byt rovnake pre vsetky motory-Horsie to bude z hriadelom zavit, dlzka a priemer hriadela
Průměr hřídele je 22mm a délka 60 mm.