Vari System
Moderátor: DYK
Re: Vari System
Já myslel nějak pospravovat jenom ty díry, bůh ví kolik stojí nové.
No a proč se to řeší zde?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
A kde by se to mělo řešit
No přece v Mountfieldech
Mam prevodovku DSK-316PA. Nebude mat kombinacia B&S Intek 6.5 a mulcovac Tajfun-52 velmi male otacky?
Dik
Dik
Rozdiel medzi chlapcom a mužom je len v cene hračiek, s ktorými sa hrajú.
Jaký motor se na ní provozoval doteď?
Bol tam dvojtakt JM4-003+ snezna freza, tak si myslim, ze tie otacky tomu budu chybat.
A ten motor má 80 mm odstředivou spojku? Ten B&S tam asi nepůjde ani upnout.
Ten B&S tam uz mam, prerobil som tie upnutia, takze to slape. Len si chcem spravit mulcovac s nahonom z Tajfuna, len mam strach, ze to bude mat male otacky. Nerad by som vyhodil peniaze za nahon a bude to nanic.
Já těžil z informací, co jsi napsal v úvodním příspěvku. Ono se ale bude něco nějak dělat a ..... já ani nevím, na kolik otáček je ten B&S nastaven. Ano, je 50% na 50% že to bude - nebude fungovat.
B&S som kupil asi pre desiatimi rokmi s prevodovkou DSK-317 3+1 rychlosti na supa.sk
Na Tajfun pisu, ze je kompatibilny so vsetkymi prevodovkami DSK-316. Lenze moja DSK-316PA sa dodavala s motorom JM4-003, ktory mal asi 4800 ot. a B&S ma asi len okolo 3000 ot.?
Takze kvoli tomu moja otazka, bude slapat kombinacia B&S +DSK-316PA+ Tajfun?
Dakujem, dakujem, dakujem
Na Tajfun pisu, ze je kompatibilny so vsetkymi prevodovkami DSK-316. Lenze moja DSK-316PA sa dodavala s motorom JM4-003, ktory mal asi 4800 ot. a B&S ma asi len okolo 3000 ot.?
Takze kvoli tomu moja otazka, bude slapat kombinacia B&S +DSK-316PA+ Tajfun?
Dakujem, dakujem, dakujem
Mám Tajfun-45 s DMJ-315 na DSK-316.1PZ. Jinak než na plný plyn to nedělá tak pěknou práci, tak bych si myslel, že to ty otáčky potřebuje. Nakonec je to jen hruška a talířové kolo, ne?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
Ty si sám krásně odpovíš, takže nechápu, co vlastně chceš slyšet. Do plného výkonu ti tam bude chybět 1/3 otáček.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211
No potajme som dufal, ze mi niekto napise "Ano, mam to odskusane, je to funkcne aj v tejto kombinacii"
Niekde som videl nejaky medzikus, ktory zvysoval otacky prave pre tieto situacie, ale za ten svet to uz neviem najst.
Niekde som videl nejaky medzikus, ktory zvysoval otacky prave pre tieto situacie, ale za ten svet to uz neviem najst.
A není lepší vyměnit kola než to dohánět dalším převodem?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.