Rotavator(kultivator) namiesto kolies
Moderátor: DYK
-
Re: Rotavator(kultivator) namiesto kolies
tady mu lezi,ale nejsou namontovany http://zahrada.hyperinzerce.cz/kultivat ... 0Gbp6h_soc
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
-
pochopil si to z ty fotky a meho kostrbateho pedagogickyho vykladu po dvou kouscich březnáka?no je vedro,no co,zizen........
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Tých 8 červených čo je na zemi?
Toto by som potreboval keby mal aj ten môj prevodovku ako tento. Neviete či sa to dá kúpiť?
Toto by som potreboval keby mal aj ten môj prevodovku ako tento. Neviete či sa to dá kúpiť?
Ty plechy se jmenují záběrové desky a montují se na záběr rotavátoru 28 cm v případě, že je třeba zvýšit tah sestavy. Např. při použítí hrobkovací radlice namísto radličky. Pro běžnou přípravu půdy a v šisších sestavách rotavátoru, třeba k výsadbě brambor, se záběrové plechy nepoužívají - nemontují a pokud sestava nefunguje standartně, je chyba v nastavení - v obsluze.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
No já mám sice trochu něco jiného ale proti zahrabání mi tam slouží v předu kolečko .Krom toho mám i MS-19 a tam je v předu taky kolo.
preto sa ti to zabori do zeme lebo ta modra prevodovka je tazka a pozemi ti sucha spodok na tej klasickej sa neda z rotavatorom behat lebo sa zavesi musis si pozhanat tu druhu na kultivator tu malu .kukni na bazosi tam sa predavaju starsie.takuto.pokom si zdedil traktorik tak tej rodiny sa spytaj ci hu nemaju
to kolečko ve předu slouží pouze k přepravěAllan píše:No já mám sice trochu něco jiného ale proti zahrabání mi tam slouží v předu kolečko .Krom toho mám i MS-19 a tam je v předu taky kolo.
Ako hovorí jack. Presne to mi robí.nie je k tomu tá ľahká iba obracak pluh, vyoravak a bubnova kosačka.
Na předchozí straně píšeš, že známému to funguje dobře. Je nějaký rozdíl mezi jeho a tvým strojem? Má něco nějak jinak?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
....ten známý asi bude mít tu menší - rotavátovorou převodovku
Ja som kúpil ten rotavátor a boli tam na bokoch takéto. Myslel som že je to somarina ale asi to má význam.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
dakujem vam vsetkym za pomoc.
deane mozem ta poprosit aj o fotku kde bude rotavator zobrazeny ako celok?dakujem
deane mozem ta poprosit aj o fotku kde bude rotavator zobrazeny ako celok?dakujem
http://www.supa.sk/malotraktory/prestav ... 17-global/majkicimo píše:dakujem vam vsetkym za pomoc.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.