Agzat Agáta
Moderátor: DYK
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Re: Agzat Agáta
No já DYKu netvrdím, že to nemůže být jak říkáš ty, ale k Acidkovi bych nebyl tak přísnej. Umím si představit, že to někdy není snadný ...
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
Ale já nepopírám, že je život snadnej. Ale nezlob se na mě, něco zde napsat, dokonce zmínit že to i doloží a nakonec nic? Jak je to už dlouho? Jak dlouho to tady visí v luftě?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
ospravedlnujem sa vsetkým a hlavne tebe DYK ze to trvá tak trápne dlho kým obhájim svoje "lžive" tvrdenia, ale nieje mojou jedinou životnou náplnou a zmyslom obhajovat ci agzat mal alebo nemal nieco z vari.mám aj inú prácu a aj povinnosti a po druhé nezáleží to iba odomna ja si tie informácie nevycucám z prsta musí nastat zhoda u oboch, ten co má informácie a toho co chce informácie, aby sa stretli. takze poprosím o trpezlivosť, ked som napísal že to zistím a dám to sem tak to tak aj urobím ale nebude to švihnutím čarobného prútika. dakujem za pochopenie
Tažko sa nám žilo kedysi, elektrina nebola a kerá bola tak aj tá trásla.
Všichni máme fůru jiných povinností, nejsi sám, ale když slíbím Serpentonovi, že novinky budou brzy, tak do týdne jsou i s novejma stánkama a taky to tak nějak moc nezáleží jen na mě.
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem se včera dostal k tomu abych objednal zbývající díly a už netrpělivě vyhlížím balíčky. Snad to z SK nebude trvat moc dlouho.
Včera jsem jezdil s Agátou po louce a sbíral krtince až skoro do tmy, tak jsem si říkal jak by se mě hodilo to světlo ...
Včera jsem jezdil s Agátou po louce a sbíral krtince až skoro do tmy, tak jsem si říkal jak by se mě hodilo to světlo ...
Mě by zajímalo, jak to bude na volnoběh svítit. Jikov na Vari nijak zvlášť nesvítí. Jinak na TJ světla mám a když se ilegálně vracím za tmy, tak si říkám, že by se mě hodilo dřív vstávat...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
I pomalý postup je pohyb vpřed
Další díl dorazil a zbývají jen držák motoru a mřížka, které by měly dorazit v příštím týdnu.
Další díl dorazil a zbývají jen držák motoru a mřížka, které by měly dorazit v příštím týdnu.
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Acidko,ptal jsi se na povolení o šíření těch fotek ? Resp. mohu je dál šířit já ? Zatím o tom mlčím jako ryba, ale rád by to ukázal i jinde.acidko píše: ja som len nechcel pokazit nejake uvedenie na trh aby som nieco nepredbehol,..
A těch forek je víc než ty dvě zde?
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Zkus se zeptat v mototechně, ten kohout je stejnej jako normální jikov kohout. Jen tady na tom je ta úprava - prodloužení s tím černým plastem.Pajdo píše:Kde by sa dalo zohnať to sitko na ventil na obrázku dole?
Pýtal som sa kde tade, ale všade mi chceli predať celý ventil, alebo podobný ventil za 25€ ... to mi pride celkom dosť ... zatial som dal sitko za ventil na hadicu za 1,5€ ....
serpenton píše:Zkus se zeptat v mototechně, ten kohout je stejnej jako normální jikov kohout. Jen tady na tom je ta úprava - prodloužení s tím černým plastem.Pajdo píše:Kde by sa dalo zohnať to sitko na ventil na obrázku dole?
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Toto třeba vypadá stejně : http://www.plszabo.cz/eshop/sitko-paliv ... p-257.htmlPajdo píše:Pýtal som sa kde tade, ale všade mi chceli predať celý ventil, alebo podobný ventil za 25€ ... to mi pride celkom dosť ... zatial som dal sitko za ventil na hadicu za 1,5€ ....
Jářku mám se ptát znova?DYK píše:A těch forek je víc než ty dvě zde?