Prevodovka PF-62
Moderátor: DYK
Prevodovka PF-62
Zdravím všetkých pefkarov kupil som PF-62 po rozobrati som zistil že su uplne zodrate kolesa v prevodovke čo sa týka rychlosti 1,2,3 a spatečka chcel by som poprosit o radu kde sa dajú zohnat alebo ci by niekto nemal napredaj velmi by mi to pomohlo Dakujem
Re: Prevodovka PF-62
Nemal som prevodovku nikdy rozobratu, daj rozmer, počet zubov, možno by som Ti vedel niečo poskytnuť.
zajtra to pomeriam a dam ti vediet dakujem za ochotuslavik74 píše:Nemal som prevodovku nikdy rozobratu, daj rozmer, počet zubov, možno by som Ti vedel niečo poskytnuť.
Skús k tomu pomeraniu urobiť ešte nejaku fotku,keby to šlo.Spojková lamela a všetko okolo toho,bude asi tiež k.o.
dobre urobim aj fotoFiataro píše:Skús k tomu pomeraniu urobiť ešte nejaku fotku,keby to šlo.Spojková lamela a všetko okolo toho,bude asi tiež k.o.
Zdavim ta dnes sa mi nepodarilo dat foto viem len počet zubou zajtra to pofotimFiataro píše:Skús k tomu pomeraniu urobiť ešte nejaku fotku,keby to šlo.Spojková lamela a všetko okolo toho,bude asi tiež k.o.
- Fréza PF-62
Laik žasne, odborník se diví - kolečka jdou koupit, zavolej paní Šálkové:
tel:582 313 885
tel:582 313 885
PF-62, PFD-63 + PV-81, PP-23, F-651, Ž-151, VLM, PCM, KM-64, BDM-100, N-12, ZP-130, PM-200, VM, VHM-125
Zetor 25 A
Zetor 25
Škoda 30
Zetor 25 A
Zetor 25
Škoda 30
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Mam pocit ze to bude financna sebevrazda.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Podívej se, kolik stojí ND na staré německé mašiny. Seženeš veškeré díly na stroje z 50. let a vyplázneš pěkných pár Eur... Charitu nikdo dělat nebude. Buďme rádi, že ty díly jdou vůbec sehnat. To je hold nevýhoda staré mašiny. Nižší pořizovací cena, ale jak začneš opravovat, tak už to tak levné být nemusí. A to platí u všech značek. Další varianta je koupit další PF a zjistíš třeba, že ty kola jsou úplně ve stejném stavu.Atlan píše:Mam pocit ze to bude financna sebevrazda.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Jenik.F
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,mely by pasovat prev. Kola i z TKacka co vim.Ale sehnat dobra za levno bude stejne jak do PFky.:-/urcite preji hodne zdaruolko72 píše:Zdravím všetkých pefkarov kupil som PF-62 po rozobrati som zistil že su uplne zodrate kolesa v prevodovke čo sa týka rychlosti 1,2,3 a spatečka chcel by som poprosit o radu kde sa dajú zohnat alebo ci by niekto nemal napredaj velmi by mi to pomohlo Dakujem
Žádný učený z nebe nespadl a proto mám hubu a radši se zeptám. No a ... :-D
MT 8 150.32 a čelní nakladač ND 5 060 z Humpolce
MT8-132.2; TON; Bubnovka 130; Cronimo EF 125; NSN10 2B; PON 25
PF 62 a všemožné nářadí k ní
MT 8 150.32 a čelní nakladač ND 5 060 z Humpolce
MT8-132.2; TON; Bubnovka 130; Cronimo EF 125; NSN10 2B; PON 25
PF 62 a všemožné nářadí k ní
Dobrý děn, odpovedám na Váš problém .Do pf 62 NEPASUJU žiadne kolesá do prevodovky z TK .!!!! Ja som kúpil nové do mojej za 80 E,podarilo sa mi ich
nájsť na Bazoši . Prajem hodne šťastia a trpezlivosti
nájsť na Bazoši . Prajem hodne šťastia a trpezlivosti
Z TK pasují díly pouze do motorobotů M6 a Tj 6,5. Ale Tj 6,5 má trošku jiný koncový převod.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Prosím o radu.Shoduje se převodovka s pf62 s převodovkou s pf63d?Mj.i lamela,přítlačák,domeček spojk.ložisko.Děkuji.
Převodovka je zcela určitě shodná, spojkou si nejsem jistý, obě jsem rozebrané neměl.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”