Kenybzovic vari, terra a všecky krámy k tomu
Moderátor: DYK
Re: Kenybzovic vari, terra a všecky krámy k tomu
na fotkách je původní stav před opravou
Jaks to brusil? z fotky sa mi zda ze su to zubate zabky. Spravil si z nich hladke?
A jak funguje ten bazmek ktory pohybuje - kmita listou? Nikdy som to nevidel, a jak kukam na tu fotku tak ma to napadlo.Na tej pohyblivej liste je zvisla drazka a v nej je nejake lozisko ktore sa otaca na unasaci? Unasac myslim ten valec co je vpravo od toho valceka (loziska) co je v drazka na tom bazmeku co je na liste.Chapem to dobre?
přesně tak to je
Ak s tym budes kosit, mohol by si dat video, alebo aspon foto.
no když si vzpomenu...je tam dost mravenišť to by mohl byt problém ale hlavně že tam nejsů šutry
Mám ji taky a oproti prstovce je to sto a jedna,na prstovce stačila trocha hliny krtinec a už byla zalepená a nesekla,taky tam musel být ještě někdo a odhrabovat kraj,tato jede ..
- milanko25
Zdravim vyrobil som nieco podobne k svojmu kultivatoru
je to celkom fajn na uzke riadky ale ma to svoje nedostatky chcelo by to aspon 6 noze namiesto 4roch lebo to poskakuje a pri zahrabani to nevijde samo ako ked mam klasicky kultivator.Noze som vyrobil s pasoviny a dal zakalit skusal som to nekalene a ohlo sa.Podarilo sa na max 35 rockwellov.
je to celkom fajn na uzke riadky ale ma to svoje nedostatky chcelo by to aspon 6 noze namiesto 4roch lebo to poskakuje a pri zahrabani to nevijde samo ako ked mam klasicky kultivator.Noze som vyrobil s pasoviny a dal zakalit skusal som to nekalene a ohlo sa.Podarilo sa na max 35 rockwellov.
tak lištovku jsem poskládal nabrůsil né diamantem ale fortunů, pak seřídil a udělal páčku na ovládání zubové spojky a taky opravil tisícihran přidal tam červíka a pak sekal, zabíhal a seřizoval až konečně seřídil....
no je to nezvyk naučit sa rospoznat co je posekané a co neni jede to jak žiletky na spodu strniště a jenpo průjezdu skrze mraveniště to sem tam rtávu neposeče radoooost fakt a to je ještě co vychytávat...například vím že spodní pevné nože nejsou na 100% rovné ale kdybych je vyrovnal bude to super...potvrzuje se to co jsem říkal lištovka správně seřízená a naostřená nemá konkurenci prostě krásná travička jak nastřihaná nůžkama od kadeřníka...
nelíbí se mě ten sklon motoru v pracovní poloze
no je to nezvyk naučit sa rospoznat co je posekané a co neni jede to jak žiletky na spodu strniště a jenpo průjezdu skrze mraveniště to sem tam rtávu neposeče radoooost fakt a to je ještě co vychytávat...například vím že spodní pevné nože nejsou na 100% rovné ale kdybych je vyrovnal bude to super...potvrzuje se to co jsem říkal lištovka správně seřízená a naostřená nemá konkurenci prostě krásná travička jak nastřihaná nůžkama od kadeřníka...
nelíbí se mě ten sklon motoru v pracovní poloze
tady je video
ten zvuk je sice hrozný ale ve skutečnosti je to OK
http://www.youtube.com/watch?v=Ysliz2fF ... e=youtu.be
ten zvuk je sice hrozný ale ve skutečnosti je to OK
http://www.youtube.com/watch?v=Ysliz2fF ... e=youtu.be
- microhummer
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
uvažuju o něčem podobném za vari...nesená plečka s ohrnovákem erteplí
http://www.youtube.com/watch?v=-J4No0_ByCs
http://www.youtube.com/watch?v=-J4No0_ByCs
to je vlastně blbost převodovků bych ty erteple poškubal