Agzat

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Nestor.Kea

Re: Agzat

#91 Nový příspěvek od Nestor.Kea »

A prehodit motor z Agzatu na prevodovku DSK 316 je asi nemožne že....??? Neviem či som to dobre pochopil ale su tam rozdielne tie uchyty či ako sa to vola DSK 316 ma 80mm a Agzat myslim 120mm či tak nejako :vztek:
Iseki TU 180f

DYK

#92 Nový příspěvek od DYK »

Při spojce 120 u Agzatu je úplně jiné připojení motoru k převodovce- stahovací objímkou. V ČR inzerovala jedna firma převodovku Agzat s 80 mm spojkou a připojením motoru ala Vari. je to však dnes spíše vzácnost, proto motor z Agzatu se 120 spojkou k DSK 316 nelze připojit.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Vlado383

rychlosti agzat

#93 Nový příspěvek od Vlado383 »

chcel by som sa opytat ci neviete poradit s traktorikom agzat, nejde mi hodit rychlost na jednotku ale ani na spiatocku :( :( .... nemal s tym niekto skusenosti ... mne traktorik ide ked ho nastartujem ide stale len do predu aj po hodeni spiatocky mi stale ide do predu ... neviete mi povedat ci tam moze byt nieco zlomene alebo ci sa tam daju pomiseat rychlosti...pripadne ako si to viem doma sam opravit..... dakujem za radu

petermoj

Agzat

#94 Nový příspěvek od petermoj »

vedel by niekto, kde mám hľadať katalog náhradných dielov na malotraktory Agzat, s číslami výrobkov???? :nene:

marek171

#95 Nový příspěvek od marek171 »

Nazdar, ktorý katalog chceš, na motor či prevodovku? Mám obidva, ak mi pošleš svoj mail môžem ti ich poslať. :friends:

gastan2

#96 Nový příspěvek od gastan2 »

Čawte mam doma traktor AGZAT 100 a mam taky problem : Čo može byť chyba ak mi striela do karburatora ? :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm:

gastan2

#97 Nový příspěvek od gastan2 »

ako zistim že je valec na agzate vybehany ? :hm:

agzat123

Agzat

#98 Nový příspěvek od agzat123 »

Dobrý deň nema niekto náhodov na predaj orebne navleky na agzat 5,00-12 kolesa

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#99 Nový příspěvek od Atlan »

Ako sa meni u tohoto jednoosaka klinok ktory drzi magneto v spravnej polohe. Lebo po pozicani sa to vratilo a nestartovalo. samozrejme pretocene magneto a klinok v prdeli, Jedina moznost ako odvrtat povodny klin bolo vybrat klukovku ??? TAk ze som navrtal technologicky otvor s predu od valca (hlava a valec dole) a dlhym nadvarenym 4 vrtakom ho odvrtal. Poskladal a vrci. Prima zabava :) Hlavne ze majitel vymenil piest kruzky, vycistil nadrz vymenil 5 sviecok :) a kto vie co ešte :D Clovek sa tu na tych strankach aj nieco nauči :D
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

aldrtik

#100 Nový příspěvek od aldrtik »

Zdravim,
tak jsem sondoval, jak skoncil invexovy pokus Zetoru prodavat Agzat, ale marne - na nic jsem oficialne nenarazil.
Nebo se pletu?

Rasty

#101 Nový příspěvek od Rasty »

gastan2 píše:Čawte mam doma traktor AGZAT 100 a mam taky problem : Čo može byť chyba ak mi striela do karburatora ? :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm: :hm:
Je to jednoznacne zavada elektriky:Tyristorove zapalovanie:Ta mala cierna krabicka skovata pod nadrzou....:)) Vybraciami sa zvikne rosypat vo vnutri
"Boh dal ľudom rozum a strojom robotu"

gastan2

#102 Nový příspěvek od gastan2 »

Ako mam nastavit karburator aby islo menej benzinu ? :help: :help: :help: :help: :help:

Rasty

#103 Nový příspěvek od Rasty »

Na karburatore mas 2 srobi ten mensi je tryska volnobeznych otacok a ten vecsi s pruzinkou je nastavenie bohatosti zmesi tak tym to nastavis :)
"Boh dal ľudom rozum a strojom robotu"

aldrtik

#104 Nový příspěvek od aldrtik »

Prevazel jsem prevodovku v kufru nalezato a vytekl olej pod bubinkem spojky. Koukal jsem se do rozkresu ND, ale zadne gufero pod spojkou jsem nenasel. Nechapu to.

aldrtik

#105 Nový příspěvek od aldrtik »

Netusi nekdo, jestli je tam na gufero vubec nejake misto?

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“