Rozmer zavesu na traktoroch TERRA a VARI, AGZAD
Moderátor: DYK
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Rozmer zavesu na traktoroch TERRA a VARI, AGZAD
Ahojte. Predpokladam ze rozmer zavesu kde sa upina teleso NT2 alebo NT3 je rovnaky na tere aj azgade. Tak ak by sa nasla nejaka dobra dusa co by mi to pomerala na svojom stroji. Výška je tusim 70mm... Sirku neviem ani hrubku materialu. Este by ma zaujimal priemer capu čo tam ide. Dakujem
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Re: Rozmer zavesu na traktoroch TERRA a VARI, AGZAD
V jednom tématu to nestačí? Musí být nové?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Prosim nikto di nenajde 5 min na zmeranie tych rozmerov... Pripadne aj foto by bolo fajn. Dufam ze sa niekto cez vikend na to pozrie... Dakujem
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Čep je 16mm,světlost závěsu je 70mm,síla materiálu 11mm.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Dik ale dnes po obede som zsa zastavil u predajcu vari. A zacal merat... Len som cakal kedy ma predajca vyhodi... Zasa odpajat nosic naradia som nechcel...co som zistil je to ohnute ucko z 10mm mayerialu vnutorna vyska70,sirka 100mm, hlbka v nutri ucka 60mm, vzdialenost diery od vnutra ucka asi 45mm. To som nevedel zmerat..kedze tam bol cap a pripojeny ten nosic naradia. Zajtra tu dam obrazok s rozmermi..
Já mám držák z roku 1972,proto možná ten jiný rozměr.Ale určitě je to i poctivější materiál protože když jsem ho převrtával tak to šlo pěkně ztuha.Ale nevím jak nové závěsy ale do teď to nebylo U ale dvě L .Atlan píše:Dik ale dnes po obede som zsa zastavil u predajcu vari. A zacal merat... Len som cakal kedy ma predajca vyhodi... Zasa odpajat nosic naradia som nechcel...co som zistil je to ohnute ucko z 10mm mayerialu vnutorna vyska70,sirka 100mm, hlbka v nutri ucka 60mm, vzdialenost diery od vnutra ucka asi 45mm. To som nevedel zmerat..kedze tam bol cap a pripojeny ten nosic naradia. Zajtra tu dam obrazok s rozmermi..
http://katalognd.vari.cz/webdata/000000 ... CWBWNY.pdf
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No možeš mat pravdu.. nebolo to original ucko ale ohybane takze je mozne ze z dvoch ohýbanych L profilov to bolo.
Prikladam foto zavesu čo som nameral. Nie som si isty tou vzdialenostou diery merane z vnutra ucka tak ako je oznacene na obrazku. Ani vzdialenost dier od seba, pripadne od kraja.
Prikladam foto zavesu čo som nameral. Nie som si isty tou vzdialenostou diery merane z vnutra ucka tak ako je oznacene na obrazku. Ani vzdialenost dier od seba, pripadne od kraja.
- Přílohy
-
- zaves vari.PNG (9.09 KiB) Zobrazeno 5117 x
ZDRAVÍM
môj tata ten zaves spravil trocha pevnejší nasunutí na ten pôvodný náradie sme mali z MS 07
ten pôvodní zaves ked sme kúpil VARI tak tam bola diera vydrata fi20 tak ta sa vyvarila
môj tata ten zaves spravil trocha pevnejší nasunutí na ten pôvodný náradie sme mali z MS 07
ten pôvodní zaves ked sme kúpil VARI tak tam bola diera vydrata fi20 tak ta sa vyvarila
kto nič nerobí,nič nepokazí
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak čo som potreboval uz viem a mam spravne tak že dakujem za pomoc. Snad sa to ešte niekomu zide.
-
Atlan v mojej téme Zdedený vari to bolo zmerané..
A proč asi jsem psal ten svůj příspěvek? Jenže jak kdybych nic nepsal.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Ahoj, mám prosbu. Mám k jednoosáku domadělu dozadu příslušenství od Vari a dopředu příslušenství z MF70. Mohl by mě některý majitel strojů změřit výšku závěsu od země? Hlavně Vari, Mf70 bych změřil podle sněžné frézy když to nepujde jinak.
Tj-5
Tj-6,5
Tj-6,5
Ahoj. Na prevodovke Agzat spodná čast závesu od zeme je vo výške 330mm.marvon píše:Ahoj, mám prosbu. Mám k jednoosáku domadělu dozadu příslušenství od Vari a dopředu příslušenství z MF70. Mohl by mě některý majitel strojů změřit výšku závěsu od země? Hlavně Vari, Mf70 bych změřil podle sněžné frézy když to nepujde jinak.