vari chod motoru
Moderátor: DYK
Re: vari chod motoru
No právě. To je to, co odchází nejčastěj, ale proč, nevím. Myslím, že jsem ti to i psal.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Tak je to v kupě a pánové to je pohádka, krásnej volnoběh supr. Díly cca 250 kč.varinak píše:Zdravím tak jsem ho rozpulil a je to zcela jistě gufero na strane spojky ložisko je taky pryč. Zítra by to mělo znovu vrčet tak pak dám vědět jak to chodí.Hozzzi píše:Ano může to být problém přivodu paliva. taky se nám to stávalo, stačí přispaný filtr nebo nejaka drobnost v karburátoru.
vari chod motoru
Zdravím. Mám problém s vari když nasadím motor na T20 a zařadím za 1 tak udržím převodovku aniž by začala hrabat. Tento motor má čerstvý výbrus ložiska atd ,volnoběh drží jde za plynem ale jakoby neměl sílu . Dal jsem motor jinej a kola začali ihned hrabat. Tak poslední co jsem udělal že jsem vyměnil spojky a stale to samí já už nevim co s tim nevíte někdo kde je zakop .pes?
Ahoj mám podobný problém jen stím že po startu to jede 5 minut v pohodě a potom motor začne vynechávat ,stačí na půl minuty zastavit a potom to zase minutu jede.
Vypadá to na gufera !
Netušíte čím to je? Dík
Vypadá to na gufera !
Netušíte čím to je? Dík
Podle popisu to spíše vypadá na nedostatečný přísun paliva, který po krátké odstávce doteče a pak to normálně jede do doby, než začne chybět.
Jen teda ještě o jaký motor vůbec jde?
Jen teda ještě o jaký motor vůbec jde?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod