PF-62
Moderátor: DYK
Re: PF-62
ja hrouby beru naftou,ale ty mas nadrz,ty potrebujes hruby zelizka,ony matky.
michacka asi zafunguje nezkousel sem,ale neni to pracne no,jen to nachystat je slozitejsi
ale ja nevim jak tva nadrz vypada,toto se neda vyresit na netu,to jedine doma. tak pracuj ,at to pracuje:-) ja bych tu nadrz ve vnitr ani nebarvilkdyz bude plna nadrz s benzin/olej,tak nic nemuz rezatet. horsi je kdyz dlouho stoji prazdna ve stodolach
jo a zaklad je filtr paliva,jak v kohoutku tak na hadicce,a je po problemu
michacka asi zafunguje nezkousel sem,ale neni to pracne no,jen to nachystat je slozitejsi
ale ja nevim jak tva nadrz vypada,toto se neda vyresit na netu,to jedine doma. tak pracuj ,at to pracuje:-) ja bych tu nadrz ve vnitr ani nebarvilkdyz bude plna nadrz s benzin/olej,tak nic nemuz rezatet. horsi je kdyz dlouho stoji prazdna ve stodolach
jo a zaklad je filtr paliva,jak v kohoutku tak na hadicce,a je po problemu
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Ani tak není problém prázdná nádrž ve které byl předtím benzín-mix, jako nádrž ve které trošku toho beznínu zůstane. Voda se začne srážet a dělá to pěknou paseku. VMám zkušenosti s oběma nádržema, takže když vím že s něčím dlouho nepojedu tak nádrž do puntíku vyprázdním.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
vyfuku,nestrili to ze sani? nam strili saní,ale jak,kdyz zvednu hladinu v karburaci,tak je to ok.
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
vis co ja zmacku ten cucek na karbeci a zvedne to hladinu v plovakovce a je to oki. nevim proc to strili,muze to delat vice veci. napadaj me 3
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
- milanko25
Moze to robyt aj nevhodna sviečka s nespravnou teplotnou hodnotou mne to robilo na agzate dal som sviečku z babety ked som s nim kultivoval tak po zahriati a pridani plinu začal strielat do vyfuku potom zdochol a naskočit nechcel az po vychladnuti tak som vratil origo a ide doteraz.http://mpl.lietame.sk/szs.pdf niečo o sviečkach ak chces s preštudovat
Jestli máš k PF originální přívěs, tak jsou tam pneumatiky 6,00-16 případně 6,50-16.Pytlak píše:Když jsem kupoval PF tak jsem měl trochu strách ale po přivezení první fury dřeva jsem nechápal co dotáže.
Jeto super stroj je pravda že jsem měl problémy než jsem PF sprovoznil ale to co uveze je paráda
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- josip
pokial ta sviecka tam drzi a nefuci tak to motoru nemoze uskoditPytlak píše:Chtěl jsem se zeptat ! Stratil jsem dekompresní ventyl někde v lese,místo něho jsem našrouboval svíčku a jel jsem domu muže to nějak vadit motoru!!!!
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
jedna nádrž je teď na aukru, za chvíli ta aukce končí. A jsou tam taky železný kola k rotavátoruPytlak píše:Tak jsem koupil PF a chci se zeptat jaký benzín mam do ní nalít a vjakém poměru z olejem.
Jak jsme ji zkoušely tak jsem použíl naturál 95 z olejem huzgvarna co mám do pily.
Po vyčištění karburatoru startla na 3 pokus a šlapala.Nemohli jsme s ní moc jezdit,benzin jsem měl ve flašce protože nadrž se musi vyčistít je cela rezavá.Mužete mi někdo poradit čim tu nadrž vyčistit.