Terra
Moderátor: DYK
Re: Terra
Jediný co můžeš přidávat do BA 95 je stabilizátor a nezkoušej nás pořád a napiš taky ty kolik a co mícháš s benzínem. A doufám, že odpověď nebude jen, že olej.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
hmm netušímchobotek píše:Nechám tazateli na zvážení, zda-li se v tom motoru někde vyskytují netvrzená ventilová sedla, která by bylo nutnou touto přísadou chránit.
chápu dobře, že mi teda stačí míchat jen natural s olejem 1:33 a to je všechno?
já vás nechci zkoušet pořád mě napadají tisíce nových otázek na vás zkušené uživatele
já doteď míchal special s M2T v poměru 1:30, ale teď už special není k mání, tak se ptám ;)
No, nechám rýpavých poznámek, taky přestanu rozšiřovat svoje odpovědi po odeslání, protože dnes je tu nějak živo a vždycky tam mezitím někdo něco dopíše...
Žádné přísady netřeba, je to dvoudobý motor, nemá ventily, není co řešit. Se směsí naturalu 91 s olejem bude naprosto spokojený.
Rok vydání příručky tam není samoúčelně, protože PAL změnil značení tepelných hodnot.
Žádné přísady netřeba, je to dvoudobý motor, nemá ventily, není co řešit. Se směsí naturalu 91 s olejem bude naprosto spokojený.
Rok vydání příručky tam není samoúčelně, protože PAL změnil značení tepelných hodnot.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Prošel jsem to zpátky. Ano, psal jsi Ty. Nebylo to myšleno nijak ve zlém. Nemám rád, když lidi zpětně editují své příspěvky a tady to sám dělám. Tedy dělal jsem to proto, abych zbytečně nenačínal dalsí příspěvek kvůli jedné větě. Dokud nikdo neodpoví, je to v pohodě, pokud ano, zobrazí se upozornění "Naposledy upravil...". A když pak následující odpověď nedává smysl (jakože Tvoje smysl dávají), je těžké zjistit, jestli to náhodou není tím, že se původní příspěvek změnil. Doufám, že jsem se v tom moc nazamotal.
Jinak na stránkách brisku byla převodní tabulka, ale co je překopali, už ji nemůžu najít. Používám 14 nebo 15, v provozu jsem mezi nimi nepoznal rozdíl, obě mají po vyšroubování správnou barvu a motor jede dobře.
Jinak na stránkách brisku byla převodní tabulka, ale co je překopali, už ji nemůžu najít. Používám 14 nebo 15, v provozu jsem mezi nimi nepoznal rozdíl, obě mají po vyšroubování správnou barvu a motor jede dobře.
Tak jsem vyzkoušel vše, o čem jsme včera mluvili. Svíčka N7, krásná barva, jak má být. Vyměnil jsem palivovej filtr, který to už skutečně potřeboval, ovšem problém to nevyřešilo. Podíval jsem se do karburátoru, ale tam se zdá taky všechno v pořádku a čistý, pro jistotu jsem ale všechno vyndal, vyčistil a vrátil. Nalil jsem čerstvý benzín a jel to vyzkoušet. S rotavátorem jsem ujel 15 metrů při středních otáčkách a opět jsem terru uvařil. Problém prostě musí být asi někde jinde...
Nedovolil bych si radit co vyměnit, když pořád není jasné, kde je chyba. Ten test s demontovaným víkem plovákové komory dopadl jak?
všechno, o čem jsme mluvili, jsem vyzkousel. rozebral jsem vsechno, co jde, od hadicky na palivo pres kohout az po ty drobnosti v karburatoru. zjistene zavady: zniceny jedno tesneni na kohoutu, ucpanej jeden palivovej filtr, jinak vsechno zrejme v poradku.chobotek píše:Nedovolil bych si radit co vyměnit, když pořád není jasné, kde je chyba. Ten test s demontovaným víkem plovákové komory dopadl jak?
blbý, že ted se k teře zas přes týden nedostanu, takže v bádání budu muset pokračovat v pátek.
Generálka Terra
Ahoj tak jsem to konečně všechno složil, nastartoval, řeknu vám pánové, že je to užasný stroj. Pěkně to šlape jedna doba jako druhá přidělal jsme tam i světlo a svítí jako ďas Sand se mi podaří prihodit pár fotek.