motorobot pf-62
Moderátor: DYK
Re: motorobot pf-62
Zdar lidi proradil by mi nekdo mam pfku a strili mi to do vyfuku a do filtru ale kdyz tam dam druhy karber z druhe pfky tak je to ok nevite cim by to mohlo byt??
do vyfuku je bohatá směs, do sání je chudá směs = hodně vzduchu, málo benzínu.
Jaký tam máš karbec?
Jaký tam máš karbec?
Nikdy není dost času,aby se to udělalo dobře. Ale pak je dost času, aby se to udělalo znovu
Teorie=vše víme ale nic nefunguje
Praxe=vše funguje a nevíme proč
Teorie spojena s praxí=nic nefunguje a nikdo neví proč
No vypada to na original karbec.
Poslal bych fotku ale nejde mi to
Jestly ti tohle bude stacit ten karbec ma oznaceni: IKOV 2924. A na te druhej karbec ma mensi plovakouvou komoru nez ten co mame na tehele Pfce. Kdyz ho tam hodnim z te druhe tak to jede a nestrili to.
čau, ty karburátory 2924 jsou sice dodávané jako originál ale není to správná volba. Oba dva karburátory co máš jsou 2924 s tím že jeden má velkou plovákovou komoru a druhý malou? pokud to jede na ten druhý karbec tak ten špatný uprav podle toho na který to šlape... Podle mě je tam špatná hladina v plovákové komoře. Svíčku to neodpaluje?
Nikdy není dost času,aby se to udělalo dobře. Ale pak je dost času, aby se to udělalo znovu
No kdyz sundam filt z karburatoru filtr tak kdyz to streli do toho karbecu tak vyleti plamen z karbecu vzdy kdyz to streli jinak ten karbec na te druhe je uplne ten samy a jeste kdyz vyndam svicku tak ji mam mokrou.
Akorat ma tu mensi plovakouvou komoru.
skus přemýšlet, když ti to na jeden karbec jede a na druhý to dělá bordel tak čím to asi bude?
Tyhle karburátory trpí na 2 věci, za prvé že se opotřebuje šoupátku a komora tak že dochází k ochuzení smesi, to má za následek špatné starty a střílení do sání. A za druhé dojde k trvalému ucpání kanálů který zaručují chod na vonoběh (tyto karburátory nemají volnoběžnou trysku, vše zaručují tyto kanály) takže zase špatné starty a škykání na volnoběh. Obykle dojde ke kombinaci obojího. Pak je ještě jedna možnost a to je zásah kutila který zkombinuje součástky z jiného raburátoru, existují toptiž 2 druhy jehel a ktomu zamozžejmě i 2 druhy náústků na jehlu, je několik druhů tvarů šoupátka.Tento motor je extrémě háklivý na chudou směs.
Vhodné karburátory jsou 2819 nebo 2817
Sázka na jistotu je karburátor z jawy 350/ 638,639,640. Musí se jen nahradit hlavní tryska za 95.
Dost jsem se taky natrápil s tímto motorem. Hodně mi pomohl pan Novák
který provádí GO motorů
Tyhle karburátory trpí na 2 věci, za prvé že se opotřebuje šoupátku a komora tak že dochází k ochuzení smesi, to má za následek špatné starty a střílení do sání. A za druhé dojde k trvalému ucpání kanálů který zaručují chod na vonoběh (tyto karburátory nemají volnoběžnou trysku, vše zaručují tyto kanály) takže zase špatné starty a škykání na volnoběh. Obykle dojde ke kombinaci obojího. Pak je ještě jedna možnost a to je zásah kutila který zkombinuje součástky z jiného raburátoru, existují toptiž 2 druhy jehel a ktomu zamozžejmě i 2 druhy náústků na jehlu, je několik druhů tvarů šoupátka.Tento motor je extrémě háklivý na chudou směs.
Vhodné karburátory jsou 2819 nebo 2817
Sázka na jistotu je karburátor z jawy 350/ 638,639,640. Musí se jen nahradit hlavní tryska za 95.
Dost jsem se taky natrápil s tímto motorem. Hodně mi pomohl pan Novák
který provádí GO motorů
Super parada moc dekuju takze bude uplne nejlepsi tam dat karbec z 350 akorat vymenit tu trysku a melo by to uzjit normalne a je mi jasny ze to je tim karbecem akorat sem potreboval presne poradit tak moc dekuju ta radu.
A vůbec nejlepší je hodit starej motor do kopřiv a dat tam čtyřtakt.
-
Pratele PFkari, v kovosrote Krasice-Prostejov lezi rotavator na PF.Je tam uz delsi dobu a nikdo neprojevil zajem.To se divim kdyz je o to takovy zajem.Dle pohledu je mozna i funkcni. Ahoj Lolin
Zdravím vás. Je ten rotavátor ještě aktuální?
Dnes jsem neco hledal a nalezl jsem tento článek o MOTOROBOTU.
To vyzerá super!