Vari System
Moderátor: DYK
Re: Vari System
Ale ty starý řídítka z dvoutaktu ho mají, jak píšou na stránkách v odkazu. Navíc teda ten motor má válcovou hřídel a jestli se nepletu, Vari používá motory s kuželovým zakončením i když spojky mají oboje.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
řešil jsem TKminimátor píše:to ne, to je asi zbytečné , ale pokud nebude mít nějaký "papír" , tak nesmí nikam, nee? jedině napsat p. Šálkovi
"Ano. Pošlete výrobní číslo, rok výroby. A adresu kam technické osvědčení zaslat poštou.
Děkuji
S přáním hezkého dne
Vít Horák
agroservispv@seznam.cz"
Chcou za to 150,- Kč tedy po mně chtěli :-D, pošlou tu originál kartičku co bývala k TK jen je na ní napsáno, že je to kopie .............
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.
Dýku, to je pravda. Ale za to už může prodejce, že nabádá zákazníka to nějak zbastlit. Stejně tak na sbazaru někdo prodává motory s přírubou z globalu jako alternativu k ekodotaci. U příruby píše "stačí nasadit řidítka" ale zapomněl napsat, že Globalácké v této a předchozí nabídce vidím jediné, snahu ušetřit. Jenže ono je to něco za něco a pak ta kvalita jako u originálního výrobku z Libice prostě není.
Je to ten z Kutné Hory?
Tak uvažuji když jsem vozil dřevo z lesa tak jedna jízda tam a zpět 2,2 km bylo jich asi 80 , tak kvůli spotřebě , ale mám to ve svahu a nemůžu jezdit jenom s náklonem k jedné straně kvůli oleji.DYK píše:Píšou dvojici ložisek. Jednak nepíšou kde a jakých. Trochu šalamoun. A všimni si té příruby na distančních sloupkách!!! Starý řídítka z dvoutaktu lze použít, ale co s čepem? Uříznout?
Jinak dvě valivá ložiska na klice nemá už dlouho ani Honda GXV 160. Chceš čtyřtakt?
Jde o to o jaký náklon jde. Při orbě s kolem v brázdě je taky náklon. Není třeba se plašit z neroviny u čtyřtaktu. Je ten boční náklon opravdu tak velký?
Tak tabulkově takhle
půdorysná délka 60 m
převýšení 11 m
úhel 10.6 °
sklon 1:5.4
sklon 18.6 %
půdorysná délka 60 m
převýšení 11 m
úhel 10.6 °
sklon 1:5.4
sklon 18.6 %
Dyku, ano přesně toho myslím.
Motor XP-200 má garantovanou svahovou dostupnost 20°, Honda řady GCV a GSV ještě víc, takže se není čeho bát.
Motor XP-200 má garantovanou svahovou dostupnost 20°, Honda řady GCV a GSV ještě víc, takže se není čeho bát.
Proč jsi před demontáží horního dílu neoddělal aretaci řadící kulisy? Pružinka, kulička pod červem se zajištěním. A důvod rozborky?
Protože nějakej chytrej člověk to zalepil a nešlo to povolit. A důvod ložiska.
Jo, některý odchází, třeba na šnekové hřídeli. Ložiska na šneku jsou ale OK, že?
Na šneku jsou ok, ale když už to mám rozdělaný tak dám nový všechny.
Já bych ložiska na šnekovém kole nechal a nechávám je. Nikdy se nevrátili. Lepší tam stejně nedáš. Ani guferám nic není, většinou tečou "O" kroužky. Zato ložiska nahoře a hlavně to horní šnekové hřídele je vždy na výměnu. Na jedné převodovce jsem se setkal s totálkou kuželového ložiska na šnekové hřídeli. To horní. Aretaci kulisy budeš muset rozdělat, jinak to asi nesložíš.
-
Když tu horní skříň budeš montovat na tu spodní, tak ju nedávej do svislé polohy. Montuj na bok. Nejlíp aby byla řadicí kulisa na spodní straně.
Družstva. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69747
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander