Dakr
Moderátor: DYK
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dakr
A v tom poslednom videu, hovori ze je to vykonovo slabe a to beha po pokosenej luke ???? Ten motor 6,5HP je vyuzity v tej kosacke na 100% Este by ma zaujimala obvodova rychlost nozov ale to je asi tajomstvo vyrobcu. Ja na svojom umulcovaci ma 6,5k motor a ma co robit (ale je pravda ze umulcovac a DZS je nieco rozdielne co sa tyka spracovania hmoty)
NA videu to vyzera pekne ako to chodi a kosi.
NA videu to vyzera pekne ako to chodi a kosi.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Ono to pěkně vypadá i ve skutečnosti. A když budeš chvíli hledat, najdeš patent DAKRu popisující tu diskovku.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Já jsem si na prvních dvou videích všiml, že FD2 s DZS 125 má pod krkem řídítek nějaký šprajc směrem k závěsu pro sedačku. Přitom na žádných fotkách tato věc nefiguruje. Nevíte o co by mohlo jít?
Co se týče DAKRových žacich bubnů - jeden jako by z Vari vypadl
Co se týče DAKRových žacich bubnů - jeden jako by z Vari vypadl
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Myslíš výztuha? To se mi nezdá. Třeba na Techagru jsem byl ujišťován, jak pružná a pevná konstrukce to je, že je odolnější a pevnější než výlisky z plechu. Přece by mi nelhali.
-
Vzpěra řidítek je určená pro vybrané aplikace a zákazníci ji od nás dostávají k příslušnému nástavci zdarma. Při práci s bubnovou sekačkou, rotačním mulčovačem, drtičem větví nebo radlicí ji nepotřebujete, takže pokud jsme se bavili o těchto sestavách, asi jsme se špatně pochopili.
Tak jsme se dočkali!!! Nový FD5 je na světě!! Dvouosý 4x2 pohon hydrostatickou převodovkou. http://www.dakr.com/panter-fd-5.html
No, tak proč ne... Pokusů o malý čtyřkolový traktor už bylo mezi českými výrobci dost, všechny projekty "ztroskotaly" na relativně vysoké pořizovací ceně.
Z hlediska bývalého majitele nejúžasnějšího z těchto strojů - MT8 070 by mě zajímaly tři věci... rozchod kol, světlá výška a hmotnost. Taky se uvidí, co řekne hydropřevodovka po pár letech v půdních pracech. Přece jenom orba, příprava půdy, jsou to relativně náročné práce pro hydropřevodovku. Chystá se i varianta 4x4? A co svahová dostupnost?
Držím palce, ostatně tak jako všem českým výrobcům co se snaží vyrovnat konkurenci ze zahraničí a daří se jim. Třeba se jednou dočkáme opravdu profesionálního jednoosého nosiče nářadí i z české produkce
Z hlediska bývalého majitele nejúžasnějšího z těchto strojů - MT8 070 by mě zajímaly tři věci... rozchod kol, světlá výška a hmotnost. Taky se uvidí, co řekne hydropřevodovka po pár letech v půdních pracech. Přece jenom orba, příprava půdy, jsou to relativně náročné práce pro hydropřevodovku. Chystá se i varianta 4x4? A co svahová dostupnost?
Držím palce, ostatně tak jako všem českým výrobcům co se snaží vyrovnat konkurenci ze zahraničí a daří se jim. Třeba se jednou dočkáme opravdu profesionálního jednoosého nosiče nářadí i z české produkce
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Zdravím,
mám doma sekačku Dakr Tekton a přemýšlím o koupi sněhové radličky Runi 80. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti, jak funguje, jak je připevněná k sekačce atd...? Na netu jsem našel pár fotek a nic víc.
Díky všem za radu:-)
mám doma sekačku Dakr Tekton a přemýšlím o koupi sněhové radličky Runi 80. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti, jak funguje, jak je připevněná k sekačce atd...? Na netu jsem našel pár fotek a nic víc.
Díky všem za radu:-)