GSV 190 nebo GXV 160?

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
DYK

Re: GSV 190 nebo GXV 160?

#46 Nový příspěvek od DYK »

Tys dostal techničák zároveň při přebírání stroje?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

minimátor

#47 Nový příspěvek od minimátor »

Ne, ptal sem se na prodejně a myslím, že by to němělo trvat dlouho, posílá se ta žádost mailem, max. do týdne to musí vrátit, ne?Já na to nespěchal, že za to něco budou chtít neříkali, kolik se platí?manipulační poplatek je 20?200?2000?

DYK

#48 Nový příspěvek od DYK »

Tak vidíš. V tom případě platí, co jsem psal prvně. Obchodník zažádal a není v jeho moci kdy se mu to vrátí. Ve fabrice vystavují doklad bez prodlení v pořadí jak žádosti přicházejí. Vystavovat tyto doklady přísluší jen výrobci, nikoli smluvním prodejcům. Výrobce certifikoval, zkoušel a na něho je vystaveno povolení. To, že se s tím smí jen někde, no to se nedá nic dělat, to jsou podmínky za kterých lze. Podobně jako u jiných omezení provozu jiných strojů.
Jo a připrav si asi pětikilo.
A pořád mě zajímá, jestli ho Bára už má. Já bych řekl že ano, jen teda bych čekal že to uzavře a řekne. Asi moc práce, nebo co .
Navíc techničák lze získat i třeba na sulku. Je třeba čít, no. http://www.vari.cz/rady-a-navody/techno ... art:41101/
To není jako třeba u Varesu, který si myslí, že koupí svého vozejku s "techničákem" zlegalizuje se i tažný prostředek. Jak by mohl, když nebyl součástí řízení. A na stránkách měli bod šest, kde jasně psali, že schválen musí být i tažná jednotka, ale tento bod záhadně zmizel ze stránek Vares, ale v původní podobě se drží na jiných stránkách. Tady je to tak, jak to bylo i na stránkách Varesu http://www.mamtechnika.cz/sada-pro-prov ... munikacich

Barush

#49 Nový příspěvek od Barush »

ahoj, techničák ještě není na světě, uháním mojeho pořád ať tam zavolá a nic..chtěla jsem alespoň přidat tady fotku, bohužel jsem asi antitalent, má velkou velikost a nejde mi to nijak zmenšit... :-/
ale jinač už máme i vyorávač na brambory takže letos jsme si je vyorávali sami 8)

DYK

#50 Nový příspěvek od DYK »

To je dost rozdíl jestli je někomu lenošno si zavolat prodejci jestli osvědčení má nebo jestli ho ještě nikdo nevystavil a tedy neposlal. Zajímá mě samozřejmě druhá varianta, protože bych nerad řešil, že to tam v ZEDu leží už měsíc, jen nikdo nemá čas si to vyzvednout.

Barush

#51 Nový příspěvek od Barush »

Nene, řešilo se to "už" před Vánoci, prodejce slíbil, že sežene a ozve se po svátcích. No ještě se neozval...

Jarda Malich

#52 Nový příspěvek od Jarda Malich »

Doporučuju ten požadavek na TP řešit přímo přes Vari. Prodejce se bohužel moc nepředvedl, když mu to trvá tak dlouho.

modráček

#53 Nový příspěvek od modráček »

Na vydání TP je lhůta 6 měsíců.Jestli jsem dobře počítal tak Barush to koupila v červenci -srp-2-3-4-5-leden . Vidím že Dyk jí to psal už v říjnu v tom ww.vari návody ,možná to četla ,ale známe se.Za 14 dní by mohl být problém.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“