motorobot pf-62
Moderátor: DYK
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: motorobot pf-62
Srouby a matice kol se dle meho daji koupit v obchodech s autodoplnky. Koukal jsem v Brne na autodoplnky.cz, kde meli ruzne velikosti, delky i stoupani zavitu.
Co se tyce agrostroje, ted kupoval kamarad od Salka (agroservis) kola do prevodovky. Ale levne to nebylo...2 kola 120 eur.
Co se tyce agrostroje, ted kupoval kamarad od Salka (agroservis) kola do prevodovky. Ale levne to nebylo...2 kola 120 eur.
PF61, r.v. 1955, vyrobni cislo 0139
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Kubota B1402
Tak sruby su poriesene. Navrtane boli nove diery na sruby rovnake ako ma TK-cko.
A tie kolesa ma Salek na sklade? Tak to mu skusim zavolat a pozistovat si to priamo u neho aj ked za 2 kolesa 120€......
Velka vdaka za odpovede potom casom hodim nejake foto mojej PF-ky.
A tie kolesa ma Salek na sklade? Tak to mu skusim zavolat a pozistovat si to priamo u neho aj ked za 2 kolesa 120€......
Velka vdaka za odpovede potom casom hodim nejake foto mojej PF-ky.
Ktoré kolesa potrebuješ?
vsetke....slavik74 píše:Ktoré kolesa potrebuješ?
Nové kola vypadají takhle.... Jenom aby pak nepřišlo zklamání, že nejsou stejné... http://postimg.cc/image/rd3eduswv/
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- PRAKTIK
Tom Lukas hlada ozubene kolesa do PFky nia disky.
Á, omlouvám se
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Dobrý den, měl bych ještě dotaz ohledně vývodového náhonu na připojení rotavátoru. Je náhon v provozu při nastartovaném stroji nebo pouze když je stroj v pohybu? Když jsem sundal závěs a dostal se k němu tak s nim otáčet nejde ale když s frézou popojedu ( ji popotlačim ) tak je náhon v pohybu. Podle mého názoru by měl být náhon v pohybu při nasrtartovaném motoru ne? Díík za odpověďWyky píše:Sundáš závěs (4 šrouby), koukneš, jestli je těsnění v pořádku a dvoumužně nasadíš rotavátor. Dvoumužně proto, že je to všechno litina a může dojít k poškození/prasknutí, kdybys to nějak blbě utáhnul.cimlja00 píše:OK diky a žádný mezikus tam neni třeba dávat? jen sundám to torzo tažného zařízení a přidělám rotavátor joMatus píše:cimlja00 píše:zdravím. prosím vás chci také pořídit tento rotavátor a chtěl jsem se zeptat jak je to se zapojením. na fréze mám vývod zakrytý podobně jako je na obrázku. http://pf62.wz.cz/krontorad4.JPG
Předem díky za odpověď[/quot
Povolíš štyri matky na tiahle čo je na prevodovke a našróbuješ tam rotavátor pozri na https://m.youtube.com/watch?v=4QC7iotSsWU
Dobrý den, spodní náhon na rotavátor je závislý na pojezdu, tj. na zařazeném převodovém stupni. Nejlépe je shlédnout přiložené foto.
-
Nabízím díly na PF 62. Díly skříně, kliky, válce. Kvalitní fotky pošlu na e-mail. Vše je jeté ale může někomu pomoci.
Nechci to vyhodit do šrotu.
Kontakt: oharekpavel@seznam.cz
Nechci to vyhodit do šrotu.
Kontakt: oharekpavel@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
to by byl hrich,,
kolik penez chces za tu cast, ve ktere je spojkovy kos ?
http://s2.postimg.cc/olas8rh2t/DSC_9722.jpg
kolik penez chces za tu cast, ve ktere je spojkovy kos ?
http://s2.postimg.cc/olas8rh2t/DSC_9722.jpg
PF61, r.v. 1955, vyrobni cislo 0139
Kubota B1402
Kubota B1402
-
Dej mě něco za šrot a odvez si to klidně všechno. Ale hlavně pište na e-mail, sem zase tak moc nechodím.
Zdravím vespolek, s PF mám své zážitky, ale stále přemýšlím nad barbarským činem, jak udělat z dvou kusů převodovek jeden čtyřkolový stroj 4x4. Jedna varianta mne napadá, žeby se provedlo řízení kloubové a prostě se spojily ty převodovky zadními vývody ksobě. Odpojitelné by to mohlo být přes tu spojku co vývodky mají. Předek by měl motor a zadní převodovka by byla hnaná do pohybu vpřed couváním.
Nevím okolik by mohl být motor silnější, ale pokud je jedna převodovka dělaná na cca 6kW, motor by mohl mít jednou tolik, jen nevím co nato ozubení tří rychlostí a zpátečky.
Nevím jak by to vycházelo pro nářadí, ale ze spojkové části zadní převodovky by mohl být možná přes klínový převod do pomala, navíc řaditelný vývod co by běžel po rozjetí stroje. Co vy nato? Vím že to je jednoosý stroj, ale potěch kilometrech co mám za pf našlapáno mi to nedá nad takovou věcí alespoň teoreticky. popřemýšlet.
Nevím okolik by mohl být motor silnější, ale pokud je jedna převodovka dělaná na cca 6kW, motor by mohl mít jednou tolik, jen nevím co nato ozubení tří rychlostí a zpátečky.
Nevím jak by to vycházelo pro nářadí, ale ze spojkové části zadní převodovky by mohl být možná přes klínový převod do pomala, navíc řaditelný vývod co by běžel po rozjetí stroje. Co vy nato? Vím že to je jednoosý stroj, ale potěch kilometrech co mám za pf našlapáno mi to nedá nad takovou věcí alespoň teoreticky. popřemýšlet.
Prosím neměl by někdo plovákovou komoru na PF-62? Známý shání, prosím když tak mu brkněte na 732412505, je to starší pán, internetem nevládne... Dík
Zdravím všechny příznivce motorobotů !
Sháním přední masku (hrušku) na Pf 62 - nemáte někdo náhodou na prodej?
Moc děkuji za odpovědi Pavel (možno SZ)
Sháním přední masku (hrušku) na Pf 62 - nemáte někdo náhodou na prodej?
Moc děkuji za odpovědi Pavel (možno SZ)