Ruska freza ZUBR 10hp

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
123

Re: Ruska freza ZUBR 10hp

#16 Nový příspěvek od 123 »

200ot, je rozdíl velice lehce řešitelný průměrem řemenice, to je myslím zanedbatelný detail.
Ještě k tomu rotavátoru - na tom videu cos mi našel ( děkuji) je to dobře vidět. Asi jsem se špatně vyjádřil ale musí se odmontovat víko převodovky a místo něj se přišroubuje na svorníky ta skříň rotavátoru a to by mě osobně nevyhovovalo.
Protože když si představím: doma naložit roťák na káru, dojet na políčko, tam vypřáhnout káru, odšroubovat zaprášené víko na převodovce a nandat rotavátor, tak si do převodovky nasviním. A podruhý, když zas na poli roťák sundám, abych mohl nandat víko se závěsem pro káru. A od rotavátoru se práší, takže po práci to víko bude zaprasený celý a kolem taky, čímpak to na poli umeju? A navíc, v té převodovce bude nejspíš olej, takže i těsnění?
Doufám, že jsem to tedy dobře pochopil.

123

#17 Nový příspěvek od 123 »

DYK píše: Tu sekačku nabízí na slovenském bazoši jako příslušenství k tomu stroji Forte.
Děkuji, to jsem potřeboval a není to drahý a nabízí dokonce i sečky, ale nevíš jestli to neprodává i někdo někde blíž? Podle mapy.cz to mám k němu přes 500km, to se za den nevrátím ...

DYK

#18 Nový příspěvek od DYK »

I na českém bazošu se vyskytoval prodejce, ale to byla si jen sezonní záležitost, třeba se časem zase objeví no a nejsem si jistej, jestli to nebyl i někdo ze Slovenska. Text byl český cena v korunách, tak třeba joó nebo neé? Ten stroj by fakt sál za seznámení se, ale jde o to, jak to kdo myslí vážně s dodávkou dílů. Slibovat na bazarech je jedna věc skutečnost druhá. Známe všichni.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

ZI

#19 Nový příspěvek od ZI »

Tak ten český prodejce na bazoši je zrovna aktivní:
Malotraktor/kultivátor ZUBR 8 PS Diesel - Nabídka - [4.3. 2015] Cena: 49 900 Kč
nový,vodou chlazený,startér,k traktoru rotavátor a pluh,možnost dokoupení příslušenstvý např.fréza,vodní pumpa,vozík,bubnová sekačka atd.6 rychlostí zajíc+želva max rychlost 20km/h,spotřeba 0,8l/1 hodinu.
Jméno: Serrutti Telefon: 608811802 Lokalita: 100 00 Praha 10

Ale z této stránky jsem pochopil, že to je snad čínské celé: http://www.motoblok.lviv.ua/kataloh/motobloky/zubr/
Ono i to značení je takové neevropské ZUBR JR-Q79E

A vygooglil jsem ještě tohle:
Global Market: Ukrajina Značka nebo Speification: využití území; značka; Model JR-Q79 / JR-Q79E
Hangzhou Long Xiang Import & Export Co., Ltd. Kvalifikovaný Dodavatel
( http://海鸥商城.com/Route/productlist/id/8432/p/19 )

Ale třeba se mýlím.

vendis

#20 Nový příspěvek od vendis »

Už jsem chtěl psát k ceně, ale koukám že je v ceně rotavátor a pluh.

Cena samotné frézy na Ukrajině asi 1000 dolarů, možná už víc, nevím přesně.

DYK

#21 Nový příspěvek od DYK »

Ví se že je to čínské. Kupka co prodával YTO to vozil pod názvem "čínský drak". Ovšem tato konstrukce a koncepce se najde i s názvem Yanmar v Japonsku. Českého prodejce neznám, ale i bych věřil, že je napojen na to Slovensko, protože od tam asi vítr fouká. Prostě si myslím, že to někdo vozí z Ukrajiny na Slovensko. Mám pár technických dotazů, tak se pokusím toho českého prodejce oslovit, abych se něco přiučil. Kdyby člověk věděl, že má do sta kilometrů zaručený prodej ND ten strojek by byl bezkonkurenční. Cenou všech adaptérů a stroje samotného a taky schopností tahat pluh a třeba i vozík. Jen teda kdo se neobejde bez "homo" EU má asi smůlu.

other-side

#22 Nový příspěvek od other-side »

pustil jsem si ty inpirativní videa........vždy když vidím nářadí, stroj a slyším ruštinu či ukrajinštinu vzpomenu na svůj mladý ruský stroj a vyskakuje mi husí kůže kolik času jsem s ním strávil zcela zbytečně abych nakonec podlehl a prodal ho někomu s pevnějšími nervy

čínskýho draka jsem zaregistroval na alibaba

123

#23 Nový příspěvek od 123 »

vendis píše:Už jsem chtěl psát k ceně, ale koukám že je v ceně rotavátor a pluh.

Cena samotné frézy na Ukrajině asi 1000 dolarů, možná už víc, nevím přesně.
Co jsem tak kouknul, tak to UKčka prodávaj okolo 25 000 těch jejich hřiven, někde i míň, kurs je 1.2Kč, takže tam se to pořídí za nějakých 30 000Kč. Kdoví kolik za to chtěj číňani? Nedalo by se to někde najít, jen kvůli mojí zvědavosti?

teslanicola

#24 Nový příspěvek od teslanicola »

keby mala diferak s uzavierkou, smerove brzdy a 16" kolesa tak to beriem. teraz je za 1300e. hm,hm.

DYK

#25 Nový příspěvek od DYK »

No a víš teda co z toho ten stroj má a nemá?

teslanicola

#26 Nový příspěvek od teslanicola »

...takže už len tie 16" :) . ma diferak s uzavierkou a smerove brzdy ked som spravne pochopil z toho navodu. fakt dobra mašina.

http://mini-traktor.com.ua/mini-traktor ... JR-Q79.pdf

skripjuraj
Kontaktovat uživatele:

#27 Nový příspěvek od skripjuraj »

Ja si myslím že je to dobrá mašinka určite lepšia ako agzat aj cenovo aj funkčnosťou a namontovať jej 16" kolesá a je to super stroj no čo vy na to ?

mastnacek

#28 Nový příspěvek od mastnacek »

Myslim ze vyrobce je tady
http://www.mingsin.com/

komunikoval jsem s nima, poptaval jsem tu jejich diskovku ale v provedeni tri disky. Zeptali se me kolik desitek sekacek bych vzal :)
2 diskovka je malo, ty tri by byly pro TK nebo TJ6.5 super vec. Bych si sedel na sulce jak pan. Chce to zaber aspon metr.

123

#29 Nový příspěvek od 123 »

A sdělili ti nějakou orientační cenu za kus?

mastnacek

#30 Nový příspěvek od mastnacek »

Prave ze ne. Hrali to asi na celkovou mnozstevni cenu.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“