Starter
Starter
Dobrý den, mam dotaz mam trakturek T4-K14 a přestal fungovat startér , mám motor 1D90TA a starter je polský, mohu tam dat jiný starter z nečeho jíného popřípadě odkaz na typy startéru co by tam šli a pasovali by tam. děkuji.
Re: Starter
Ahojte, som tu nový majiteľ TK14, dávam to dokopy, už som vymenil dolámané riadenie, kedže som sa prevrátil, ale teraz riešim štartér, poprosil by som pomoc, začalo sa mi zo štartéra dymiť, tak som ho rozobral, zistil som, že na jednom uhlíku , okrem toho, že boli zodraté, bol odpálený kontakt, uhlíky som vymenil, ale zase prehrieva cievku a nevystrčí pastorok, ako som rozoberal cievku, odlomil som prípojky tie nanitované, takže teraz neviem, čo kde patrí, nevedel by mi niekto poradiť, alebo dať foto z napojenia štartéra, mám ten poľský, poprípade poradiť niekoho, kto by to vedel zrepasovať , posledný pokus pred kúpou nového, 150 E nieje málo, ešte mám čo vymieňať . Ďakujem.
No nevím když tam byl kontrolní kouř.
Chělo by spíše fotku .
Chělo by spíše fotku .
Tak na prvý krát foto skúšam.
find cheap diesel fuel near me
vedľa toho kostrového na plochý šroubovák má tiež taký výstupok, akoby tam pred tým niečo bolo? a ten do tela štartéra je odlomený, neviem, či ho stačí pájkovačkou a cínom, dym ináč vychádzal z tela štartéra.
find cheap diesel fuel near me
vedľa toho kostrového na plochý šroubovák má tiež taký výstupok, akoby tam pred tým niečo bolo? a ten do tela štartéra je odlomený, neviem, či ho stačí pájkovačkou a cínom, dym ináč vychádzal z tela štartéra.
Startér jde vyzkoušet bez z cívky, kde je matka + obal -
To chce rozbrat kde je špatná izolace zuhlňatelá.
https://tznj.cz/uploads/ucebnice/files/04.html
To chce rozbrat kde je špatná izolace zuhlňatelá.
https://tznj.cz/uploads/ucebnice/files/04.html
Jo, mal som to rozobrané celé, vrátane cievky, vnútrajšok som vyčistil, tam som zistil, že na jednom uhlíku je odpálený kontakt, uhlíky som vymenil, keď som to dával na miesto, pri zakladaní som ulomil prinitovaný kontakt, potom som to už nenaštartoval s tým, že štartér netočí, ale cievka sa prehrieva, každopádne som to dal na repas, výsledok dodám, nech sa poučia aj ostatný.
A veľmi pekne ďakujem za ten odkaz, toto pomôže možno v budúcnosti.
Tobě spíná cívku kostra?
+, bez kostry nic funguje.
to já vím ,už jsem pár startérů na ponku měl. Originál na tu cívku jde+ z tlačítka na ten šroubek na šroubovák a to očko z cívky , co je na závitu m10 vlevo tam není, .to mi tam vůbec nedává smysl ,když je + na šroubu vpravo.
+ ide hrubým káblom na šroub vpravo, - ide na ten plochý šroubovák
Takže, zacínovaný kontakt na 12 V, ten so šroubom a zlomený kábel na kostru, po výmene uhlíkov štartér funguje bezvadne.
Tak to je super
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)