Tak tady je ten můj mazel

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
CZHlavac

Tak tady je ten můj mazel

#1 Nový příspěvek od CZHlavac »

[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N23d700XUj8[/Youtube] Toho rachtavého zvuku si nevšímejte to je stržená ruční páka kterou budu dávat dohromady a jinak se omlouvám za celkový zvuk ale nic lepšího už opravdu natočit nejde :/ A dávám o dohromady sice pomalu ale jistě ;)

thovt

Re: Tak tady je ten můj mazel

#2 Nový příspěvek od thovt »

Chybí ti na zadní nápravě plechařina, a zadní závěs. Je tam motor Slavia 1D90.
Manual najdeš v sekci manuály tady na foru stačí trochu hledat .

CZHlavac

#3 Nový příspěvek od CZHlavac »

Děkuju moc :) a už jseem přišel na to proč se mi zastavuje čerpadlo při použití té pístnice. je to z důvodu že je na doraz a tim že je zapojena jen na jednom vstupu tak jen tahá a jelikož byla za seklá což jsem včera musel tahat o strom tak už jde bez problému. A je možno ji propojit i na ten druhý vývod? aby šla vysunout a zasunout? Ovládací ventil je ze spodu osazen třemi hadicemi a v přední části má ještě jeden tak jestli by to šlo? :) A jinak blatníky byly sundány z důvodu lakování ;) a ramena tam nejsou od doby co se koupil- jen s tou koulí..

thovt

#4 Nový příspěvek od thovt »

Hydraulika je jednoduchá, zvedá, plovoucí poloha, spouštění dolu jen hmotností příslušenství.
Pístnice je dvou-činná, ale zapojená jednočinná, musel bys vyměnit hydraulický rozvaděč ,aby pístnice byla zapojená jako dvou-činná.

Nelinář

#5 Nový příspěvek od Nelinář »

Hoj, toš teda gratulace ke koupi. Jak se přestane točit čerpadlo, tak se přestane točit i vrtule na chlazení válce, pozor na to, ať nepřidřeš válec, kdyby to nechladilo nějak dlouho. To jsem řešil nedávno. Jináč sů tady sice povolanější,než já, ale myslím že to je dvanáctka, protože 14ctka nemá možnost vypínání přední nápravy Tuším že jsi to řešil v jiném vlákně. V jakém stavu máš provozní náplně? Na co všechno tekoš bude využívaný, dávej dost fotek, chlapi jsou tady moc šikovní, rádi poradíja, mně pomohli moc, doufám že ještě poradíja. :friends: Jo a popros admina ať ti to hodí do tématu naše malotraktory. Zatím hoj, ať ti to :driver:

CZHlavac

#6 Nový příspěvek od CZHlavac »

Určitě to ještě rozvedu víc jen teď nemám moc času z důvodu práce na domě,škole a toho mazlíka :) takže se to tu bude. Ale ne tak honem. :/ thovt děkuju za radu hned jak budu moct tak si ten rozvaděč pořídim :) a jinak traktůrek bych chtěl dát do co nejvíce originálního stavu (sice bez tolik origo dílů ale snad to půjde :) ) a jinak s tou kolulí ho používám jen na dovoz dřeva z lesa a do lesa :) Mučit ho nehodlam :)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - TK, MT“