Hydraulické řizení, TK, MT8 132.2
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hydraulické řizení, TK, MT8 132.2
To samozřejmě A typ 21534 kostku nemá vůbec Jinak samozřejmě souhlasím
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Typ 21534 má označení LAG ,nemá poj. ventil,nutno namontovat"solo" ventil,rázové a přisavací ventily jsou zabudovany v tělese orbitrolu.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak Akorát jen málo kdo má před tímhle typem ještě extra ventil. Ale to jsme zase u toho, že to není správně, a že by jsme to měli alespoň říkat, když už neovlivníme reálné zapojení...
Chlapi, teď na TK nemám žádnou filtraci oleje. Vím, že se tu řešilo, že pro orbitrol je filtrace důležitá - máte nějaký typy, jaký filtr doplnit? Jde mi o to, aby pasoval na průtok a tlak TK ..
Díky
Díky
Taky jsem se vrhnul do přestavby na hydraulické řízení.
Po zralých úvahách a prostudování této stránky jsem se rozhodl pro dva válce zapojené do kříže typ HM1.2-40-22-125-121A111 (značení firmy REROSA), hydraulické řízení HKU 050/4PB/3 (od firmy EUROFLUID). Výpočtem zveřejněným zde na fóru mi vyšlo 5,4 otáček volantu od dorazu k dorazu. Originál mechanické řízení má 8 otáček a tak to bude vyhovovat.
Protože jsem od základu nedůvěřivý, tak jsem si nakreslil uchycení a další věci dle nápadů lidí z tohoto fóra. Také proto, že jsem nenašel výkresy čepů a uložení nového čepu, který se dává místo tisícihranu.
Zde můj návrh. Zatím ve fázi konstrukční.
, , , , , , , , , , ,
Oprava u výkresu domečku pro čep (chyběla díra pro čep) a jednoho výpalku, kde chyběl úhel 45 st.
,
Budu rád za podněty, případně návrhy. Zejména si nejsem jistý tím uložením ložiska v domečku ??? Nevím, jak to jinak vyřešit ???
Po zralých úvahách a prostudování této stránky jsem se rozhodl pro dva válce zapojené do kříže typ HM1.2-40-22-125-121A111 (značení firmy REROSA), hydraulické řízení HKU 050/4PB/3 (od firmy EUROFLUID). Výpočtem zveřejněným zde na fóru mi vyšlo 5,4 otáček volantu od dorazu k dorazu. Originál mechanické řízení má 8 otáček a tak to bude vyhovovat.
Protože jsem od základu nedůvěřivý, tak jsem si nakreslil uchycení a další věci dle nápadů lidí z tohoto fóra. Také proto, že jsem nenašel výkresy čepů a uložení nového čepu, který se dává místo tisícihranu.
Zde můj návrh. Zatím ve fázi konstrukční.
, , , , , , , , , , ,
Oprava u výkresu domečku pro čep (chyběla díra pro čep) a jednoho výpalku, kde chyběl úhel 45 st.
,
Budu rád za podněty, případně návrhy. Zejména si nejsem jistý tím uložením ložiska v domečku ??? Nevím, jak to jinak vyřešit ???
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Jakejkoliv jakej se ti zdá použitelnej TK má malej průtok oleje. Jemnost filtrace stačí pro starší orbitroly 20 mikronů, rpo ty novější raději 10 nebo alespoň 15 (dříve značeno 16). Zapojí se samozřejmě na vracečku. Vyhni se různým sítkům, sacím košům atd. Kup klasiku s vložkou nebo s kartuší (vypadá jako filtr na motoru auta). Nejlevněji (nový) vyjde filtr s kartuší - třeba TENTO. Náhradní kartuše (mění se celá) stojí pak cca 350,- Kč.Thomasson píše:Chlapi, teď na TK nemám žádnou filtraci oleje. Vím, že se tu řešilo, že pro orbitrol je filtrace důležitá - máte nějaký typy, jaký filtr doplnit? Jde mi o to, aby pasoval na průtok a tlak TK ..
Díky
Zesílení bočních stěn kloubu .... určitě už to tady je někde vyfocené v kompletu, musíš se koukat
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Právě že jsem to hledal a nikde jsem to tu osazené vyfocené nenašel ...
Já mám výpalky pouze na uchycení pístnice a s touhle výstuhou nějak nepočítám ...
Já mám výpalky pouze na uchycení pístnice a s touhle výstuhou nějak nepočítám ...
Ja mám vrchný čap presne taký istý ako spodný,tak prečo si život komplikovať nejakým ložiskom ?
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
No já mám v plánu nechat horní kloub původní, jen vykuchat ten šnekovej převod ...tz4-k14 píše:Mě zajímá, jak budeš řešit ten kloub v místě té kostky pod převodkou řízení ??? Kdybys měl náčrtek, bylo by to super. Já už bych si to přizpůsobil.
Mělo by to tak jít udělat, ordsta bude umístěná výš - nad tou stávající převodkou ...
Tak další cenná zkušenost - není orbitrol typu LS jako orbitrol typu LS ....
Koupil jsem tento ventil http://www.kardanka.cz/prednostni-venti ... 21306.html no a při radostném ohledání jsem zjistil, že na orstu Danfoss OSPC 50 LS nepasuje - má jeden vstup na plotně navíc:
Takže teď prověřuju, jestli lze použít ventil pro montáž na hadice http://www.kardanka.cz/prednostni-venti ... 21305.html) a pokud ano, jestli půjde vyměnit
Máte někdo zkušenost s touto kombinací ventilu a orsty?
Koupil jsem tento ventil http://www.kardanka.cz/prednostni-venti ... 21306.html no a při radostném ohledání jsem zjistil, že na orstu Danfoss OSPC 50 LS nepasuje - má jeden vstup na plotně navíc:
Takže teď prověřuju, jestli lze použít ventil pro montáž na hadice http://www.kardanka.cz/prednostni-venti ... 21305.html) a pokud ano, jestli půjde vyměnit
Máte někdo zkušenost s touto kombinací ventilu a orsty?