Montáž motoru slavia 2S90A
Re: Montáž motoru slavia 2S90A
a k čemu ho potřebuješ v tomto provedení, vždyť to nemá plochu na lamelu?
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Zkus mu napsat treba ho proda http://stroje.bazos.cz/inzerat/21046938 ... 2S-90A.phpRomantk píše:Potřeboval bych setrvačník viz. foto, nemá někdo?Severní Morava
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Pořád ale nevím nic o tom typu setrváku ...... to je k něčemu napevno? např. k centrále?
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Dík ale je to z ruky,když nikdo poblíž nemá zajedu do napajedel (SLAV-SERVIS) tam jich mají dost.deniels píše:Zkus mu napsat treba ho proda http://stroje.bazos.cz/inzerat/21046938 ... 2S-90A.phpRomantk píše:Potřeboval bych setrvačník viz. foto, nemá někdo?Severní Morava
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 7&start=45Romantk píše:Dík ale je to z ruky,když nikdo poblíž nemá zajedu do napajedel (SLAV-SERVIS) tam jich mají dost.deniels píše:Zkus mu napsat treba ho proda http://stroje.bazos.cz/inzerat/21046938 ... 2S-90A.phpRomantk píše:Potřeboval bych setrvačník viz. foto, nemá někdo?Severní Morava
napis mu,ma ten setrvak co hledas
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Zdravím, omlouvám se že lezu sem, ale nechci zákládat další vlákno.
Jedná se o motor 2S90 A. Byl nový, namontovali jsme ho. Traktor stojí v dílně, chytne na 1 otočení, po zahřátí, když ho chcípnu a hned chci nastartovat, tak s tím startér nemůže pohnout (baterka je super 100 Ah). Jenom se to jen tak nepatrně pootočí, a na po čtvrté neb po pátém škubnutí chytne. Když trochu vychladne tak zase chytá super. Nemůže to být tím, že v něm zůstane tlak a když odejde tak se lehčeji otočí ???
Jedná se o motor 2S90 A. Byl nový, namontovali jsme ho. Traktor stojí v dílně, chytne na 1 otočení, po zahřátí, když ho chcípnu a hned chci nastartovat, tak s tím startér nemůže pohnout (baterka je super 100 Ah). Jenom se to jen tak nepatrně pootočí, a na po čtvrté neb po pátém škubnutí chytne. Když trochu vychladne tak zase chytá super. Nemůže to být tím, že v něm zůstane tlak a když odejde tak se lehčeji otočí ???
tlak tomu bych nevěřil
mažeti to? to vypadá jako by se kousl a jak schladne tak zase povolí a ty ho natočíš
mažeti to? to vypadá jako by se kousl a jak schladne tak zase povolí a ty ho natočíš
pánové prosím vás teče mi asi gufero na klikové hřídeli prosím vás koukal jsem na první stránce a našel jsem tam 52-72-12 je to možné? děkuji
Jo maže, je úplně novej z nepoužívané centrály.artur30 píše:tlak tomu bych nevěřil
Zdravím příznivce tohoto motoru sám ho mám ve svém malotraktoru a prosím vás o radu na co jso ty válečky v motoru pod nimy jsou trubičky do motoru .
ZETOR je životní styl
Já tam ty zátky nemám ..... ale viděl jsem někde napsané, že u prvních kousků, lze nakapat olej pro lepší kompresi při studeném startu. Tyhle motory nemají žhavič ani doutnák, tak to asi bylo jako náhrada. Samozřejmě ve spolupráci s dekompresem ....
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Přesně je to tak jak píšeš,jsou to asi jedny z prvních motorů. Mám příručku k mt8 050 a tam to je psané,i vyfocené. Je to jedno z prvních Mtéček.
Používáš Milhaussi teď v zimě ten dekompresák nebo jen přesuvník vstřiku?
Zdravím chlapi,našel jsem návod na obsluhu a údržbu motorů Slavia S90A,mohl bych to oskenovat a dat to sem ,pokud by byl zájem..
Honda GXV 160
MT8-132.2
PA-50
MT8-132.2
PA-50
Jo to bylo fajn, určitě by zájem byl, já určitě.DJforeja píše:Zdravím chlapi,našel jsem návod na obsluhu a údržbu motorů Slavia S90A,mohl bych to oskenovat a dat to sem ,pokud by byl zájem..
Předem díky.