Montáž motoru slavia 2S90A
Re: Montáž motoru slavia 2S90A
Chcel by som sa Vás opýtať, kde sa dá kúpiť ten zotrvačník a príruba na motor 2 S90A. Tiež chcem založiť motor z horskej kosačky do malotraktora TK14. V najbližšej predajni mi povedali, že už pred 2 rokmi sa to nedalo zohnať.
- milstav1
Ale dá se to furt zehnat to neni čína ! tady je adresa Pavel šalek vhrahovická 53 prostějov aj tel ti dám 582 313 885Maco píše:Chcel by som sa Vás opýtať, kde sa dá kúpiť ten zotrvačník a príruba na motor 2 S90A. Tiež chcem založiť motor z horskej kosačky do malotraktora TK14. V najbližšej predajni mi povedali, že už pred 2 rokmi sa to nedalo zohnať.
da sa to zohnat aj v slav servise. pripadne v martine je predajna, kde sa to da tiez zohnat http://www.hellco.rup.sk/
Foton 254
Mohli by ste mi poradiť? Kúpil som kryt zotrvačníka aj zotrvačník na motor 2 S90A tak aby mi pasoval na TK14. Pôvodne bol z horskej kosačky. Podľa Vás, by tam mala pasovať pôvodná spojka z motora 1D90TA. Mne tam z pôvodného motora spojka nepasuje. Do otvoru mi nevojde ani lamela ani spojka. Skôr by mi tam pasovala lamela z horskej kosačky ale má menšie drážky. A diery na spojke mi nepasujú o pol diery, čiže je obvod spojky menší. Môže to byť tým, že mi poslali zlý zotrvačník alebo tým, že je to novší typ?
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
tak ja už nevim pročti si to vlakno a uvidiš, kde, co a jak a nikdo nebude napovidat ja si to už případam jak v pomocné škole( neber to osobně)
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
-
Ahojte priatelia, teraz mam ja problem...cez vikend som chcel poskladat 2S90A a nejak som zistil, ze otec zabudol poznacit ze ako maju byt otocene ojnice?? a taktiez stredove lozisko??? neviete mi niekto poradit???
dik moc za kazdu radu...
dik moc za kazdu radu...
myslíš ze tu v tomto odstavci som sa mal otom dozvediet...?
"Ma první fotce je vidìt motor 1D90TA, setrvaèník nejde použit do motoru 2S90A
ve druhé polovinì je motor 2S90A ješte se setrvaèníkem a krytem z horské sekaèky. Na poslední motor po výmìnì krytu setrvaèníku a setrvaèníku,
cena tehle dílu vycházi cca 6,5tis. Spojka se použije z puvodního motoru.
na poslední fotce je motor z horské sekaèky, horské sekaèky by mìly mít vìtší vanu, taky je vidìt dvojté èerpadlo."
alebo ak nie tak potom co myslis pod pojmom VLAKNO? lebo tie stranky v Montáž motoru slavia 2S90A som si precital vsetky stranky od 1 - do 13 a nedozvedel som sa preco mi ten pritlacny tanier ani lamela nepasuje.
ak by ti nerobilo problem poslat mi tvoje t.cislo tak mi ho prosim ta posli na mail 148maco@azet.sk a ja ti zavolam. vopred dakujem
"Ma první fotce je vidìt motor 1D90TA, setrvaèník nejde použit do motoru 2S90A
ve druhé polovinì je motor 2S90A ješte se setrvaèníkem a krytem z horské sekaèky. Na poslední motor po výmìnì krytu setrvaèníku a setrvaèníku,
cena tehle dílu vycházi cca 6,5tis. Spojka se použije z puvodního motoru.
na poslední fotce je motor z horské sekaèky, horské sekaèky by mìly mít vìtší vanu, taky je vidìt dvojté èerpadlo."
alebo ak nie tak potom co myslis pod pojmom VLAKNO? lebo tie stranky v Montáž motoru slavia 2S90A som si precital vsetky stranky od 1 - do 13 a nedozvedel som sa preco mi ten pritlacny tanier ani lamela nepasuje.
ak by ti nerobilo problem poslat mi tvoje t.cislo tak mi ho prosim ta posli na mail 148maco@azet.sk a ja ti zavolam. vopred dakujem
- peťo TK
- Kontaktovat uživatele:
....Maco, dnes sa objavil tento inzerat, mal by to byť zotrvák do MT8-132(2s90a) len je zavádzajúce to sústružené čelo.
P.S. slušná cena
P.S. slušná cena
Naposledy upravil(a) peťo TK dne stř úno 16, 2011 9:07 pm, celkem upraveno 1 x.
Ujo, odveziete ma na traktore?
toto je urcite zotrvak z horskej kosacky / elektrocentraly. ja som mal taky isty a pred 2 tyzdnami som ho predal
Foton 254
- peťo TK
- Kontaktovat uživatele:
...šak to, že horská kosa 046 má to čelo 90°myshootko píše:toto je urcite zotrvak z horskej kosacky / elektrocentraly. ja som mal taky isty a pred 2 tyzdnami som ho predal
Ujo, odveziete ma na traktore?
presne tak. toto je urcite ten zotrvak. ktovie, ci to nie je aj ten moj kazdopadne origo to nie je, ale pasovat by malpeťo TK píše:...šak to, že horská kosa 046 má to čelo 90°myshootko píše:toto je urcite zotrvak z horskej kosacky / elektrocentraly. ja som mal taky isty a pred 2 tyzdnami som ho predal
Foton 254
Obidva tie zotrvačníky sú z MT 8. Ja mám ten druhý, tiež komplet aj z lamelou. Ak by mal niekto záujem. Ja som už kúpil prírubu, zotrvačník s prítlačným tanierom, lamelou a ložiskom ale vyšlo ma to na 570,- € bez papiera.
-
Ahojte,
takze som tu opat, lebo prave skladam jeden motor 2S90A je na komplet go, a ak by niekomu tiekli gumicky okolo zdvihacich trubiek, tak tam pasuju silikonove gumicky z tatry, normalne su bezne dostat, aj ked je to taky sialeny rozmer...
takze som tu opat, lebo prave skladam jeden motor 2S90A je na komplet go, a ak by niekomu tiekli gumicky okolo zdvihacich trubiek, tak tam pasuju silikonove gumicky z tatry, normalne su bezne dostat, aj ked je to taky sialeny rozmer...
- franta2
To je zajimavý, že na tk pasují i díly z něčeho jinýho. Mě třeba sedí starter z polskýho žuka, a vstřikovací trubka z liazu, nebo pragy v3s. A baterku mám z tahače, altík ze škodovky, a kdo ví co tam pasuje ještě.