Já jsem to měl takto... při jízdě se to klepe, blbě to vypadá, tak jsem to sundal.Thomasson píše:Když jsme u toho zlegalizování, padla tady řeč o zpětných zrcátkách ...
Máte někdo tipy, kam a jaký zpětný zrcátko ouístit?
Napadá mě zrcátko z motorky, ale když už, tak ať má nějaký význam ...
Zelená karta k TK
Re: Zelená karta k TK
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Mno a asi v tom bude prd videět
No uvidíme, zrcátko asi až časem ...
No uvidíme, zrcátko asi až časem ...
- Martin-SVK
dobre to má vyriešene Lukáš, ten ich má ale na ochrannom ráme vpredu tam sa budu asi trepať o niečo menej
T-4K-22 :)
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
-
Já mám dodělanej držák na držáku světlometu, kus plechu a trubičky, přišroubovanej stávajícími šroubky pod světlomet. Ramínko z kusu 16ky hlazenky, na dolním konci cca 8cm pevná objímka, kousek závitu M16. To je zastrčený do tý trubičky a přez pružinu dotažený matkou. Nahoře normální zrcátko z traktoru za 158,- peněz. No když sem to tam namontoval, klepalo se to jak psí ocas... Tak sem udělal ještě vzpěru z kusu pásoviny 4x25, jeden konec na držák světlometu, druhej pod matici výfukového potrubí a dobrýýýýýýýý. Ono se to blbě vysvětluje, chtělo by to foto, ale to asi až na jaře. To zrcátko na ochraným rámu je taky fajn - já ale ořu i mezi stromy v zahradě a ten rám by mi tam ku.....y překážel. To pak radši zrcátko sundám. Ono se teda to ramínko dá i sklopit k traktúkku- ale i tak překáží a než ho nějakou větví zmršít...
Co nejde urvat silou, jde ještě větší silou. Co upadne, to tam nepatří......
Jen bych měl dotaz: k čemu jsou zpětná zrcátka na TK vlastně dobrá? K provozu na pozemních komunikacích bylo schválené bez nich, stejně jako třeba terra - vari, takže proč je tam cpát, jenom kvůli parádě? Vidět v nich toho stejně asi moc nebude, protože TKčko se klepe jak drahej pes v zimě, není lepší se ohlídnout?