dík za odezvu. Já jsem si nebyl jistej, někde jsem 2s95 na obrázkách viděl a zdálo se mi to jiný. Ale buď to nebyla slávie, přesto že to tam někdo psal, nebo se mi to jenom zdálo.matto píše:slavia 2s95a
Každopádně dík
dík za odezvu. Já jsem si nebyl jistej, někde jsem 2s95 na obrázkách viděl a zdálo se mi to jiný. Ale buď to nebyla slávie, přesto že to tam někdo psal, nebo se mi to jenom zdálo.matto píše:slavia 2s95a
Zdar musíš predělat to čerpadlo http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =21&t=8844Ferko píše:Tady je fotka čerpadla z TK. Řemenice se točí opačným směrem jako na TK.
Problém bude ten že já mám starý typ čerpadla za 1 je ovál za 2 je ze tří dílů a ten střed jde převrátit tak že má levý i pravý chod podle toho jak ho složíš. To tvoje můžeš maximálně otočit celé ale bude trochu čouhat dopředu tak že bude asi hodně na ráně.Ferko píše:fotka čerpadla.
sežeň si levotočivé čerpadlo tady na foru se jich několik prodávalo,na te moji fotce co jsi použil mam levotočivé čerpadlo s kombajnuFerko píše:Tady je fotka čerpadla z TK. Řemenice se točí opačným směrem jako na TK.
mam to na te první fotceFerko píše:Už jsem to měl dopoledne rozebrané a zase jsem to poskládal. Večer mě zase něco napadlo ,takže se na to zítra zase podívám.
Na internetu jsem našel nějaké fotky čerpadel. Asi nějaké takové máš a středový díl jsi otošil.
Jo přesně to červené a funguje perfektně.Ferko píše:Už jsem to měl dopoledne rozebrané a zase jsem to poskládal. Večer mě zase něco napadlo ,takže se na to zítra zase podívám.
Na internetu jsem našel nějaké fotky čerpadel. Asi nějaké takové máš a středový díl jsi otošil.
....dnes som vybral oba vstrekovače, lebo som mal pri orbe podozrenie že trysky šťia- motor pri zaťaži dosť dymil.Moje podozrenie na problem s tryskami sa potvrdil, keď som ich vybral boli zakarbonované a upchaté, ale na aký otvárací tlak ich nastaviť?Tomi píše:Taky se pripojuju s gratulaci,ty otviraci tlaky vstriku jsou podle navodu k obsluze 22+0,8(MPa)