Hydraulické řizení, TK, MT8 132.2
Re: Hydraulické řizení, TK, MT8 132.2
Pokurvené už to podle všeho máš, tak s chutí do toho .
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
dekuji vsem za rady a poznatky, po nekolika rozborkach ORSTA zacala fungovat tak jak ma
díííky všem
díííky všem
Také přidám pár obrázků .
Díky tomuto foru mám už rok hydraulické řízení a jsem s ním nadmíru spokojen. Je to perfekt oproti původnímu.
Rozborka:
Hydrauliické řízení vzniká:
Přípravek na svaření:
Otočná kulisa s mazáním:
Sestavení traktoru:
Kdo nemá řízení hydraulické tomuto doporučuji. Lehce točím prstem.
Ještě jednou děkuji tomuto fóru díky němu mám řízení.
Díky tomuto foru mám už rok hydraulické řízení a jsem s ním nadmíru spokojen. Je to perfekt oproti původnímu.
Rozborka:
Hydrauliické řízení vzniká:
Přípravek na svaření:
Otočná kulisa s mazáním:
Sestavení traktoru:
Kdo nemá řízení hydraulické tomuto doporučuji. Lehce točím prstem.
Ještě jednou děkuji tomuto fóru díky němu mám řízení.
Přátelství je jako tokajské víno; všude ho prodávají a nikde není pravé.
https://www.youtube.com/watch?v=ZJMlbh9 ... load_owner
Gratuluji ....
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Díky to potěší podstatné je že to za to stálo. Koukni na http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 96&t=88102jarynfira píše:Gratuluji ....
Přátelství je jako tokajské víno; všude ho prodávají a nikde není pravé.
- Martin_TDi
Pěkná práce , ať to dobře slouží !
Zdar.Mohol by si mi prosim ta pomoct s prestavbou riadenia na TKcku na servoriadenie?Potreboval by som daky navod alebo nakres aby som to mohol vyrobit.Dik.
Ahoj,Speedy509 píše:Zdar.Mohol by si mi prosim ta pomoct s prestavbou riadenia na TKcku na servoriadenie?Potreboval by som daky navod alebo nakres aby som to mohol vyrobit.Dik.
ak máš záujem , môžem ti poslať ako som robil servoriadenie ja,potrebuješ na to veľmi málo vecí ak sa rozhodneš otoč robiť na starom závese,vyhodil by si len skriňu riadenia a namiesto nej by si urobil otoč s čapom ako má záves na spodu pod skriňou riadenia,ak máš záujem pošli mi na súkromnú správu tvoju mailovú adresu tam by som ti poslal aj fotky a podrobnejší popis ako začať.
- barton.marek
Dobrý den pánové mám možnost koupit tenhle orbitrol hodí se na dvoupístové řízení na MT8 132,2. díky za odpovědi.
screenshot
screenshot
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Ano, hodí Samozřejmě je potřeba dopočítat vhodné rozměry pístů k jeho objemu, ale objem 80 je myslím OK, a typ ON lze na TK použít bez problému.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
řešíte tady Orsty, hydraulické válce,..... ale hledám názory na řízení s 1 nebo 2 válcem. Co na to? díkyTerablick píše:Ano, hodí Samozřejmě je potřeba dopočítat vhodné rozměry pístů k jeho objemu, ale objem 80 je myslím OK, a typ ON lze na TK použít bez problému.
Vždy je lepší použit dva válce,otáčení na obě strany má stejnou rychlost (stejný počet otáček volantu na obě strany od rejdu do rejdu),válce se dají zapojit jako jednočinné nebo dvojčiné, dá se tím doladit rychlost otáčení volantu,resp. počet otáček volantu, při použití orbitrolu s větším Vg-objem na jednu otáčku volantu.
-
Prosím vás jak mám zapojit hydrauliku na TZ.Mám orstu HKU 50/PB.Má 5 vývodu Pístnice mám dvě origo od Šálka.Co chci navíc,tak nachystat vývod na zadek pro vlečku.Vím,že se to tady řeší neustále,ale s tady touto orstou nevím.
Ahoj pravdepodobne budu objednavat pistnice 40/22/100
Jedna vychazi necelych 1100kc.neco bude postovne ze zahranici, podelili by jsme se. Byl by zajem?
Jedna vychazi necelych 1100kc.neco bude postovne ze zahranici, podelili by jsme se. Byl by zajem?