Pohon rotavatoru

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
duchodce

Pohon rotavatoru

#1 Nový příspěvek od duchodce »

Dobrý den mám dotaz . Na kterou stranu při pohledu zezadu se točí náhon u MT nebo u TK při poloze na motorový pohon? Jde mě o to jestli mohu připojit rotavátor KYR 122 nebo AKR 100 za normální traktor. Zavěšení vyřeším, vyosení je žádoucí. Zjistil jsem totiž že některé malé rotavatory potřebují obrácené otáčky.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

ZELENÁČ

Re: Pohon rotavatoru

#2 Nový příspěvek od ZELENÁČ »

Doprava, neboli po směru hodinových ručiček.

thovt

#3 Nový příspěvek od thovt »

Kyr-122 za normální traktor nepřipojoval protože je konstruovaný na mnohem menší výkon, je to příslušenství k MT8-070

Paldas

#4 Nový příspěvek od Paldas »

thovt píše:Kyr-122 za normální traktor nepřipojoval protože je konstruovaný na mnohem menší výkon, je to příslušenství k MT8-070
myslím že Z3011 by ho nezlikvidoval
Azuritek - Zetor 3011 r. 1962, 2. majitel
MS 07 - kultivátor mountfíld pomlouvaný ale pro mne dobrý pomocník

duchodce

#5 Nový příspěvek od duchodce »

Potřebuji jenom přepracovat zpracovanou hlínu .A právě to vyosení by mě vyhovovalo . Jinak mě je jasné že by ho "dospělý" traktor zlikvidoval.Dík za info.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

Tom

#6 Nový příspěvek od Tom »

Asi hodně sluníčka.... není problém na takovém rotavátoru rozervat převodovku v kombinaci s malotraktorem, na který je stavěný. Natož, když bude mít trojnásobný příkon. Nejde o otáčky... ale o krouťák... Ale kdo chce kam.... :-/
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

duchodce

#7 Nový příspěvek od duchodce »

Neboj jsem ve stínu ... Jedná se o zpracování zoraných pásů /cituji: "potřebuji přepracovat zpracovanou....."/ kde se normální rotavator z prostorových důvodů nevejde .Pod traktorem již je kraj pásu. A pohon bude RS- 09 . Ale dík za obavu, ale již jsem semtam něco zničil.....

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - TK, MT“