Záhorovské-stroje (EVO2)
Záhorovské-stroje (EVO2)
Odkaz na stránky:
http://www.zahorovskestroje.ic.cz/index.php
Na těhle stránkách jsou fotografie a nějaké videa ze stavby domadělu.
Na stavbu traktoru je použito v podstatě stejných komponentů, z nichž některé se trochu liší rozměry a parametry, jsou to:
motor: zetor
Nápravy: obě zkrácené V3S
Převodovka hlavní: Avia 5q
redukční: V3S
Brzdy: vzduchové
Řízení: Orbitrol
Kola: přední: 18
zadní: 24
Jak to začalo
... jet k Pepovi na exkurzi, je hrozně nakažlivé,byl jsem moc nadšeny a chtěl jsem svůj stroj rozřezat a začit znovu předělavat, nakonec se podařil prodat, tak začiname znovu trošku jinak, ale přitom uplně stejně :-D , takže bude zas docela sranda
http://www.zahorovskestroje.ic.cz/index.php
Na těhle stránkách jsou fotografie a nějaké videa ze stavby domadělu.
Na stavbu traktoru je použito v podstatě stejných komponentů, z nichž některé se trochu liší rozměry a parametry, jsou to:
motor: zetor
Nápravy: obě zkrácené V3S
Převodovka hlavní: Avia 5q
redukční: V3S
Brzdy: vzduchové
Řízení: Orbitrol
Kola: přední: 18
zadní: 24
Jak to začalo
... jet k Pepovi na exkurzi, je hrozně nakažlivé,byl jsem moc nadšeny a chtěl jsem svůj stroj rozřezat a začit znovu předělavat, nakonec se podařil prodat, tak začiname znovu trošku jinak, ale přitom uplně stejně :-D , takže bude zas docela sranda
Re: Záhorovské-stroje (EVO2)
To je tak, když si někdo na chvilu odejde a nechá klíčky v bagru .To sa potom přemísťuje jedna radost. Sedí sa v tom docela dobře, jenom ještě vědět, která páčka jak sa mačká
Jinak jsme to zvládli parádně, naložit traktor novému majiteli a nachystat díly na nový stroj Jediný nedostatek byl jenom oběd až v 16:30.
No a zítra sa bude brzo vstávat, okružní jízda se sběrem dalších dílů, to zase nebude ddracek moc spat, pro jistotu vypínám před spaním telefon. SMS o půl 3 ráno opravdu ne
Jinak jsme to zvládli parádně, naložit traktor novému majiteli a nachystat díly na nový stroj Jediný nedostatek byl jenom oběd až v 16:30.
No a zítra sa bude brzo vstávat, okružní jízda se sběrem dalších dílů, to zase nebude ddracek moc spat, pro jistotu vypínám před spaním telefon. SMS o půl 3 ráno opravdu ne
Naposledy upravil(a) Eagle dne sob led 11, 2014 8:53 pm, celkem upraveno 1 x.
Eagle píše:To je tak, když si někdo na chvilu odejde a nechá klíčky v bagru .To sa potom přemísťuje jenda radost. Sedí sa v tom docela dobře, jenom ještě vědět, která páčka jak sa mačká
Jinak jsme to zvládly parádně, naložit traktor novému majiteli a nachystat díly na nový stroj Jediný nedostatek byl jenom oběd až v 16:30.
.... občas nemožu usnut, tak pišu Eaglovi, že už na nejake staveni traktoru seru ... člověku to neda prostě spat
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
At se daří při stavbě
sa maš, už to máš za sebou...Rendy9999 píše:At se daří při stavbě
Nebyla to škoda ho prodat? takovej fešnej traktík
Avisan píše:Nebyla to škoda ho prodat? takovej fešnej traktík
takovych ještě bude
Eagle už ma zeječí umysly, takže až pry jak dopadne ten můj, tak sa bude stavit možna aj 4ty
Tak to jo budu vás sledovat
Hlavně at traktík majiteli dobře slouží?
Hlavně at traktík majiteli dobře slouží?
- TunerTDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak to držím palce při stavě nového stroje
nafta je nafta benzín patří do zapalovačů :-)
http://tunertdi.wbs.cz
http://tunertdi.wbs.cz
TunerTDI píše: Tak to držím palce při stavě nového stroje
no to zas bude divočina
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
v sekci 4x4 maš na páté straně fotky teho setrváku jakou má mít šířku . pepuv traktor .