ALIHO NOVY TRAK
ALIHO NOVY TRAK
ZDRAVYM VSETKYCH FANUSIKOV DOMTRAKOV.ROZHODOL SOM S STAVAT SVOJ TRAK TAK AKO MNOHY Z VAS AVIA A P V3S.TAK ZE MOTOR......AVIA FURGON PREVODOVKA......AVIA PRIDAVNA PREVODOVKA......PV3S NAPRAVY STREDNA Z PV3S 2 X UZAVIERKA...... PREDNA AJ ZADNA RAM.....UCKO 140 NAVIJAK ZIL POHANANY BUD Z PREVODOVK P V3S ALEBO HYDROMOTOROM BRZDY OBE VZDUCH KOLESA 9,50X20 BKT RIADENIE.....ORSTA 160 CERPADLO ORIGINALAVIA +KOMPRESOR DO BUDUCNA RAM A RAMPOVAC.
Re: ALIHO NOVY TRAK
TAK NA ZACIATOK ZO PAR FOTIEK ZO STAVBY. IDE TO VELMY POMALY
Neviete mi poradiť, prečo sa mi v tomto vlákne nezobrazujú obrázky? Inde je to bez problému.
pre Ali 1 : Odkiaľ si presnejšie ak to chceš povedať, ja som tiež okres Prešov - Kendice
pre Ali 1 : Odkiaľ si presnejšie ak to chceš povedať, ja som tiež okres Prešov - Kendice
to bude klbak ???,
zdar ano bude klubak ale stim ze njeje klb presne v strede medzi napravami ale dufam ze to bude aj tak dobre.
-
tak to bude mašina no tie gumy by som dal aspom 11.2/20 alebo 11.2/24 i radialky by boli ok 300/70 R20
na taky tazky stroj tie 9,5 su uske a v makom sa rychlo zahrabe
tu orstu by som dal aj 250 zaleži na valci
ale inak to bude stroj
na taky tazky stroj tie 9,5 su uske a v makom sa rychlo zahrabe
tu orstu by som dal aj 250 zaleži na valci
ale inak to bude stroj
ty gumy sou fakt ůzké už při pohledu na ten traktor je zřejmé jeho váha
ahoj, kedže nemaš klb v strede tak by som to vyriešil prednou riaditelnou nápravou tak ako to ma forester, a pneumatiky daj 11,2 - 20 tak by som to riešil ja, inakšie je to už teraz zaujimavy stroj len tak dalej
-
Že není kloub úplně ve středu skoro nevadí. Určitý problém nastává při plném rejdu, kdy jedna náprava opisuje větší a druhá menší poloměr a nestejná dráha se vyrovnává prokluzem kol. Tento problém neřeší dvoje řízení. Je to fakt se kterým se musíš vyrovnat.
Nevím jestli máš zajištěný posuv střední kardanky. I když tam máš homokinetický kloub stejně se při zalomení kardanka musí trochu posouvat. Možná by to stačilo na hrušce zadní nápravy.
Nevím jestli máš zajištěný posuv střední kardanky. I když tam máš homokinetický kloub stejně se při zalomení kardanka musí trochu posouvat. Možná by to stačilo na hrušce zadní nápravy.