Bude to jezdit?

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
vlada123

Bude to jezdit?

#1 Nový příspěvek od vlada123 »

Dobrý den, potřebuji poradit, začal jsen sestavovat traktor domácí výroby zadní náprava z avie, motor a převodovka také z avie a další převodovka také převodovka také z avie. Jde mi hlavně o tu prostřední převodovku, nebude dělat problémy? Bude dost namahaná aby vydržela. A další dotaz, aby byla všechny všechna ústrojí v ose a nedocházelo k osovým výkyvům, uvažoval jsem o tom že vše chytím pevně do rámu bez silembloků. Nebude toto uchycení dělat problémy? Děkuji za odpověď.

biker666

Re: Bude to jezdit?

#2 Nový příspěvek od biker666 »

muj nazor je že to budeš mit dost předimenzovane(použite komponenty) tak to problemy dělat nebude,to uloženi napevno mam na traktoru taky a žadne problemy nepocituju a to mu občas davam řadně zahul.

Daddy

#3 Nový příspěvek od Daddy »

Komponenty určitě bohatě dimenzované. A o tom uložení - co člověk, to názor. Uložení natvrdo je asi lepší z hlediska uchycení jednotlivých dílů, ale zase se bojím nadměrných vibrací. Také váhám, ale asi zvítězí silentbloky.

jirik610

#4 Nový příspěvek od jirik610 »

Daddy píše:Komponenty určitě bohatě dimenzované. A o tom uložení - co člověk, to názor. Uložení natvrdo je asi lepší z hlediska uchycení jednotlivých dílů, ale zase se bojím nadměrných vibrací. Také váhám, ale asi zvítězí silentbloky.
taky sem se toho bál ale co sem zkoušel svojeho forda mám ho na tvrdo tak sem byl až moc mile překvapenej vybrace žádny ani na volnoběh ani na plnej kotel ani na střední otáčky a ani při rozjezdech a to sem to zkoušel i na velkou 5 v podstatě to bylo klidnější než oktávkovej traktor co tu má soused tan se třepe na gumách jak mrdka a celym krámem to házi jak kdyby to mělo vodskákat - a v ávě jak se tam motor tluče to si myslím že na tvrdo mu uěláš jen dobře - dvě převodovky :hm: no tak ta co je hned za motorem stou problém nebude , ale ta druhá tam by se mohlo něco dít přecejen už je nani o dost větší krouťák - chce to stím počítat a nedávat ji po prdely zbytečnejma machrovinkama a vydržet by to měla - de o to jestli by nebylo lepší ji kopnout po psovy a použít tam diferák z V3s a jen jednu převodovku , protože co už za silnější převodovku aby to nebylo megahovado

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“