STAVBA TRAKTORU NA ZAKÁZKU

Moderátoři: rezis, Toreto

Odpovědět
Zpráva
Autor
haviar

Re: STAVBA TRAKTORU NA ZAKÁZKU

#91 Nový příspěvek od haviar »

http://stroje.bazos.sk/inzerat/6758122/Traktor.php

abo tento stroj tiež je v pohode

josip

#92 Nový příspěvek od josip »

tak toto su krpale co chodim ja na mojom stroji
Přílohy
masina 40.jpg
masina 18.JPG
oracka (1).JPG

milstav1

#93 Nový příspěvek od milstav1 »

josip píše:tak toto su krpale co chodim ja na mojom stroji
Tak já fotky z lesa nemám ale posílám fotky jaky je u nás les je v pozadí a jinak co mám za barákem neni to rovina ani nahodou ! ale jinak ten pán co je na babetě v lese by se unás nevyjel tak nevím ?
Přílohy
2010 117 [800x600].jpg
2010 116 [800x600].jpg
2010 115 [800x600].jpg
Fotky 088 [1024x768] [800x600].jpg
Snímek 041 [800x600].jpg
Fotky 034 [800x600].jpg

josip

#94 Nový příspěvek od josip »

to nieje babeta, babeta sa na tento stroj nechyta je to gilera 50 a ma 4 kvalty islo to jak fik a to uz bol skoro na vrchu skoda ze som vtedy neurobil viac fotiek

milstav1

#95 Nový příspěvek od milstav1 »

josip píše:to nieje babeta, babeta sa na tento stroj nechyta je to gilera 50 a ma 4 kvalty islo to jak fik a to uz bol skoro na vrchu skoda ze som vtedy neurobil viac fotiek
Tak to jo ja taky nefotim ale vidím že to dřevo je taky vydřené lidskou prací stejně jak u nás závidím lidem co sou na rovině

tibik

#96 Nový příspěvek od tibik »

Ja luďom na rovine nezáv. nič -nie je čo ( keď som bol na ZVS. skoro my preplo z rovín :smich: :smich: :smich: )

qhp

#97 Nový příspěvek od qhp »

FALKO píše:Zdarec sháním nekoho kdo by dokázal sestrojit traktor do lesa představu bych mel asi jak ma pepa http://pepuvtraktor.wbs.cz

Napiste pokud máte nejaky dotaz nejsem tak zručný abych to dokázal sám a nemám ani vybavení. Dobře zaplatím kvalitní prácu.

200 000 kč
Cau,200 je dost,znam jednoho co traktory stavi na zakazku,jeho 4X4 jsou tak kolem 90,ale zalezi co vsechno chces,jake filozofie jsi zastancem,je z Olmiku a stavi je pobliz Lipniku nad Becvou,tak by jsi to nemel ani tak daleko..mozna najdu nekde i telefon,ale myslim si ze to chce resit osobne..Petr

fabikmiroslav

#98 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

milstav1 píše:haviar jinak ti posílam fotky traktoru s provozu od roku 96 do roku 2010 jezdil po poli po lesi po fuškách a jeto puvodní lak a ten nový je rok stary a to samy les pole kšefty :smich:
Kolko stoji taky traktor novy
Dobre už bolo

milstav1

#99 Nový příspěvek od milstav1 »

fabikmiroslav píše:
milstav1 píše:haviar jinak ti posílam fotky traktoru s provozu od roku 96 do roku 2010 jezdil po poli po lesi po fuškách a jeto puvodní lak a ten nový je rok stary a to samy les pole kšefty :smich:
Kolko stoji taky traktor novy
No právě moc 400000 kč

fabikmiroslav

#100 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

No za tu cenu musia ist na dračku ako svina už sa nedivim prečo sa stavaju doma robene traktory .DRAHY ANI NIE ALE ASI MALO ZARABAME :zapomel: :zapomel:
Dobre už bolo

milstav1

#101 Nový příspěvek od milstav1 »

fabikmiroslav píše:No za tu cenu musia ist na dračku ako svina už sa nedivim prečo sa stavaju doma robene traktory .DRAHY ANI NIE ALE ASI MALO ZARABAME :zapomel: :zapomel:
Jo to je mi jasné že je drahej spočítej si na kolik tě vinde z kačeny když ji koupíš za 70000 kč a furt to neni tovární vyroba tudíš sou aj ty domaděly s kačky tak drahé a když mám dát 200000 kč za domaděl kterej nemuže a nesmy na cesty tak holt ti zbyvá jedině koupit zetora jenom že to je už velké tak že ti zbyde volit něco jiného ale musí to beze strachu jezdit aj po cestě kak máš na vyběr buď čínana nebo nejakou 30 letou kubotu apod a nebo náš vyrobek kterej je prověřen rokama práce ale to se mocem furt kole horké kaše jenomže já sem řidič s povolání takže si nemohu dovolit přijít o papíry a ktomu to vedou ty domaděly A neber to osobně je to řečena celkově

fabikmiroslav

#102 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

No to neviem lebo ja mam podvozky ešte za totaču a stal jeden 300kčsUrčite by som nedal 70000 to je moc ten traktor by vyšiel na majlant
Naposledy upravil(a) fabikmiroslav dne pon bře 28, 2011 4:50 pm, celkem upraveno 1 x.
Dobre už bolo

milstav1

#103 Nový příspěvek od milstav1 »

fabikmiroslav píše:No to neviem lebo ja mam podvozky ešte za totaču a stal jeden 300kčs
Tak to byť rád ja když dělal kačenu tak podvozek mě stál 40000 kč jenomže ty doby sou už pryč a pomaly se ty tatřičky vytrácejí a pokud to nemáš dobře porobený a nesedí zatem šofér tak nebudeš stačit zhanět nahradní díle které taky ubyvají a rapidně kamoš ted chtěl postavit traktor z tatry a kydyž viděl tu cenu podvozku tak padal na prdel a to já mu ještě řek jak je to s provozem na cestě a už má mt8 a jezdí si bez starosti kde chce

fabikmiroslav

#104 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Tatra je už veteran a s tymi ND to maš pravdu ale u nas je ich dost ale zas nevedia čo za ne pytat v dnešnej dobe neni problem niečo vyrobit len kto to zaplati to su palky ako svina za vyrobu sukoli mam osobnu skusenost a viem o čom hovorim tiež som chcel že sa dam na vyrobu tanirovych kolies a pastorkov zohnal som vykovky presne material na to14220 už le zuby som chcel dat na frezovat no a ked mi povedali cenu za jeden par tak som od toho odskočil
Dobre už bolo

jimV

#105 Nový příspěvek od jimV »

no tak panove traktor muze vyvratit i sebe lepsi šofer i s povolani vim zivim se v lese a kolikrat i když si davas majzla tak je to na male ale to je mimo tema tak co uz jsi sehnal nekoho kdo ti to postavi jako mam na mysli traktor kdyby nekdo to chtel nejak otočit

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“