svecho 4 x 4
Re: svecho 4 x 4
nič také ,
no a dnes som zahájil jesennú orbu . Prvá prebehla u otca
včera trocha nastaviť
a dnes orba -
ale iba kúsok videa / nemal kto točit /
a ešte jedno zistenie po dnešku viem ,že mám uzávierku v poriadku . pri rozborke ktorú som robil , som mal zhodenú ovládaciu páku uzávierky no a pri skladaní som ju dal z opačnej strany puzdra . Samozrejme sa opierala a nemala dostatočný pohyb . Včera som si toho všimol prehodil som to a dnes odskúšal -už som spokojný
Zdeno
včera trocha nastaviť
a dnes orba -
ale iba kúsok videa / nemal kto točit /
a ešte jedno zistenie po dnešku viem ,že mám uzávierku v poriadku . pri rozborke ktorú som robil , som mal zhodenú ovládaciu páku uzávierky no a pri skladaní som ju dal z opačnej strany puzdra . Samozrejme sa opierala a nemala dostatočný pohyb . Včera som si toho všimol prehodil som to a dnes odskúšal -už som spokojný
Zdeno
Pěkně ti to ide, já se chystám orat v sobotu. Ale vidím, že u vás máte pěkně namoklé, u nás je sucho jen se práší. A to jsme nějakých 30 km od sebe. Včera sice pršelo, ale bude navlhlé tak 5 cm...
Mira
Mira
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Svecho, co to máš za 6tihran na vyvodak? Četl jsem něco o poloosach
ondro nechápem čo myslíš ??? ake poloosy ????
ale ak šesťhran na vývod čo ťahám navijak - tak je tuná na tejto stránke : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=270 a je to šesťhran 27
ale ak šesťhran na vývod čo ťahám navijak - tak je tuná na tejto stránke : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=270 a je to šesťhran 27
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Vid8m ze vzduch vynasas.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Zdeno, to by mal vedieť predajca. Ja ťa asi sklamem, pokial viem tak títo japončíci nemajú europsku homologizáciu. Takže