Traktor M25
- traktorfanda
Re: Traktor M25
Pěkně ti to přirůstá Na prvním sem měl tu samou zadní nápravu a co ta toho vydržela tomu se ani nedalo věřit.
A taky se mi líbí ty tvoje prostory všude tolik místa a strojů.
A taky se mi líbí ty tvoje prostory všude tolik místa a strojů.
Tie priestory niesu moje ale robím si to v jednej zámočníckej firme.Sú taký ochotný že mi to tam dovolili vyrábať.Ale škoda je len toho že som celý čas v Nemecku a nemám času na zvyš. Ale teraz okolo sviadkov by sa to malo trocha zmeniť.
To vyštrbené ozubené koleso diferenciálu by si nepredal..?
Prip. nemáš v zásobe ešte 2ks disky z avie 16" ...?
Po bazároch toho veľa nieje....
Prip. nemáš v zásobe ešte 2ks disky z avie 16" ...?
Po bazároch toho veľa nieje....
Pozrem sa ti po niečom a dám ti vedieť.
Daj fotku tej prevodovky s redukciou.
Ahoj,
máš to pěkné a určitě jdeš správným směrem. Bude to super stroj.
S touto převodovkou to bude akorát.
Taky jednu syslím.
Taky jednu syslím.
Dá sa zohnať ale za nekresťanské peniaze. Tí ludia čo ich predávajú si veľmi dobre uvedomujú, že ich nieje veľa tak si zane môžu tak veľa vypýtať a kto zháňa aj zaplatí za ňu.Je veľká škoda, že už ich nikto nevyrába. Pokiaľ na to budem dávať pozor a nebudem ju preťažovať tak by ma to mohlo prežiť ale všetko ukáže až čas.Budem písať o všetkých poznatkoch ako sa mi darí aby sme sa mohli všetci z toho poučiť.
Tomáš
Tomáš
Tuto prevodovku som pouzil v Prvom traktore http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... f=2&t=3087, podnes den mi je za nou luto.
Pekná práca, Tomáš.... tú prevodovku som ani ja ešte nikde nevidel a to som už toho videl dosť. Tak nech sa ti darí, toto vlákno budem pozorne sledovať....
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
paja52 píše:Ahoj,
Taky jednu syslím.
Našiel som jednu ale nieje zase hodná toľko peňazí.Vravím keď niekto predáva takú prevodovku tak nevie čo si má za ňu vypýtať....
http://auto.bazos.sk/inzerat/31804117/M ... ukciou.php
Dik za foto tých diskov, zhodou okolností sa mi sused priznal že má 4ks kolies z furgona na dvore, tak mi hádam dve predá
Zháňam zotrvačník, prítlačný tanier na spojku a kryt spojky nevedeli by ste o niečom?Všetko na Multikar M25
Z čoho to je..? vyzerá to ako nerez..?
A zvárané je to čím tak pekne..?