Ziguliacik 3 4x4
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ziguliacik 3 4x4
Traktor je v garazi a okolo neho tak 30cm miesta mozno 20cm.
Furt okolo neho lozim a prekracujem predne koleso
Navyse je na nom nakladac tak ze je dlhsi. A uz nic pred nu nevojde, a stupam do lizice ked chcem prejst vonku..
Lezie mi to na nervy.
Zaver je ze s 30cm fotky nespravim.
Dnes je v plane spojzdnit spinacku a tlacidlo startera.
A ak by sa zadarilo altik pripojit tak parada.
Furt okolo neho lozim a prekracujem predne koleso
Navyse je na nom nakladac tak ze je dlhsi. A uz nic pred nu nevojde, a stupam do lizice ked chcem prejst vonku..
Lezie mi to na nervy.
Zaver je ze s 30cm fotky nespravim.
Dnes je v plane spojzdnit spinacku a tlacidlo startera.
A ak by sa zadarilo altik pripojit tak parada.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Nejako sa mi ta lopata dostala daleko pred traktor.....
Pripudol rychlo upinak troska vysie sa uchytila a uz to bolo...
Tak ze vytocim volant a traktor si ide furt svojim smerom... Kedze zadne kolesa sa letmo dotykaju hliny
Musim nahodit 2x 25kg do zadnych kolies...
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Riadna radlica počkaj až ju nabereš plnu
Ale nakladač vyzera dobre Pekne si porobil tie trubky
Ale nakladač vyzera dobre Pekne si porobil tie trubky
Krásna práca , klobúk dole
len myslím že aj 2 x 50 kg do každého kolesa bude málo , možno by bolo lepšie závažie do 3bodu.
len myslím že aj 2 x 50 kg do každého kolesa bude málo , možno by bolo lepšie závažie do 3bodu.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
3 bod to nema, musel nastupit do sluzby predcasne.
3bod je v krabicky v garazi aj zeleza k nemu aj hydropiest.
Zavazia su 25kg lebo take mam a take boli planovane do kolies.
Mam aj do predu 2x po 16kg. Ale myslim ze su tam zbytocne, kedze vaha motora a prevodovky je dostatocna.
Teoreticky ak navrtam diery tak mozem vsetky dat na adne kolesa....
3bod je v krabicky v garazi aj zeleza k nemu aj hydropiest.
Zavazia su 25kg lebo take mam a take boli planovane do kolies.
Mam aj do predu 2x po 16kg. Ale myslim ze su tam zbytocne, kedze vaha motora a prevodovky je dostatocna.
Teoreticky ak navrtam diery tak mozem vsetky dat na adne kolesa....
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak sme natom rovnako! Každý na tom svojom strojí vidíme nedostatky.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Musíš si dát vždycky pořádnou svačinu, než půjdeš nakládat
Jinak bacha na to, lehkej zadek vede k převrácení traktoru, pokud nemáš blokaci výkyvu, já to znám
Dodělával jsem taky do trojbodu závaží, ještě jde naplnit zad i kola tekutinou a dát závaží do kol.
Jinak bacha na to, lehkej zadek vede k převrácení traktoru, pokud nemáš blokaci výkyvu, já to znám
Dodělával jsem taky do trojbodu závaží, ještě jde naplnit zad i kola tekutinou a dát závaží do kol.
Na to že je to tvoj už 3 traktor tak tích nedostatkov tam malo byt už minimum nie ?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Zavzia do kolies mam, len teba skrutky a namintovat ich.
No traktor je druhy v poradi.
Nedostatky su lebo sa robili kompromisy.
Kde som mal napchat nahon na cerpadlo res naradie? Musel som to zobrat hned za motorom a pod motorom je naprava, tam uz mi valec pre riadenie nevosiel musel ist dopredu.
Tym padom som musel zrusit predne brzdy ktore boli planovane a chcel som ich na traktore koli tomu ze to nadherne brzdi ked sa ide z vleckou.
Kardan medzi prevodovkami som nedomyslel nenapadlo ma ze ked aj uhol zvladnu budu sa presuchavat gumy na poloosiach. Kazdy tu vravi ze homoklb znesie vecsie zalomenie ako kardan , ano teoreticky hej prakticky je to obmedzene prachovkami aby sa nesuchali o seba. Realita je taka ze maximum u oboch je 25st stym ze kardan ma o prachovky menej starosti.
Troska divne to startuje, lenze zatial nemam vyrsieny dialkovy start tak ze starter toci motorom aj prevodovkou kedze nestojim na spojke. Uvodime ako to bude no. Bol to risk vyuzit starter na prevodovke a usetrit peniazky na motore kedze je bez starteru.
(ale nieje problem dokupit motor zo starterom ak sa to neosvedci)
Kratsi chod spojkovveho pedalu, to som troska neodhadol ale zatial to chodi.
Urval som zavit v prevodovke co mi drzi medzikus radenia. To budem musiet nejako vymysliet a opravi zatial to mam provizorne osetrene.
A kedze potrebujem traktor teraz vela veci som proste musel urobit aby bol pojazdny ako dlho vydrzi netusim.
No traktor je druhy v poradi.
Nedostatky su lebo sa robili kompromisy.
Kde som mal napchat nahon na cerpadlo res naradie? Musel som to zobrat hned za motorom a pod motorom je naprava, tam uz mi valec pre riadenie nevosiel musel ist dopredu.
Tym padom som musel zrusit predne brzdy ktore boli planovane a chcel som ich na traktore koli tomu ze to nadherne brzdi ked sa ide z vleckou.
Kardan medzi prevodovkami som nedomyslel nenapadlo ma ze ked aj uhol zvladnu budu sa presuchavat gumy na poloosiach. Kazdy tu vravi ze homoklb znesie vecsie zalomenie ako kardan , ano teoreticky hej prakticky je to obmedzene prachovkami aby sa nesuchali o seba. Realita je taka ze maximum u oboch je 25st stym ze kardan ma o prachovky menej starosti.
Troska divne to startuje, lenze zatial nemam vyrsieny dialkovy start tak ze starter toci motorom aj prevodovkou kedze nestojim na spojke. Uvodime ako to bude no. Bol to risk vyuzit starter na prevodovke a usetrit peniazky na motore kedze je bez starteru.
(ale nieje problem dokupit motor zo starterom ak sa to neosvedci)
Kratsi chod spojkovveho pedalu, to som troska neodhadol ale zatial to chodi.
Urval som zavit v prevodovke co mi drzi medzikus radenia. To budem musiet nejako vymysliet a opravi zatial to mam provizorne osetrene.
A kedze potrebujem traktor teraz vela veci som proste musel urobit aby bol pojazdny ako dlho vydrzi netusim.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Zavazia naskrutkovane, saskoval som stym 2 hodiny.
A nechapem mal som to tam namontovane pred farbenim diskov.
Teraz som prikladal tie zavazia, zj ednej strany zdruhej strany otacal horedole, vyskusal kazdu dieru no nie a nie to namontovat. Jedno ma 25kg tak ze som si dobre zaposiloval
Nakoniec som to prevrtal 12 vrtakom a nejako nasiel diery na ktorych to drzi.
Urobil som test.... Stale si mozem spievat jase vznasim ja si letam......
Ako je to lepsie, ale stale mam pocit baletky pri nabratej lopate.
Nic nahodim obrubniky na 4x4cm jakel a upevnim v zadu to uz by malo byt lepsie.
A nechapem mal som to tam namontovane pred farbenim diskov.
Teraz som prikladal tie zavazia, zj ednej strany zdruhej strany otacal horedole, vyskusal kazdu dieru no nie a nie to namontovat. Jedno ma 25kg tak ze som si dobre zaposiloval
Nakoniec som to prevrtal 12 vrtakom a nejako nasiel diery na ktorych to drzi.
Urobil som test.... Stale si mozem spievat jase vznasim ja si letam......
Ako je to lepsie, ale stale mam pocit baletky pri nabratej lopate.
Nic nahodim obrubniky na 4x4cm jakel a upevnim v zadu to uz by malo byt lepsie.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Já se ani nedivím, že to jezdí po předních kolech
Musíš dát poradny závaží dozadu
Musíš dát poradny závaží dozadu
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ved to, kazdy americky zahradny traktor s nakladacom tam ma v zadu riadny balvan.
Upravil som nejake skrutky co su tam ako capy M24, navrtal diery a dal maznice.
Jeden novy cap z tlmica.
Ostavaju upravit 2xM20 aby sli mazat. A pomaly by uz mohol nastilupit do sluzby...
Teda este treba uchytit par obrubnikov v zadu ako zavazie.
Upravil som nejake skrutky co su tam ako capy M24, navrtal diery a dal maznice.
Jeden novy cap z tlmica.
Ostavaju upravit 2xM20 aby sli mazat. A pomaly by uz mohol nastilupit do sluzby...
Teda este treba uchytit par obrubnikov v zadu ako zavazie.