" Lomboš "
Re: " Lomboš "
Ahoj, pěkně pokračuješ. Já bych se plocháče na tu přední část rámu strašně bál - co se bočního ohnutí týče.
Myslím že v tom problém nebude, keďže motor je pospájaný napevno s prevodovkami aj zo zadnou časťou rámu. Mal som to tak aj na starom traktore a absolútne problém nebol. A ani tu zatiaľ nieje.
Ďakujem, určite ale nieje konečný, roboty a plánov je tam stále viac než dosť
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Je to moc pěkný... těším se na kompletní kapotáž
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Tak to tak skoro nebude, teraz začali oračky, potom zas s chalupou treba robiť, a hlavne potrebujem urobiť do zadu kardan a naviják, drevo sa míňa :-D kapotáž sa bude riešiť asi až nakoniec. Ani zatiaľ neviem aku by som si predstavoval
- pavoucek
- Kontaktovat uživatele:
Je to moc pěkný pracant.... supr
Zakon automechanika: Kazde naradi se v urcitou chvili promeni v kladivo.
- microhummer
Přidám se,
moc hezký a bude to určitě pracant, výběr dílů Jan tak dále.
moc hezký a bude to určitě pracant, výběr dílů Jan tak dále.
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
-
Nazdarte bol som minule u tohto tohto pana pre piestnicu a musim uznat ze je to velice podareny traktorik hlavne velmi dobre odvedena praca palec hore
No ďakujem, toto sa dobre číta Ale roboty je na ňom viac než dosť a času veľmi málo na to. Teraz zas začala robota s chalupou, a za chvíľu bude treba drevo chystať, tak snáď nejake to video porobím a nejaké tie fotky.
Nemá niekto na predaj nájazdovú brzdu na príves? Potreboval by som na vyvážačku
skus pozriet na vrakaci v BY alebo PB. a hod tu foto vyvazacky!!! v sobotu okolo tretej poobede som videl tvoj tragac nazivo. akurat ste sa uz asi presuvali domov. popred teba isiel este nejaky vacsi traktoroniko píše:Nemá niekto na predaj nájazdovú brzdu na príves? Potreboval by som na vyvážačku
Hej, išiel predomnou nejaky Zetor a brzdil ma hajzel :-D Vyvážačku ešte nemáme, ešte len zháňam veci na stavbu, potom ked začneme ju skladať tak sem dám fotky.
Čau chlape, super traktor . Tak pečlivý kdyby byl každý.