Druhý
- DODOTRAK
Re: Druhý
tam by ti sekla nejaká GAZácka naprava a aj redučka z vývodom na predok z gaza alebo V3S a neviem či si videl ten program na prepočet čo je tu na stiahnutie možno by si to pomocou toho vedel zladiť lebo ventra má aj z reduktormi iný prevod ako gaz
- DODOTRAK
nemyslím že by bola slabá ale ak to chceš poistiť tak daj ventrovú a na predok gazácku napravu na tej máš menší prevodový pomer a kedže tam budeš mať menšie kolá zákonite sa ti musia točiť rýchlejšie ako zadné aby si mal stejnu obvodovú rýchlosť to sa dá krásne prerátať
Skusal si sa ho pytat? No mne by sa lubil ten Gaz a supnut tam motor M22 cez dve prevodovky a spravit si taky maly nakladak:D ale ked nepreda ani klinec tak to nic:DTo je Rudove, ten nepreda ani hrdzavy klinec, to je tam uz roky.On je trochu zvlastny.Este ma aj Garanta, traktor RS09 s motorom M22 a mal aj stary Vartburg, ale ten je mozno uz v dyme.
No ze to tam stoji uz roky to je vidieet:D
Je to podivin, ked doviezol pred 2 rokmi ten RS tak bol u mna zhanat spojku ale tu som nemal.Stazoval sa ze s tym motorom z M22 je to slabe a ja som mal vtedy doma dva RS motory, tolko vahal az som ich predal az kdesi do Ziaru nad Hronom
Jhaj no sak ludia su seliaky:D....Je to podivin, ked doviezol pred 2 rokmi ten RS tak bol u mna zhanat spojku ale tu som nemal.Stazoval sa ze s tym motorom z M22 je to slabe a ja som mal vtedy doma dva RS motory, tolko vahal az som ich predal az kdesi do Ziaru nad Hronom
Nerobis nahodou na druzstve?
Jhaj no sak ludia su seliaky:D....Je to podivin, ked doviezol pred 2 rokmi ten RS tak bol u mna zhanat spojku ale tu som nemal.Stazoval sa ze s tym motorom z M22 je to slabe a ja som mal vtedy doma dva RS motory, tolko vahal az som ich predal az kdesi do Ziaru nad Hronom
Nerobis nahodou na druzstve?
Len tak ze ci by si ma nepovozil na Poriadnom druzstevnom traktore:D Lebo podolanci chodia tam unas naookoli obrabat reku ci nahodou :D:Dnie, preco?
Ale je to skoda, to by som mal doma uz aspon 4 domace traktory.
ano, to je prsne ono.Len ked je prvodovka z robura ma origo zadny dekel, ja mam z DHčka kde ja za prevodovkou tzv kuželovka co je vlastne pomocna prevodovka a teda je bez dekla, ja som si ho musel vyrobit lebo som ho za boha nemohol zohnat.ale nebolo to nic zlozite ked sa mi podarilo zohnat aspon unasac kardanu(ma vnutorne drazkovanie)DODOTRAK píše:RS je výborný motor ja naň nedám dopustiť , počuj a ten robur to je z DH 112 ???