Z čoho pasujú kotúče na v3s?
-
Re: Z čoho pasujú kotúče na v3s?
Osobne si myslim ze bude problem v pomere valceka pod pedalom a priemerom na strmeni ako pisu vyksie plus pomer paky na pedali . tieto zadne strmene nemaju velky priemer valcekov v sebe
Ale to by brzdilo aspon trochu, aj ked blbo.
Možná to blbě vidím, ale nemáš ty desky obráceně? Kovem ke kotouči?
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
mne sa zda , ako keby tam bola len jedna
Po pripojení všetkých 4 strmenov žiadna zmena. Už to nemám chuť riešit tak tam pôjdu späť bubny.
-
Tam bude len daka drobnost to musi brzdit nevzdavaj to . scoho tam mas tie kotuce ?
Ja keď som odrezal držiaky tej páky na V3S náprave čo brzdila- tlačila na to obloženie a namontoval tam brzdové kapalinové valce z avie a za mesiac som sa z tým bavil pokým mi to začalo brzdiť. Otec sa zo mnou vadil že som do je...L nápravu. Ale keď to prvýkrát zabrzdilo tak ako som si predstavoval tak som si guľky otrepal o volant. Vysvetli to potom doktorovi na urológii keď mi pozeral na čierne guľky že to mi tak traktor brzdi
Když dáš třmen z kotouče a někdo šlápne na brzdu o kolik povyleze píst při plném sešlápnutí pedálu?
Na začiatku príspevku je to odfotené, nejaký mercedes ale neviem presne jakýpeter bendr píše: ↑stř čer 19, 2024 8:18 pm Tam bude len daka drobnost to musi brzdit nevzdavaj to . scoho tam mas tie kotuce ?
Jaký tam máš hlavní válec?
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
6mm?
Nieje to veľa?
Nieje to veľa?