Proton
Re: Proton
navijak funguje dobre. aj traktor taha len este neviem limity. Myslim si ze by trebalo zavazia este na neho. Problem co sa prejavil je vyfuk kedze je na silentblokoch aj ked tvrdych ale aj tak vybruje. a Vyfuk o to viac a preto praskol. kupim pruznu spojku a uvidim. Dalej rucna pasova robi problem, slabo brzdi preto dam vacsiu rucnu ,original z v3s a uvidim zmenu. Uzavierku musim preskusat lebo nemam pary ci funguje lebo ta paka ma maly rozsah pohybu a necitim rozdiel pri pohybe nou. Predny nahon funguje uzasne. uz som tolko hliny s nim nahrebal pod nohy. A 2x zabudol vypnut na asvalte zatial nasledky niesu.
Navijak sa v poslednej dobe cinil ale pri navyjani niečo vo vnutri preskakovalo-presmikovalo a ja neviem teraz ci osadenie že z neho vyskocilo ozubene koleso alebo som pretazil a zdrel ho este neviem. a Nechce sa mi to rozoberat.
-
Skorej vtom navijaku bude zodrate to liatinove koleso
my zacala fucat hadica na vzduch(praskla) a potom mi to zacalo robit taže bud dobre nedotlaca piest vidliicku co by dal boh alebo som dal do toho doveru a ked hej tak toho roku uz na to jeb*m ani ho nevyberam v zime prerobim na vzperu. lepsie chladnu zvary. Bubon s ukladacom necham a dam tam rezatazovy prevod. uz som kupil jeden zo zberu a jeden dam vypalit a budem mat. Ale v tom pripade by som vzperu rezal a nanovo robil
A este zeby nebolo malo fotky a videa co som mal u fuc lebo pametovka sa pohadala s mobilom a musel som ju naformatovat.
A este zeby nebolo malo fotky a videa co som mal u fuc lebo pametovka sa pohadala s mobilom a musel som ju naformatovat.
Traktorik pekne taha a prekvapivo malo papa. Rozmyslam ze bud dokoncim vlecku alebo sa pustim do podkopu. na vlecku mam nakres ale na podkop nie. nema niekto nejaku dobru skicu s cislami alebo dwg....
dnes pribudol dalsi piest. a co myslite je lepsi hydromotor a prevod nejaky napriklad ozubeny na otacanie /natacanie podkopu alebo piest
Chyba na navijaku najdena. Zacal sa mi kazit navyjak hned jak praskla mierne hadica. On zo zaciatku ide v pohode ale ked mu klesne tlak tak piest ktory drži zaradenu vidličku vo volnobežke poľavy a pružina v pieste ho pretlači a on na chvylu vyskoci zo zaberu a zase zaskoci. a preto som si myslel že je zdrete koleso. Vymenim hadicu a zajtra ked nebude pršat skočim do lesa oskušat a dam video.
- workoholik
Toto má prísť aj ku nám. Som zvedaví, kde to odparkujem, lebo gáráž máme plnú.
No medzicasom som dorobil rucnu ale inak. Pridal zavazia. Ale dnes sa mi v nadrzi zapchala hadicka na privod nafty. Dostal som uz skor varovanie ze privod a vyvod nafty nema byt vedla seba ze to robi vyr ale neumiestnil som ich na dno aby nepodsali spinu ale trochu vysie. No a druhe bolo ze 20 l bandasky sa zvykli z vnutra olupavat. No neveril som tomu ale nieco mi to zapchalo. A tak sa teraz pytam ze ked zvarim novu nadrz z ciernej ocele a z vnutra nespravim ziadnu povrchovu upravu ci bude korodovat.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ak sem tam rozhojdas naftu aby osplechla steny tak nie.
Pokial neparkujes niekde kde je teplota vzdy okolo rosneho bodu. (ale to by bol extrem)
Pokial neparkujes niekde kde je teplota vzdy okolo rosneho bodu. (ale to by bol extrem)
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
A navíc, nafta je mastná.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Mas to nejako divne navrhnute, ked vlozis silon do piestu aby sa tolko nevysuval tak sa neohne...
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.