Domace taktory na cesty-legalne

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
ford109

Re: Domace taktory na cesty-legalne

#166 Nový příspěvek od ford109 »

Mna by skor zaujimalo kto schvaluje vynimku...aby som vedel kde koho hladat...
ZKL Zetor 8011 (1974)

Praga V3S M2

dzango

#167 Nový příspěvek od dzango »

ford109 píše:Mna by skor zaujimalo kto schvaluje vynimku...aby som vedel kde koho hladat...
na polici ti povedia co musis splnat aby si dostal vynimku uz som to tu pisal! su na to urcite podmienky

ford109

#168 Nový příspěvek od ford109 »

No ja som sa pytal... Nikto nic nevie :(
ZKL Zetor 8011 (1974)

Praga V3S M2

dzango

#169 Nový příspěvek od dzango »

ford109 píše:No ja som sa pytal... Nikto nic nevie :(

ono je to zaujimave inak vsade, na kazdej policii ti povedia nieco ine tak ako mne z tym vodicakom, niekto povie ze staci B a niekto ze treba T. hmm mne o tejto vynimke povedali ze policia urci co musi splnat traktor alebo vozidlo ktore chce dostat vynimku, dalej som sa na to neinforomoval lebo zatial mi to netreba a traktor budem prihlasovat aj tak uz len na jar a do vtedy este nanom mozno pribudne

marek169

#170 Nový příspěvek od marek169 »

tak a mame papiere :)
Obrázek

25k

#171 Nový příspěvek od 25k »

marek169 píše:tak a mame papiere :)
Obrázek
Pošli mi prosím do SZ co jsi musel všechno podstoupit s traktorem a jak se to všechno vyřizuje děkuji vám moc

FandaP

#172 Nový příspěvek od FandaP »

Tak jak to pokračuje? Jaké jsou zkušenosti?

sychrovak

#173 Nový příspěvek od sychrovak »

FandaP píše:Tak jak to pokračuje? Jaké jsou zkušenosti?
Já čekám až jsem dá někdo nějakou ,,hrůzu" na papírech........
Já bych chtěl vědět jak je ošetřená bezpečnost...třeba osté nebezpečné hrany,brzdy,konstrukce apod.

A až to budeme vědět tak hrrr na politiky u nás.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

FandaP

#174 Nový příspěvek od FandaP »

sychrovak píše:
FandaP píše:Tak jak to pokračuje? Jaké jsou zkušenosti?
Já čekám až jsem dá někdo nějakou ,,hrůzu" na papírech........
Já bych chtěl vědět jak je ošetřená bezpečnost...třeba osté nebezpečné hrany,brzdy,konstrukce apod.

A až to budeme vědět tak hrrr na politiky u nás.
Jo, jo, přesně tak, hrrrr na politiky u nás.

fabikmiroslav

#175 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Zavist je najhoršia vlastnost na človeku aka môže byt a z vas len sršíí ,sere vas to že to neni v Ćechach.Moc dobre viete že niektore domadeli su lepšie spravene ako fabricke a to nedokažete prežret 8) 8) 8) 8) 8) 8) Viem o čom hovorim :friends:
Dobre už bolo

sychrovak

#176 Nový příspěvek od sychrovak »

fabikmiroslav píše:Zavist je najhoršia vlastnost na človeku aka môže byt a z vas len sršíí ,sere vas to že to neni v Ćechach.Moc dobre viete že niektore domadeli su lepšie spravene ako fabricke a to nedokažete prežret 8) 8) 8) 8) 8) 8) Viem o čom hovorim :friends:
To budeš mít nejspíš problém ty s tou závistí já pro své učely bych to nevyužil mě výjde levněji provoz traktoru na SPZ který vlastním.
Ale jsem přející a proto bych to přál klukům i u nás ale musí to mít pravida a nesmí dát SPZ každému vraku jako u Vás.....zdá se mi to nedokonalé...proto to tu čtu a čekám co praxe ukáže.
Nevím kde tu závist vidíš??problem bude na tvým přijímači :-/

GJAN

#177 Nový příspěvek od GJAN »

fabikmiroslav píše:Zavist je najhoršia vlastnost na človeku aka môže byt a z vas len sršíí ,sere vas to že to neni v Ćechach.Moc dobre viete že niektore domadeli su lepšie spravene ako fabricke a to nedokažete prežret 8) 8) 8) 8) 8) 8) Viem o čom hovorim :friends:
Presne! 8)
Tiež mám z toho všetkého uplne rovnaký pocit.

fabikmiroslav

#178 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

sychrovak píše:
To budeš mít nejspíš problém ty s tou závistí já pro své učely bych to nevyužil mě výjde levněji provoz traktoru na SPZ který vlastním.
Ale jsem přející a proto bych to přál klukům i u nás ale musí to mít pravida a nesmí dát SPZ každému vraku jako u Vás.....zdá se mi to nedokonalé...proto to tu čtu a čekám co praxe ukáže.
Nevím kde tu závist vidíš??problem bude na tvým přijímači :-/
Maš pravdu ja veru zavidim :ano: :ano: :ano: :ano: :ano: :ano: :ano: :ano: :ano: :ano: len škoda že nikto mi nezavidi tu robotu okolo tatraktorov.Inak ja ŚPZ NA SVOJOM DOMADELI MAM ALE TY NIE ,ty môžeš len snivat o tom a to je ten rozdiel :friends: :friends: :friends: :friends: Prax už ukazala ulahčilo sa vela ludom a to je podstatne :ano: :ano: :ano:
Naposledy upravil(a) fabikmiroslav dne stř pro 11, 2013 4:16 pm, celkem upraveno 1 x.
Dobre už bolo

MarianKo

#179 Nový příspěvek od MarianKo »

Já čekám až jsem dá někdo nějakou ,,hrůzu" na papírech..... Aby sa zas malo o čom kecat stále dookola.To sa načakáš. :jazyk:

sychrovak

#180 Nový příspěvek od sychrovak »

Kluci jedni slovenský berete to za špatný konec a hned v tom vidíte co není.
Určitě by to mnohým klukům i u nás ulehčilo práci a problémy s jízdou po komunikaci.Jak já píšu já to nevyužijí,nemám proč všude kde potřebuji po svých pozemkách se dostanu bez použití komunikace.Na ostatní mám traktor.

Ale o to nejde,jak už bylo zmíněno je tu snaha tlačit i na naše politiky ale musí to mít hlavu a patu a znát odpovědi a mít se čeho chytit.
Jinak tě odpálkujou a bavit se z tebou nebudou......za pokus to stojí a i já co to nepotřebuji rád pomůžu znám senátora a dva politiky ale musí to být někým sepsané,musí to mít nějaký právní podklad,řešení,omezení a možnost poukázání na to že to vše bez problémů fun guje s ohledem na bezpečnost třeba v SK.
Takových nás tu je víc kdo to může podat pod hlavičkou třeba sdružení Našetraktory bude-li mít ,,vedení" zájem.
Ale jsme dva rozdílné státy a co jde u Vás nemusí jít u nás ale proč to nezkusit.

Já se nechci opakovat ale je tu spousta strojů co je super a pečlivě uděláno ale taky i těch co by se mi na silnici nelíbili z důvodu bezpečnosti.Vždyť i ten posraný vlek za auto si sám nesmíš doma svařit,musíš mít svářecký skoušky nebo tě někdo musí přikrýt.
Stát se může všechno a nemusíš to čekat jen rozdíl bude v tom že homologovaného stroje půje o technickou závadu a u samodomo o tvůj problém což tě může existenčně zlikvidovat.......proto je mnoho otázek....
To že to chci a basta nestačí .stát nepovolí nic co není dotaženo do konce tím je myšlena bezpečnost ostatních učastníků provozu.
Tak asi tak.......místo urážek pojďte diskutovat jestli to ještě umíte.

Můj názor na bezpečnost těchto strojů je věc vedlejší ale rád klukům pomůžu tlačit kde můžu ale vola ze sebe dělat nechci proto to musí mít nějakou právní koncepci.

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“